С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Този пост е редактиран от kim; 08-08-14 в 12:41.
Здравей!
Имам 47LM660S, имам и 42LA660S.С това от LM серията(RC AKB73615303) си командвам преспокойно LA серията.За това ти препоръчах същото дистанционно!
Някой знае ли дали може aspect ratio-то да се настройва за всяка програма?
Примерно Нова, която е 4:3 искам да ми е Zoom, а като си превключа на BTV да е 16:9.
ТВ-то ми е LM620
Тц, няма таквоз нещо като авто формат при LG и така е от години - не знам в новите вече сложиха ли , но това е едно от нещата , които най-много са ме дразнели в телевизорите им .
Този пост е редактиран от svetlio1; 10-08-14 в 02:04.
Здравейте,моля помагайте!Преди седмица си взех едно LG и някъде прочетох,че в настройките на картината Експерт1 и Експерт2 въвеждаш код 8741(май така беше), за да можеш да ги именуваш Ден и Нощ!Проблема е,че сега са преименувани,но нищо друго не е активно(контраст,яркост,острота и т.н.)и не мога да ги възстановя,защото и опцията Възстановяване на картината също не е активно!
Пробвай, да настроиш телевизора със "Съветник за картината" (Picture wizard). След като завърши, настройката се запазва като Експерт1. Трябва да си превключил на някой от каналите, за да е активна опцията Picture wizard.
Друг вариант е, да върнеш фабричните настройки на телевизора.
Значи,пробвах със връщане на фабричните настройки и не стана,а иначе Picture wizard също не е активен.Пише "Ден" и отдолу нищо не е активно
- - - - - - - - - -
Също и при другите режими(стандартна,кино,спорт и т.н.) Picture wizard е неактивен
Натисни отново същата комбинация и всичко става активно.
Да наистина стават активни,но за момент(трябва всеки път да я въвеждаш) и без Picture wizard той отново остава неактивен
- - - - - - - - - -
А стана промених и двете и Picture wizard се активира.Много благодаря!
С преименуването запаметяваш и заключваш калибрираните настройките за експертен режим на картината. След като си дал няколко стотачки за калибриране, не искаш случайно някой от семейството или гостите да ги затрие...и да плащаш наново.
Direct Led подсветката(LB450 - LB730) е разположена в средата на панела, това е и причината в ъглите да има тъмни петна
Ето доказателство - термоснимка на панела
http://img1.lesnumeriques.com/test/9..._thermique.jpg
LG 47LB730V : Test complet
до там се стигна, заради ценовата войнна, която се води между производителите...Важно е да се снизи себестойността, но на каква цена?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-08-14 в 19:58.
Малко съм резервиран към тази термо снимка и зависимостта и от лед подсветката, защото точно там е платката на телевизора![]()
Не е там - в средата. При фронтална снимка, мейн борда се пада вляво, леко долу, а захранващият блок се намира в дясно. Освен това корпуса на видеопанела е метален + носещото метално шаси вършат работатат на отражател и донякъде изолатор. В противен случай, щяха да се виждат отделни термоотделящи елементи от платките.