Демек да го нося в сервиза ?
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Демек да го нося в сервиза ?
Колеги може ли да се добави някъде в темата по-подробно описание и то на български за връщането на предходна версия на фирмуера на Тв от 2012 и 2013, че последния ъпдейт за ЛМ серията е някакъв кошмар.... и по точно 04.52.07..
Телевизора е 47LM670s а проблемите са доста с последния ъпдейт. Първо интернета ми е доста по- зле от предходния ъпдейт, youtube приложението стартира супер бавно (минута минута и нещо зарежда та и повече) и цялосната му работа е бавна, също така и през отворения браузър пак на youtube при опция за промяна на качеството на HD 1080p, зацикля картината и понякога дори на черен екран стои пък звук върви.. след това от време на време след доста мъки и нерви да глеадам клипове, започна да ми дроби картината на ефирната телевизия ... при рестарт на тв се оправя картината... същите проблеми с картината на цифрова ефирна телевизия става и като свържа по wifi Тв-то и телефона ... като цяло картината ми се вижда с понижено качество от към яснота на изображението и острота... При тъмно сцени е качеството е видимо по- неясно и замазано, на кадри със светлина е в пъти по ясно всичко. Сиг има и още неща който не се сещам в момента ...
Пичове как да подкарам PIP /картина в картината/ на LA740, ясно ми е че ТВ-то няма 2 тунера, но аз съм с външен приемник на булстаком. Старият ми самсунг, който е нисък клас си подкарва картината от вградения тунер и тази от булсата /когато булсата е в HDMI/
Доколкото си спомням ЛГ нямат подобна екстра - иначе гордо пяскат клипчета в YouTube как видиш ли са мноо яки "прозорчетата" в браузъра
[QUOTE=svetlio1;675123]Доколкото си спомням ЛГ нямат подобна екстра - иначе гордо пяскат клипчета в YouTube как видиш ли са мноо яки "прозорчетата" в браузъра
От това се опасявах, просто не вярвах, че 7 годишно дърво ще подкарва PIP, а тая кочина за 2000 лв няма.
venom8888
translate.yandex.ru ?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-04-14 в 18:36.
Здравейте, аз съм ЛА790, положението е подобно, освен цитираните проблеми, с СА Модул канали се местят или изтриват (последния недостатък съм го решил, като телевизора е в режим Хотел, но в този режим няма връзка със смарт телефоните-програма дистанционно), а като знам преди как беше и колко "пъргаво" изпълняваше превключванията между приложения и програми..... Описания начин за връщане на стар софтуер, нещо не ми вдъхва доверие с тези "МАС" проблеми, все си мисля, че ще има последици (за които разбират, защо е измислен този "МАС" адрес по принцип). Все си мисля, че следващия софтуер ще е по-добър от последния, понеже то от това по-зле има ли ....
MAC - това е погрешно име. Всъщност това е DEVICE_ID. прочетете FAQ
<REQUEST>
<PRODUCT_NM>NETCAST 4.0</PRODUCT_NM><MODEL_NM>HE_DTV_NC4M_AFAAABAA</MODEL_NM><SW_TYPE>FIRMWARE</SW_TYPE><MAJOR_VER>04</MAJOR_VER><MINOR_VER>04.05</MINOR_VER><COUNTRY>UA</COUNTRY><DEVICE_ID>cc:2d:12:34:56:78</DEVICE_ID><AUTH_FLAG>N</AUTH_FLAG><IGNORE_DISABLE>N</IGNORE_DISABLE><ECO_INFO>01</ECO_INFO><CONFIG_KEY>00</CONFIG_KEY><LANGUAGE_CODE>RUS</LANGUAGE_CODE></REQUEST>
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-04-14 в 21:28.
LG UB8500 Series: Ultra HD TV, Edge LED, CMR 1000
- 42LB730V: 899 евро
- 47LB730V: 1199 евро
- 55LB730V: 1599 евро
- 60LB730V: 2199 евро
- 65LB730V: 2799 евро
Чрез USB или от локална мрежа може да се възпроизвеждат файлове с използване на кодек HEVC: DivX HD, MKV, TS, AVI, MP4, MP3, WMV, WMA, AAC и DTS.
Здравейте, от няколко дена имам проблем с дистанционното на телевизора. Проблема е следния:
1. С Magic дистанционното трудно се включва или изключва - други проблеми с него няма.
2. Със стандартно дистанционно от LG се получава " зацикляне" - например искам да превключа от 1-ва на 2-ра програма, телевизора започва да редува всички запомнени канали по ред, включително и аналоговите и радио програмите. Спира при повторно натискане на клавиша на дистанционното. Същото се поучава и при опит за засилване на звука или работа с централния 4-ри посочен бутон. Факта, че основния проблем е свързан с комуникация през IR порта, ме кара да мисля, че проблема е в него. Само да спомена - смених батериите на дистанционните, но нямаше ефект. Също така опитах стандартното дистанционно на друг телевизор - там нямаше проблем.
Телевизора е LG42LA690s
Моля за съдействие за разрешаване на проблема.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 05-04-14 в 19:20.
При мен веднъж ТВ-то започна да реагира по-бавно на дистанционното и го спрях от контакта за около минута. След този рестарт се оправи. Другия лесен вариант е да пробваш връщане до фабрични настройки.