Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 44 от 113 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Според мен, проблема с картината се дължи на кабелния ти оператор, а не е в телевизора.

Нищо не ти пречи да пробваш и цифровата ефирна телевизия за да видиш какъв ще е резултата.

Даже сега е подходящият момент, защото BNT пуснаха HD канал с много добро качество, по който върви олимпиадата в Сочи.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от mirkata404 Виж публикацията
    Да, знам, че това се дължи на моята некомпетентност към смарт ТВ.
    Склонни сме да се съгласим с теб

На другия стар обикновен ТВ с кинескоп се забелязва влошаване на картината и леко зърнесто изображение
    Ти сериозни ли искаш да сравняваш ефекта от кофти АНАЛОГОВ сигнал на малък кинескоп и на голям LED телевизор ! Тези телевизори искат цифров сигнал /по възможност HD/ и при него няма "звздички и реснички" или гледаш или не ! Де да знаят производителите на телевизори че в БГ сме 100 години назад и 50 встрани по отношение на телевизията!

Във вградения САТ приемник няма данни за спътник Hot Bird 13 градуса.
    Това за сега е само твое предположение

Не мога да намеря инфо как да видя колко работни часа има до тук ?
    То и аз не мога много неща но не значи че са невъзможни И в общи линии не прочетох нещо което би отказало който и да е да си купи този телевизор а по-скоро ми звучи като "бе не мога да се оправя с тая пущина"

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от stivi Виж публикацията
    То и аз не мога много неща но не значи че са невъзможни И в общи линии не прочетох нещо което би отказало който и да е да си купи този телевизор а по-скоро ми звучи като "бе не мога да се оправя с тая пущина"
    Като не може да се оправи с "тая пущина", вземи му помогни, вместо да го критикуваш.
    svetlio1, zabadara и competition харесват това.

5. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Ами той не пита за помощ а изрежда "дефекти" на телевизора ,как да му помогна ?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Примерно като кажеш на човека , че ако липсва даден сателит в листата , то спокойно може да ползва някой друг от поставените , като вкара ръчно данните за транспондерите - инфо в нета за тия на Хот Бърд 13 има доста , а предполагам и доста ще съвпаднат с тия от избрания спътник .

7. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

Благодаря на отзовалите седа помогнат Momchil и svetlio1.
    Очаквах подобни отговори от някои други и даже се колебаех дали да пусна това мое мнение за помощ.
    Само да не си мислите, че току що падам от луната. Много неща ми са ясни, но досега съм нямал смарт ТВ, и много наивно реших да попитам, пак наивно мислейки си, че форума е за взаимопомощ.
    Ами ясно е, че всичко е от каб. оператор. За САТ приемника ОК, имам си понятие, аз съм един от първите в града когато някъде в далечната 1992 година пуснах САТ ТВ с 2,20 м. антена.
    Но пак подчертавам, съжалявам, че взех смарт ТВ а не обикновен такъв без тези екстри. Нищо, че е пълен с екстри, ама за мен излишни. Всичко, което го има ТВ,то аз го имам отделно.
    Мисля, че това обеснява какво искам да кажа пък нали и аз имам право на собствено мнение...
    На някои може да не се харесва, ама като парите са си мои мисля, че аз решавам накрая.
    За да бъда по ясен ще кажа : ей хора, телевизора си е много харен, купувайте го.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Предложете някоя игрица от СмартУорлд. Нещо, което да може да се играе с джойстик (андроид устройство). Ако може да се играе от двама едновременно ще е още по-добре. Искам да се позабавляваме с дъщеричката.
    Телевизора е LM620.
    Edit: току що пробвах Tanks2, но неможах да подкарам джойстика на LG remote приложението за андроид.
    Този пост е редактиран от fantoms; 09-02-14 в 10:53.

10. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Fantoms пусни отделна тема, че колегите се сърдят за спама.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2012

От LG не закъсняват ли с анонса на 2014 моделите? Миналата година ги обявиха около НГ, а сега нищо не се чува.

12. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Миналата година телевизорите ги наизкараха март-април.Така че, мисля е рано още за 2014 моделите(LB).

13. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Говоря за анонс (спецификации и прочие), а не кога ще ги изкарат. Голямо мълчание от страна на LG.
    Примерно SONY отдавна си ги анонсираха и вече ги има по ценовите листи в Германия и Март~Април ще им се радваме и в България.
    competition одобрява това.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Цитат Първоначално публикувано от kaldi Виж публикацията
    Здравейте колеги. Днес получих съобщение на телевизора , че от 27.02 LG спира достъпа до социални мрежи като Фейсбус и Туитър. Има ли и други, които са получили това съобщение
    Някой да има информация какво още спират като достъп? Предполагам, че е свързано с тоя скандал, че шпионират през ТВ-то.

16. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    Пловдив

колега mirkata404 на моят La667 излиза Hotbird, тунера работи много добре, аз никога не се бях занимавал със сателитна телевизия, с една булсатска антена чудеса прави тв-то. иначе аз си добавям от друго 1.2.3.4 добавяш си 1-вия транспондер на ръка и след това при сканирането му даваш пълно сканиране и търсене и добавяне на нови транспондери и той сам си ги качва другите. HboGo успях една сутрин да го инстална явно вечер са им понатоварени сърварите или много убавия нет на близо или комбинацията от двете но работи, от няколко дена обаче прави проблем със субтитрите някой път не ги зарежда.
    zabadara одобрява това.

17. Тук е от
    Jan 2014

Здравейте, имам странен проблем със стария ми LG 32LH500. Абонат съм на NET1 и при пускането на HD канала на БНТ1 нещо не можа да си го намери сам (функцията за намиране на нови канали съм я пуснал)... след това реших да настроя пакета ръчно по честота и пр. ТВ-то казва, че няма сигнал !?! и нямаше да е чудно ако на новия ми тв 42LA691S-ZA , който ползува същия сигнал със сплитер всичко се намира и дава сила на сигнала 97 процента, качесто на сигнала 100.. Старото LG e модел отпреди 4 г. когато LG не знаеха че има цифрова тв у нас та за страна съм ползувал Финландия... сменях страните и настройки- същото. Обадих се на кабелния оператор и ми казаха, че за пръв път чуват за подобен проблем. Така че , колеги помагайте сигурно проблема е в моя телевизор...

18. Тук е от
    May 2009

Здравейте, има ли някъде готови настройки за калибрация на картината за LG LN570S? Ако няма дали има за модели от по-горните класове и дали ще са близки до оптималните и за моя телевизор, предполагам стига матрицата да е 50Хц са еднакви панелите или бъркам?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 113 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе