С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-11-14 в 20:35.
Това не е официална таблица - може да има грешки.
Беспроводные наушники LG BTS1 : Аксессуары для webOS-телевизоров
Има нов ъпдейт за ЛМ серията : Software File(Version 04.60.12)
Който е ъпдейтнал нека да сподели впечатления
Здравейте!Един съвет само мога да дам и той е, когато обновите задължително направете ресет на телевизорът ви.Да, ще изчезнат настройките, но за това имаме телефони с камера
Проблемът с губенето на каналите на LA серията (на Мсат съм) се оправи след като ресетнах телевизора.
Ай стига бе! Вече забравих как става . Моя "дисплей" даже забрави какво е интернет.... . И само едно предположение: вероятно заради YouTube се е наложило да пуснат ъпдейт. Мисля така защото преди няколко седмици приложението спря да работи и на двата ми плеъра, но от производителя на единия веднага реагираха с ъпдейт и сега всичко е наред. Мисля че има промяна на платформата от Flash на HTML5 или обратното . Не помня точно.
П.с. проверих си версията 04.54.03 , но няма по-нова?! "Дисплея" съобщава, че няма нова версия, а YouTube докато зареди и охлюва се шмугна в храстите ......
Речник: Дисплей; Дисплея - LG47LM660S-ZA
Този пост е редактиран от frizera; 10-11-14 в 00:38.
Bugs σε τηλεοράσεις των σειρών LB6700 και LB6500 - FullHD - 4K UHD
Преводи от гръцки
Caution! The notice concerns in Japan, where bugs were presented on TV series LB6700 and LB6500, to opo; io liable for errors in memory. LG has announced a free physical examination and repair of particular models. Official notice has been taken to Europe at the moment, which means that it has to do with lines kyklofoorisan Asia.Внимание! Предвид съобщенията в Япония, където бяха открити бъгове в телевизори от серии LB6700 и LB6500; които имат грешки в паметта. LG обяви безплатен преглед и ремонт на конкретните модели. Официално съобщение ще излезе в Европа в момента, когато открият че има нещо общо с поточните линии в Азия.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-11-14 в 20:44.
От десетина дни ползвам версия 04.34.23 и изобщо не съм доволен.. Телевизора е по-бавен и са премахнати някои от анимацийките, които бяха доста ефектни.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-11-14 в 14:47.
От няколко дни съм с 04.60.12 на 47LM671S, не виждам разлика...
С опцията фабрични настройки!
Здравейте на всички!За първи път ми се налага да пиша тук,но до сега съм нямал проблеми.Моя проблем е не чак толкова съществен,но все пак ме дразни.Телевизора ми е 42LA640s.Та въпроса ми е следния:изчезна ми опцията за запис и напомняне на следващо или последващо предаване.Преди го избирах от INFO след това отивам напред да си избера предаване за което да ми напомни телевизора и след това OK.Сега тази опция изчезна незнайно как.Предварително благодаря и дано съм описал проблема правилно и разбираемо.
iva_ka
Ъпгрейд и възстановяване на заводските настройки правил ли си?