Здравейте, някой може ли да каже защо примерно сериала Arrow не се вижда от Plex media, а при другите филми няма проблем.
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Здравейте, някой може ли да каже защо примерно сериала Arrow не се вижда от Plex media, а при другите филми няма проблем.
Така и не разбрах защо това се води монитор с телевизор. За мен това си е 100% телевизор, за такъв го ползвам и не мисля, че отстъпва по нещо на другите телевизори. Писах запитването, защото в сайта Конференция iXBT.com прочетох, че това H в модела ми (AEUHLUP) означавало, че матрицата е CHI MEI OPTOELECTRONICS CORP. S-MVA, което все пак не е IPS. А отделно от това се удивлявам, как никъде не намирам нови фирмуери и как да вляза в сервизното меню на моя модел.
Това не е пълноценен телевизор.
- Диагоналът е за монитор
- Липсват някои софтуерни пакети за обработка на сигнала, но при този малък диагонал няма как да забележиш някои артефакти в картината.
- Интерфейса е орязан
- Дистанционното е базово - липсват някои бутони, каквито има при телевизорите
- частична софтуерна поддръжка
Добре де, имам няколко други "пълноценни" телевизора, ама от всички този е най-добър като картина и плейване на файлове от външен диск. Дистанционното не е базово според мен, съдейки по дистанционното на един познат с 42 инчово LG, което е 100% еднакво, но няма бутон 3Д, тъй като неговият телевизор няма 3Д. За орязването на софтуера няма да споря, макар че според мен си има абсолютно всичко и не съм забелязал конкретна функция от другите да липсва при това LG. Диагоналът дали е за монитор не знам, ама има и по-малки "истински" телевизори. И когато купувах този, струваше 700 кинта - имаше много по-евтини 32-ки, а се намираха и 40-инчови за същите пари...
Имам проблем. ТВ lg LA670 не може да намери Домашний медиа-сервер.Всичко по настройките на ДМС е както трябва на ТВ не мога да го намеря.Връзката е чрез WI-FI. Рутера е TP-LINK-841N. Какво трябва да направя и къде да търся ДМС.
При мен от три рутера Tp Link от който единя 841N само през него не можех да пусна на TV-to сигнал.
Дали не е от настройките на рутера или от компа.
Не ми се чете цялата тема, а имам въпрос относно 65LB730V. Някой да има проблеми с извеждането на звук по оптичния изход? Голяма мъка, мъчих да го пусна на едно босе ... нищо, накрая се изнервих и донесох един Логитек Z906 и на него не искаше да запали, след няколко манипулации, включително ъпгрейд на фърма до последния и няколко включвания изключвания на телевизора, на Логитека пусна звук по оптичния и изненадващо, от плеъра на телевизора пусна пастру до декодера на Логитека и той разпозна ДТС-а. Реших, че е ОК, включих пак босето ... няма, всички варианти пробвах, пак върнах логитека ... не пожела да запали повече. Иначе оптичния кабел си продължи да свети червено, но не се получи пак.
Здравейте,днес си взех от Виваком Кам модул и се опитвам да си подредя каналите по описания начин постнат на 1 стран,като ги изтегля на юсби да ги подредя на комппа,но нещо не става.Натискам настройки на дистанционното но не се появява никакво инфо за канала,а се отварят настройките за менюто.От сателитния тунер става ли или не,или е само за кабелния тунер.Телевизора е LM 620S,ако има значение.
Този пост е редактиран от kar4o73; 12-12-14 в 08:06.
Здравейте на скоро си закупих ново телевизорче LG50LB650V-ZN всичко е супер но имам проблем със субтитрите.Проблема е че 30% ако не и повече от субтитрите ми излизат като ироглифи а не на кирилица и не мога да разбера смисъла на филма.... Пробвах какво ли не но не става и не става ..... Пускам филмите през външен хард диск с оригиналния плеар ако имате идеи какво да направя споделяйте и благодаря предварително !!!Поздрави !
С компютър през notepad промени кодировката на ANSI.