С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Тъкмо щях да пиша, че съм го разгадал. Хахахах. Мерси все пак. Това е начина.
Здравей,
а би ли ми казал само записи ли прави или и time shift
- - - - - - - - - -
Някой може ли да ми каже от къде мога да изтегля по-подробно ръководство от това в официалния сайт. В него например няма нищо за процедурата запис и time shift.
Нарочно се забавих с отговора за да тествам и ДМС /Домашний Медиа-сървър/. Изчетох цялата тема там, както и Руската и пробвах всичко за да го разуча. Сега вече мога да отговоря на въпроса с въпрос - Защо да забравя SmartShare? Какви предимства имат другите сървъри. Мисля че нямат. А и Smart Share си е достатъчно прост и лек. При опитите с ДМС се сблъсках с куп проблеми и настройки. Първо си тръгна както трябва от раз, има суб и плейва добре. Но тия руснаци защо адски са усложнили менюто му. Трябваше да търся филмите из всички папки, докато ги открия. А те са десетки. Защо му са толкова папки на тоя сървър? Ами настройките ако случайно не ви излязат субтитрите!? По лесно е да прекосиш джунглата. И няма никакво предимство пред Смарт шеъ-ра. Последният си тръгва веднага след инсталацията, плейва се всичко и субтитрите си вървят също без проблем. И двата сървъра не изкарват динамични такива както и някои вградени. Сега ги имам качени и двата, но ползвам само Smart Share. Пускам го, сядам пред телевизора и си гледам избран филм от папката без да се ядосвам. Мисля, че тоя път руснаците са се изложили. Единствения недостатък на Smart Share е, че не изисква парола за достъп и ако има много компютри в една мрежа, шаринга от него ще се вижда от всички в тая мрежа. А моята е голяма, та ми се наложи да правя малко гимнастики, че да не ми надничат там. Направих си отделна домашна мрежа с парола и сега се вижда шаринга само от оторизираните в тая домашна мрежа компютри. Предимството на ДМС в тоя случай, е че там си избираш на кой клиент искаш да се споделя.
Що не прочетеш в менюто на самия телевизор. Нали има меню с инструкции. Мисля, че там си пише подробно всичко.
Този пост е редактиран от Iuly Kostov; 02-08-14 в 04:06.
Опитай това: PLEX for LG Home Theater
Smart Share не мога да го изтегля от странницата на LG .Откъде да го дръпна да пробвам.
С Домашний медиа сървър съм и нямам проблеми нито с картина,нито със субтитри.От любопитство свалих SmartShare от офиц.страница на LG .Всичко си работи и там като малко се чудех къде да сложа файла с филма и субт. за да се шерне към тв.Скороста ми на сваляне беше 20 кб/с и отидоха към 2 часа .
SmartShare http://goo.gl/ryDcGU
Здравейте,
Наскоро се сдобих с LA6678, обаче е само с Remote Magic дистанционното.
Някой може ли да помогне с информация къде мога да проверя кой тип от стандартните дистанционни стават за този модел?
Благодаря!
- Конвенционално дистанционно управление
- S-Con (AKB73615303)
- - - - - - - - - -
Търси по номера в Google.Около 30 лв се продава.
- - - - - - - - - -
http://k99bg.com/Default.asp?Operati...%20AKB73615303