Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 32 от 113 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 466 до 480 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

[QUOTE=svetlio1;664493]1стр. в темата -
    Имам LG Magic Remote - мога ли да си управлям приемника на Булсата

Пропуснал съм го това, мерси. Тръгна, но много бързо се отказах от тази опция, нещо не ми хареса, работи мудно поне при мен

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

[QUOTE=Deyan Stoykov;664496]
    Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    1стр. в темата -
    Имам LG Magic Remote - мога ли да си управлям приемника на Булсата

Пропуснал съм го това, мерси. Тръгна, но много бързо се отказах от тази опция, нещо не ми хареса, работи мудно поне при мен
    Пробвай със Швеция,на мен с Полша ми правеше разминаване в говор и картина /много странно/ а сега със Швеция си работи идеално и със сигурност не по бавно от оригиналното дистанционно на булсата ! Е за някой по завързани функции е по-лесно да взема другото,но за смяна на каналите и звука /което е 90% от ползването/ си е перфектно !
    zabadara одобрява това.

4. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте на всички. Имам два въпроса.
    1. При покупката на LG la620s ми казаха че на телевизора могат да се гледат две програми едновременно, но как не разбрах - с някаква програма ли става моля да ми обясните.
    2. И другия ми въпрос е още като си взех телевизора забелязах следния (проблем ли е дефект ли е или просто така е нормално за ЛГ) при леко докосване на дисплея в краищата, самия екран потраква и хлътва лекичко от рамката все едно не е направено както трябва. Иначе в средата не прави така. Като съм ходил в Карефула викам да пробвам дали е така с другите тв, при ЛГ от същия размер пак го има това но сякаш ми се струва че не чак като при моя ТВ, по-лекичко хлътва без потракване, а при модели на самсунг изобщо го няма този луфт.

5. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Има нова версия за ЛА 4.22.11 налична през Wi-Fi.
    Това за две програми наведнъж са те излъгали явно и служителят им толкова е в час.Телевизорът е с един цифров тунер и няма как да гледаш с един тунер две програми!!!Това с хлътването и моите хлътват не се притеснявай ни най-малко в качествената му изработка.

6. Тук е от
    Dec 2013

Здравейте, от както се регистрирах в HBO Go само, един път успях да пусна филм и то точно след регистрацията. След това ми излиза, че е защитено приложение от към записване. И по някаква причина немога да използвам приложението в "безплатния" си период от един месец. Някакви идей как да го оправя, поне някой друг филм да изгледам, така и така е бонус? Благодаря.
    п.с. Търсих информация в интернет, но или не успях да намеря никъде, или няма такава...

7. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Хич не ми е за тука въпроса, но тук ще получа /евентуално/ компетентен отговор. Blue ray филмите, които свалям от БГ тракерите имат обозначение 3D, но когато ги плейвам в 2D качеството е уникално, а за 3D прави конвертиране от 2D към 3D, което не дава кой знае какъв ефект. При другите 3D филми /с разделен на 2 екран/ ефекта е задоволителен. Изплозвах какви ли не препоръчани плеъри, така че смятам че проблема не е в тях. Дали тези Blue ray 3D филми са real 3D или не. Давам пример с линк: замунда.нет /details.php?id=386449&hit=1 , дори самите скрийншотове са в 2D. И това важи за всички Blue ray 3D филми от сайта.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2013

@Deyan Stoykov, в коментарите на торента ще намериш отговор към въпроса си.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Цитат Първоначално публикувано от Biser Dimitrov Виж публикацията
    @Deyan Stoykov, в коментарите на торента ще намериш отговор към въпроса си.
    Не бях единствения с подобен въпрос, но отговори нямаше. Половината казват не е 3D, другата половина им обясняват, че е 3Д и че са тъпи ... нищо друго

11. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Поредния въпрос ,понякога когато гледам филми от флашка ми насича(рядко),това може ли да се дължи на стоковия плеър или да търся някъде другаде проблема?

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Точно на това се дължи.

13. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от buzgiov Виж публикацията
    Здравейте имам LG42la691s и бих искал да попитам за 2 неща .
    1 Защо когато влезна в vbox7 и дам на цял екран върви звука а картината не . ...
    Първо трябва да цъкхеш "Разшири" (до бутон "Цял екран") и после "Цял екран" от бутоните, които се появяват в екранчето на vbox-a.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Някой, нещо?
    Хич не ми е за тука въпроса, но тук ще получа /евентуално/ компетентен отговор. Blue ray филмите, които свалям от БГ тракерите имат обозначение 3D, но когато ги плейвам в 2D качеството е уникално, а за 3D прави конвертиране от 2D към 3D, което не дава кой знае какъв ефект. При другите 3D филми /с разделен на 2 екран/ ефекта е задоволителен. Изплозвах какви ли не препоръчани плеъри, така че смятам че проблема не е в тях. Дали тези Blue ray 3D филми са real 3D или не. Давам пример с линк: замунда.нет /details.php?id=386449&hit=1 , дори самите скрийншотове са в 2D. И това важи за всички Blue ray 3D филми от сайта.

16. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Deyan Stoykov Виж публикацията
    Някой, нещо?
    https://forum.setcombg.com/%D0%BE%D0...%80%D0%B8.html
    Deyan Stoykov одобрява това.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Здравейте,

Обмислям смяна на рутера си с някой по-стабилен модел и се замислих дали да не е двубандов. Въпросът ми е - наякой знае ли дали ЛА620 серията поддържа 5 Ghz WiFi мрежа?

Мерси

Поздрави

18. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Здравейте!
    Искам да попитам какво се случва със свободното място след всеки нов ъпдейт?!Понеже ЛА-я ми гледам има заето място 2.5Gb от 4.0Gb налични?!Ако се трупат в телевизора и не се изчиства от старите версии на firmware да им запалим телефона или mail-а.
    Няма нищо допълнително инсталирано!
    enevi и Deyan Stoykov харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 32 от 113 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе