Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 42 от 113 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от pirlo Виж публикацията
    ако го върна сега
    Ако са минали 2-3 дни, много трудно. А и трудно ще демонстрираш в магазина:rolleyes: Като си поиграеш с настройките не се ли подобрява положението? Снимката в какъв режим на картината е правена?

2.  

3. Тук е от
    Feb 2014

Ами ще се пробвам да ги оправя,това IPS bleeding на какво се дължи и подлежи ли на поправка и можели да стане по зле.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Ами ще се пробвам да ги оправя,това IPS bleeding на какво се дължи и подлежи ли на поправка и можели да стане по зле.
    Отиди в магазина и им кажи, че искаш да ти сменят телевизора с друг...

5. Тук е от
    Feb 2014

Взех го от МЕТРО защото беше най евтин и май направих грешка и не знам дали ще стане номера

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Взех го от МЕТРО защото беше най евтин и май направих грешка и не знам дали ще стане номера
    Много хубаво... Хора, не разбрахте ли че от МЕТРО не се взима техника!

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Основно се дължи на лошо асамблиране на панела; доста трудно и пипкаво с неясен ефект; не, освен ако не го усукваш сериозно.

П.С. pirlo, не се вживявай толкова бе човек...Игра ли си с настройките? Ако ще и от луната на го беше взел пак можеше да случиш на по-лоша бройка. Аз не съм виждал екран с идеална edge led подсветка.
    Този пост е редактиран от pilot; 07-02-14 в 01:10.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2014

Има подобрения и не дразни ,ама ме притеснява да не стана по зле след време.Тоя е с Direct LED

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Има подобрения и не дразни ,ама ме притеснява да не стана по зле след време.Тоя е с Direct LED
    Добре...По принцип би трябвало положението с този тип подсветка да е по-добре, понеже е разположена зад матрицата, но не са изключени такива "ефекти", понеже зависи пак от сглобката и колко начесто са диодите по вертикал и хоризонтал. Аз имам един Шарп със задна подсветка без зонално затъмняване и нямам никаква неравномерност. Явно тук нещата не са добре.
    Както ти казах възприятието се засилва и от glow ефекта. Положението няма да се влоши, но като те дразни толкова, пробвай да го смениш.

11. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравейте!
    Искам само да вмъкна, че Intel WiDi не работи на ЛМ, на ЛА няма грижи.Явно ще им пиша на подръжката за проблема.Телефона е Note 3 и ми се струва, че може да не е обновен в листата на фирмуера на ЛМ(ако изобщо са по вкарване на модели)
    Нека и някой друг да пробва да разберем дали само при мен е проблемът или при всички.
    Лек ден!

12. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Здравейте!
    Искам само да вмъкна, че Intel WiDi не работи на ЛМ, на ЛА няма грижи.Явно ще им пиша на подръжката за проблема.Телефона е Note 3 и ми се струва, че може да не е обновен в листата на фирмуера на ЛМ(ако изобщо са по вкарване на модели)
    Нека и някой друг да пробва да разберем дали само при мен е проблемът или при всички.
    Лек ден!
    Провери ли да не се е разкачил от мрежата? При мен няколко пъти лаптопа не "вижда" устройства за споделяне през WIDI и като проверя телевизора установявам че се е разкачил. По назад в темата съм описал проблема. Разкачи ли се телевизора от мрежата става "невидим" дори и за рутера където е с фиксиран адрес.

13. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Проблем с мрежата като при теб нямам.А и тв-то ми вижда телефона през wi fi direct опцията, но не иска да се закачи към него.А от опцията intel wi di на тв-то изобщо не го засича!На LA-я грижа нямам.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2014

Здравейте,
    има ли начин да изкарам аудио сигнал от 50LA620S към стара аудио система чийто вход е с чинчове.

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

От изхода за слушалки е по-лесния и евтин начин.

Другият вариант беше предложен от колегата @stenly в друга тема, като се ползва оптичния изход на телевизора - DZ88 Digital Coaxial Toslink to Analog Audio Converter DAC Fiber US Plug Adapter

17. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от Apeev Виж публикацията
    Здравейте,
    има ли начин да изкарам аудио сигнал от 50LA620S към стара аудио система чийто вход е с чинчове.
    Изхода за слушалките както е споменал колегата @Momchil , но също има настройка в която се сменя източника от слушалки на .... намира се в аудио настройките на телевизора, при това положение нещата са задоволителни, естествено няма да имаш делене на 5+1, но това предполагам го знаеш.

Няколко пъти се споменава тук за Wi Di, интересно ми е някой да ли е пробвал да гледа 3Д филми или поне full HD филми в комбинация лаптоп + телевизор. До колкото съм чел в сайта на "интел" има приложения за windows 7 и 8, а за 8.1 няма все още, не говоря за драйвери. Тъй като аз съм с windows 8.1 за сега съм в изчаквателна позиция за тестове и проби, но примамливо изглежда това Wi Di, особено ако човек си спести някой кабел за връзка.

18. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Проблем с мрежата като при теб нямам.А и тв-то ми вижда телефона през wi fi direct опцията, но не иска да се закачи към него.А от опцията intel wi di на тв-то изобщо не го засича!На LA-я грижа нямам.

Сега пробвах със Самсунг Галакси Йънг и ударих гредатааа ааа. Телевизора вижда телефона показва че е свързан, но не възпроизвежда нищо. След наколко секунди телефона уведомява за невъзможност да изпрати данни. Започнах втори опит със Самсунг Галакси Ейс2 GT-I8160 същата работа с разликата че този ме уведомява за оставащо време до свързването - 2мин. ?!?!? и накрая естествено нищо не се случва. Проверявам почти постоянно дали не е разкачил мрежата - не, не е разкачил. В менюто му се виждат и двата телефона винаги когато уж са конектнати със статус свързан с еди кое си устройство. Пробвах с лаптопа Леново - всичко си работи нормално. Нещо недоумявам?!!!!! Много им станаха бъговете на ЛМ серията май? Да ги отписваме екстрите и да се кефим на голеееми монитори?!?
    competition одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 113 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе