С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Дефектните подсветки са и в новите модели на Panasonic Panasonic 2014 Viera TV on Vimeo вгледайте се когато човека обяснява за AS740 в ъглите как има черни петна също както при LG.
По ъглите не е чак толкова страшно. Sony също са известни с подобни проблеми. Vignetting му казваха. Въпроса е да няма вертикални ивици, ако е само ъглите се прежалва. Може ли да кажеш коя минута да гледам, защото не ги виждам?
От 2:10 пускат по еднородна жълта картина след това и синя, някакво стена. Също и на футбола леко се забелязва в зеления тон.
Да, само vignetting виждам, т.е. само по ъглите, но вертикални ивици като при LG-то не виждам.
Добре, а ти къде ги виждаш тия вертикални ивици аз само тия петна виждам по ъглите?
Ето тук ги виждам, ако не ги виждаш - значи ти е избичен Brightness-а на монитора на МАХ и не може да направиш разлика:
LB7200dse71c6.PNG - imgup.net
imgbox - fast, simple image host
imgbox - fast, simple image host
Прав си и за чертите и за brightness-a ми :D, но все пак едвам се забелязват ако не ми беше казал изобщо нямаше да ги видя.
Здравейте.Имам един въпрос към знаещите.Телевизора ми е LG 47LW659S модел 2011 година.Работи много добре.
Въпроса ми е защо в премиалните не ми излиза VOYO.Имам подарен код за година,но не мога да го използвам.
Софтуера на телевизора е 6,01,28.В сайта на VOYO пише,че се поддържат всички модели SMART LG TV от 2011 2012 и 2013 година.
Къде бъркам?
Ако гледаш футбол или играеш fifa ще ги виждаш почти постоянно при движение на камерата. Особенно на Fifa ще се виждат още повече, понеже все пак е игра и качеството е добро, докато при гледане на телевизия се замаскира от пикселите (ако е с по-лошо качество), но ако пуснеш HD - пак ще си личи. За мен лично е минус. Знам че темата не е за избор, но от новите модели ако трябва да избирам за сега повече клоня към 8 серия на Sony. За мен лично подобни сенки и прочие е важно да липсват, защото в 90% от времето се гледа само футбол или се играе на конзола, а там еднородни цветове може да видиш на доста места. Много лесен е теста ако си пуснеш някоя игра - погледнеш към небето и започнеш да мърдаш рязко камерата - тогава може да забележиш всички неравномерности на подсветката.
Ако има vignetting само в ъглите не е проблем, това го имаха и старите Sony-та, докато при новите не се забелязва.
Сгрешил си темата! Прочети внимателно какво пише в началото на първи пост от тази тема.
mod/edit
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-04-14 в 20:17.
От ъпдейтъра на телевизора не намира нов firm. Може би не е качен още на сървърите? За сега варианта е само с флашка?