Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 43 от 113 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Енев снощи гледах блурей от телефона(Самсунг Ноут 3) точно през WiDi на 42LA660 и трябва да ти кажа, че се вижда кофти(като BDRip).Явно WiFi-то реже качеството по някакъв начин.Иначе нито насича технологията, нито има някакъв лаг, напротив, много добре се държи на LA-я, но Screen Mirroring на Samsung не иска да се закачи към LM-a.

- - - - - - - - - -

Frizera да абсолютно същото държане и при мен на LM-a явно ще се пише до подръжката.Ей сега сядам и им пращам мейл, не става въпрос за екстрите, а за удобството да си пусна музиката от телефона и да я прекарам през телевизора, а той през ресивера и да си пълня душата
    А и наистина си е удобство.На лаптопа ми процесора подържа WiDi, но пък wireless-а не го подържа, за да направя теста и с него за качеството на картината!
    enevi одобрява това.

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Абе за файлове от 15GB нагоре си требе нещо с кабел /по възможност HDMI/ или флашката у телевизора за да си гледаш с кеф !

4. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Stivi до някъде е така, но не трябва да се подценява и WiDi технологията, защото още е в началото си и не се знае какво още може да прави.То и HDMI кабелът е един, но вече има колко разработки и сигурно още може да се изсмуче от него като възможности.

5. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Май ще приложа даунгрейд и ще забравя за възможността за актуализация на фирмуер и други. И аз ще им пиша. Дано и други колеги го направят, че да им "наводним" мейла и реагират по-бързо. Смятам, че решението и на мрежовия ми проблем се крие в софтуера, чийто актуализации уж трябва да подобрят работата на даден продукт, но УВИ!!!!

6. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Не съм много сигурен, но имам спомен, в писаното от Христослав в първи пост, че даун не може да се прави!
    Нека някой ме поправи ако греша.

7. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Не съм много сигурен, но имам спомен, в писаното от Христослав в първи пост, че даун не може да се прави!
    Нека някой ме поправи ако греша.
    Според написаното на първа страница от част 6 (към края на поста от Христослав) може да се направи и даунгрейд. Ето цитат от първи пост:

"Без паника! Ако имате причина да качите нов фърмуер, има авариен способ! Поставете флашката с фърмуера, натиснете бутона "menu", поставяме курсора на раздел"option" (но не влизаме в него!!!), след което 7 пъти натискаме бутона "FAV" на дистанционното управление (над бутона Mute)!!! (по нататък изибираме файла ръчно и см предходният пункт и нищо повече не пипаме)- и сме в раздел firmware update - там избираме файла - натискаме ОК и започва ъпгрейд или даунгрейд."

Малко по-нагоре има и посочен линк за сваляне на фирмуер, но иска парола, която не знам. За едно нещо съм спокоен и то е, че имам две версии от миналата година от Януари и Март заедно с ръководство по инсталацията на Български език. Преди минута погледнах в папката за телевизора и ги видях че са налични и целички. Ръководството не съм го разглеждал подробно, но утре (т.е. днес) ще го изчета за да съм сигурен, че касае LM серията.

п.п. Пропуснах да отбележа, че ръководството може да се свали от сайта на LG - LG.com/bg. Не знам дали е достъпно само за регистрирани потребители, но не вярвам да има някой колега с LG и да не се е регистрирал
    Този пост е редактиран от frizera; 08-02-14 в 03:04.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Не се хаби да четеш, не става

10. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Добро Утро!
    Първо аз лично не бих сбозявал с опит за даун, защото ще се омаже положението със сигурност!Второ, възможно е връщането на проблема с местенето на каналите!Трето, губенето на някой допълнително инсталирани екстри като Intel WiDi и Miracast(за LM).За това е редно да пишем на съпорта им за всеки забелязан проблем!

11. Тук е от
    Jan 2014

Да споделя малко опит с WiDi,
    Изпробвал съм го именно с лаптоп с Win 8.1. В сайта на Интел няма приложение за 8.1 тъй като Win 8.1 има вградена подръжка на тази технология.
    Аз съм с 47'LM760 и връзката с лаптопа става без проблеми. По отношение на качеството трябва да знаете че WiDi транскодира всичко до 720р.
    Full HD не се поддържа от технологията и може би затова на колегата с телефона му е изглеждала кофти картината.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Цитат Първоначално публикувано от Emus Виж публикацията
    Да споделя малко опит с WiDi,
    Изпробвал съм го именно с лаптоп с Win 8.1. В сайта на Интел няма приложение за 8.1 тъй като Win 8.1 има вградена подръжка на тази технология.
    Аз съм с 47'LM760 и връзката с лаптопа става без проблеми. По отношение на качеството трябва да знаете че WiDi транскодира всичко до 720р.
    Full HD не се поддържа от технологията и може би затова на колегата с телефона му е изглеждала кофти картината.
    Според сайта на Intel, WiDi supports FullHD http://www.intel.com/content/www/us/...-wireless.html

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Обсъждането на Intel WiDi в тази тема беше до тук!!
    Отворете отделна тема в подфоруми Хардуер или Софтуер и продължете там.

http://www.intel.com/support/ru/graphics/sb/cs-034563.htm?wapkw=%D0%94%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%8C+widi​

http://www.intel.ru/content/www/ru/ru/search.html?keyword=WiDi
    http://www.intel.ru/content/www/ru/r...(Intel%20WiDi)
    http://www.intel.ru/content/www/ru/r...0%D1%8B%20WiDI
    http://www.intel.ru/content/www/ru/r...8%D0%B5%20WiDI
    http://www.intel.ru/content/www/ru/r...A%D0%B0%20WiDI
    http://www.intel.ru/content/www/ru/r...2%D1%8C%20WiDI
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-02-14 в 12:50.

14.  

15. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от competition Виж публикацията
    Добро Утро!
    Първо аз лично не бих сбозявал с опит за даун, защото ще се омаже положението със сигурност!Второ, възможно е връщането на проблема с местенето на каналите!Трето, губенето на някой допълнително инсталирани екстри като Intel WiDi и Miracast(за LM).За това е редно да пишем на съпорта им за всеки забелязан проблем!
    Всеки според нуждата (жаждата) за боза.!! Аз адски се дразня от некоректната работа на тоя телевизор. От съпорта не очаквам чудеса защото телевизора изобщо не е актуален модел, и смятам да се мъча сам да пооправя кашата. Все трябва да има начин за даун. Ако проблема е хардуерен - вече станаха 3 телевизора с един и същи дефект (твоя е номер 3), е за сега не се разкача от мрежата ти (поне не си засякъл такъв проблем). Относно WiDi аз го ползвам от първия ден на закупуване и съм убеден, че WiDi не е допълнително инсталирано, а по въпроса за правилното функциониране в момента е виновен само фирмуера. Не съм си сменял телефоните, нито съм ги актуализирал (за което много се радвам) - така че извода е прост. Остана само да се свърши "мръсната" работа.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2013
    Живее в
    Бургас

Тв-то се изключва само след около 4 часа. Малко преди да се излкючи изписа нещо на екрана, но не успях да го прочета. Настройки - Време - Авто режим готов - 4 часа. Предполагам това е причината. Изключих тази настройка и чакам да видя резултата. Въпроса е че съм с външен приемник на булсатком и си цъкам от неговото дистанционно, защо ТВ-то не отчита това като работа, а след 4 часа се изключва?
    Този пост е редактиран от Deyan Stoykov; 08-02-14 в 17:08.

17. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Да,точно това е била причината да се изключи,щом си деактивирал функцията няма да се изключва !

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

За да не пускам отделна тема нека ви кажа и моето мнение за LG42LA691.
    Ами разочарован съм. Да, знам, че това се дължи на моята некомпетентност към смарт ТВ.
    Май беше по добре да си взема обикновен 42 инчов ТВ без екстри като този, ама хайде и аз като хората.....
    Kогато искам да изтегля програмата HBO GO, винаги ми излиза, че сървъра не е свързан ( или нещо подобно) , a когато проверя се оказва, че ТВ е свързан с интернет по WI FI ?
    Хайде това ще го преживея.
    Във вградения САТ приемник няма данни за спътник Hot Bird 13 градуса. Гледах, гледах ама не можах да намеря начин да въведа данни за този спътник.
    Хайде, и това ще го преживея, ще си взема отделен САТ приемник, монтирах си вече САТ антена.
    Не мога да намеря инфо как да видя колко работни часа има до тук ?
    Ей така, просто да знам дали от Техно... са ме излъгали, и това ще го преживея....
    Ноооо, сега вече съм тотално разочарован от картината. На кабелна ТВ съм, на предни позиции съм сложил каналите, които са на HD. От вчера, петък забелязвам обикновения SD TV, че има влошаване на качеството, дължащо се на намаляване нивото на сигнала от кабелния оператор. Само влошаване, но не и насичане на картината.На другия стар обикновен ТВ с кинескоп се забелязва влошаване на картината и леко зърнесто изображение.
    Обаче положението със смарт ТВ е плачевно, най малко 60 % от програмите не се гледат. Не само насичат, просто не се гледат. Значи иска много силен сигнал. Представям си каква картина щях да гледам ако бях на ефирна ТВ....
    Очаквам техниците от кабелната, ще повишат нивото и дай боже да нямам проблеми и дано занапред не се повтаря.
    Много е възможно това да се дължи на някои настройки на този ТВ, и ще се поразгледам из форума дали има инфо за този проблем.
    Ще бъда благодарен за всякаква инфо за моите проблеми. Дори да има подсещане, смятам, че ще се справя.
    Благодаря предварително на отзовалите се.
    Този пост е редактиран от mirkata404; 08-02-14 в 19:40.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 113 ПърваПърва ... 3341424344455393 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе