С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Ами ще се пробвам да ги оправя,това IPS bleeding на какво се дължи и подлежи ли на поправка и можели да стане по зле.
Взех го от МЕТРО защото беше най евтин и май направих грешка и не знам дали ще стане номера
Основно се дължи на лошо асамблиране на панела; доста трудно и пипкаво с неясен ефект; не, освен ако не го усукваш сериозно.
П.С. pirlo, не се вживявай толкова бе човек...Игра ли си с настройките? Ако ще и от луната на го беше взел пак можеше да случиш на по-лоша бройка. Аз не съм виждал екран с идеална edge led подсветка.
Този пост е редактиран от pilot; 07-02-14 в 01:10.
Има подобрения и не дразни ,ама ме притеснява да не стана по зле след време.Тоя е с Direct LED
Добре...По принцип би трябвало положението с този тип подсветка да е по-добре, понеже е разположена зад матрицата, но не са изключени такива "ефекти", понеже зависи пак от сглобката и колко начесто са диодите по вертикал и хоризонтал. Аз имам един Шарп със задна подсветка без зонално затъмняване и нямам никаква неравномерност. Явно тук нещата не са добре.
Както ти казах възприятието се засилва и от glow ефекта. Положението няма да се влоши, но като те дразни толкова, пробвай да го смениш.
Здравейте!
Искам само да вмъкна, че Intel WiDi не работи на ЛМ, на ЛА няма грижи.Явно ще им пиша на подръжката за проблема.Телефона е Note 3 и ми се струва, че може да не е обновен в листата на фирмуера на ЛМ(ако изобщо са по вкарване на модели)
Нека и някой друг да пробва да разберем дали само при мен е проблемът или при всички.
Лек ден!
Провери ли да не се е разкачил от мрежата? При мен няколко пъти лаптопа не "вижда" устройства за споделяне през WIDI и като проверя телевизора установявам че се е разкачил. По назад в темата съм описал проблема. Разкачи ли се телевизора от мрежата става "невидим" дори и за рутера където е с фиксиран адрес.
Проблем с мрежата като при теб нямам.А и тв-то ми вижда телефона през wi fi direct опцията, но не иска да се закачи към него.А от опцията intel wi di на тв-то изобщо не го засича!На LA-я грижа нямам.
Здравейте,
има ли начин да изкарам аудио сигнал от 50LA620S към стара аудио система чийто вход е с чинчове.
От изхода за слушалки е по-лесния и евтин начин.
Другият вариант беше предложен от колегата @stenly в друга тема, като се ползва оптичния изход на телевизора - DZ88 Digital Coaxial Toslink to Analog Audio Converter DAC Fiber US Plug Adapter
Изхода за слушалките както е споменал колегата @Momchil , но също има настройка в която се сменя източника от слушалки на .... намира се в аудио настройките на телевизора, при това положение нещата са задоволителни, естествено няма да имаш делене на 5+1, но това предполагам го знаеш.
Няколко пъти се споменава тук за Wi Di, интересно ми е някой да ли е пробвал да гледа 3Д филми или поне full HD филми в комбинация лаптоп + телевизор. До колкото съм чел в сайта на "интел" има приложения за windows 7 и 8, а за 8.1 няма все още, не говоря за драйвери. Тъй като аз съм с windows 8.1 за сега съм в изчаквателна позиция за тестове и проби, но примамливо изглежда това Wi Di, особено ако човек си спести някой кабел за връзка.
Сега пробвах със Самсунг Галакси Йънг и ударих гредатааа ааа. Телевизора вижда телефона показва че е свързан, но не възпроизвежда нищо. След наколко секунди телефона уведомява за невъзможност да изпрати данни. Започнах втори опит със Самсунг Галакси Ейс2 GT-I8160 същата работа с разликата че този ме уведомява за оставащо време до свързването - 2мин. ?!?!? и накрая естествено нищо не се случва. Проверявам почти постоянно дали не е разкачил мрежата - не, не е разкачил. В менюто му се виждат и двата телефона винаги когато уж са конектнати със статус свързан с еди кое си устройство. Пробвах с лаптопа Леново - всичко си работи нормално. Нещо недоумявам?!!!!! Много им станаха бъговете на ЛМ серията май? Да ги отписваме екстрите и да се кефим на голеееми монитори?!?