[QUOTE=svetlio1;664493]1стр. в темата -
Имам LG Magic Remote - мога ли да си управлям приемника на Булсата
Пропуснал съм го това, мерси. Тръгна, но много бързо се отказах от тази опция, нещо не ми хареса, работи мудно поне при мен
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
[QUOTE=svetlio1;664493]1стр. в темата -
Имам LG Magic Remote - мога ли да си управлям приемника на Булсата
Пропуснал съм го това, мерси. Тръгна, но много бързо се отказах от тази опция, нещо не ми хареса, работи мудно поне при мен
[QUOTE=Deyan Stoykov;664496]Пробвай със Швеция,на мен с Полша ми правеше разминаване в говор и картина /много странно/ а сега със Швеция си работи идеално и със сигурност не по бавно от оригиналното дистанционно на булсата ! Е за някой по завързани функции е по-лесно да взема другото,но за смяна на каналите и звука /което е 90% от ползването/ си е перфектно !
Здравейте на всички. Имам два въпроса.
1. При покупката на LG la620s ми казаха че на телевизора могат да се гледат две програми едновременно, но как не разбрах - с някаква програма ли става моля да ми обясните.
2. И другия ми въпрос е още като си взех телевизора забелязах следния (проблем ли е дефект ли е или просто така е нормално за ЛГ) при леко докосване на дисплея в краищата, самия екран потраква и хлътва лекичко от рамката все едно не е направено както трябва. Иначе в средата не прави така. Като съм ходил в Карефула викам да пробвам дали е така с другите тв, при ЛГ от същия размер пак го има това но сякаш ми се струва че не чак като при моя ТВ, по-лекичко хлътва без потракване, а при модели на самсунг изобщо го няма този луфт.
Има нова версия за ЛА 4.22.11 налична през Wi-Fi.
Това за две програми наведнъж са те излъгали явно и служителят им толкова е в час.Телевизорът е с един цифров тунер и няма как да гледаш с един тунер две програми!!!Това с хлътването и моите хлътват не се притеснявай ни най-малко в качествената му изработка.
Здравейте, от както се регистрирах в HBO Go само, един път успях да пусна филм и то точно след регистрацията. След това ми излиза, че е защитено приложение от към записване. И по някаква причина немога да използвам приложението в "безплатния" си период от един месец. Някакви идей как да го оправя, поне някой друг филм да изгледам, така и така е бонус? Благодаря.
п.с. Търсих информация в интернет, но или не успях да намеря никъде, или няма такава...
Хич не ми е за тука въпроса, но тук ще получа /евентуално/ компетентен отговор. Blue ray филмите, които свалям от БГ тракерите имат обозначение 3D, но когато ги плейвам в 2D качеството е уникално, а за 3D прави конвертиране от 2D към 3D, което не дава кой знае какъв ефект. При другите 3D филми /с разделен на 2 екран/ ефекта е задоволителен. Изплозвах какви ли не препоръчани плеъри, така че смятам че проблема не е в тях. Дали тези Blue ray 3D филми са real 3D или не. Давам пример с линк: замунда.нет /details.php?id=386449&hit=1 , дори самите скрийншотове са в 2D. И това важи за всички Blue ray 3D филми от сайта.
@Deyan Stoykov, в коментарите на торента ще намериш отговор към въпроса си.![]()
Поредния въпрос,понякога когато гледам филми от флашка ми насича(рядко),това може ли да се дължи на стоковия плеър или да търся някъде другаде проблема?
Точно на това се дължи.![]()
Някой, нещо?
Хич не ми е за тука въпроса, но тук ще получа /евентуално/ компетентен отговор. Blue ray филмите, които свалям от БГ тракерите имат обозначение 3D, но когато ги плейвам в 2D качеството е уникално, а за 3D прави конвертиране от 2D към 3D, което не дава кой знае какъв ефект. При другите 3D филми /с разделен на 2 екран/ ефекта е задоволителен. Изплозвах какви ли не препоръчани плеъри, така че смятам че проблема не е в тях. Дали тези Blue ray 3D филми са real 3D или не. Давам пример с линк: замунда.нет /details.php?id=386449&hit=1 , дори самите скрийншотове са в 2D. И това важи за всички Blue ray 3D филми от сайта.
Здравейте,
Обмислям смяна на рутера си с някой по-стабилен модел и се замислих дали да не е двубандов. Въпросът ми е - наякой знае ли дали ЛА620 серията поддържа 5 Ghz WiFi мрежа?
Мерси
Поздрави
Здравейте!
Искам да попитам какво се случва със свободното място след всеки нов ъпдейт?!Понеже ЛА-я ми гледам има заето място 2.5Gb от 4.0Gb налични?!Ако се трупат в телевизора и не се изчиства от старите версии на firmware да им запалим телефона или mail-а.
Няма нищо допълнително инсталирано!