Да ви върна към проблема със звука на LM6xx серията.
При мен отново се появи. Към кой да се обърна: към ЛГ за сервиз/гаранция или към кабелния оператор? Кабелния оператор какво трябва да промени, за да се оправи проблема?
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Да ви върна към проблема със звука на LM6xx серията.
При мен отново се появи. Към кой да се обърна: към ЛГ за сервиз/гаранция или към кабелния оператор? Кабелния оператор какво трябва да промени, за да се оправи проблема?
Кога и как се появи проблема?
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:21652-81#3233
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-08-14 в 18:15.
Линкът не е от подписа ми- използван е ВВ код за хоризонтална линия разделяща поста.
прочети тук
FAQ по LCD телевизорам LG 2012-2013 года [2] - Конференция iXBT.com
Здравейте,
Имам един малък проблем... Вчера видях, че в официалния сайт на ЛГ има нов ъпдейт за моя ТВ (LG 42LB730V) но през самия телевизор не го намира... реших да ъпдейтна през флашка (изтеглих файловете, разархивирах ги а на флашката създаодх папка LG_DTV и вътре поставих фирмуера... но като пусна телевизра да се ъпдейтне той изключва флашката (намира я отначало и че има нов софтуер но след това я изключва) . На какво се дължи това???
https://www.youtube.com/watch?v=RZ5OZoS9zPw
Тук съм правил клип. Появява се на на някой канали. Звука накъсва.
Преместих се на друг доставчик, но проблема още го има.
Писал съм на LG подръжката, но отговарят, че телевизора е ОК.
Да - на няколко пъти се чува пукане. С коя версия на софта си?
Провери, как е при съседите ти на същият оператор.
KOSTA.TDI
Пробвай с друга флашка.
Това ще ви е интересно
Модельный ряд телевизоров LG в 2014 году [33] - Конференция iXBT.com
Не е на ЕВРОКОМ. Този запис е от старият ми доставчик. Смених го но сега има моменти когато нещата са още по-зле. Ще пробвам да направя нов клип.
Да не те отчайвам ама - няма оправия - някаква несъвместимост с техниката и излъчването на определени оператори - или чакаш ъпдейт или кабеларката да си оправи бакиите - а, дано , ама надали ...Освен да търсиш версията на фирма , който реши проблема предния път миналата година и да флашваш с него пък дано стане .
![]()
Колеги да си продължа темата. Към телевизорът ми има свързан външен хард диск и направих опит, изключвам диска, изключвам телевизора от дистанционното и след това изваждам захранващият кабел от контакта. След известно време (около 5 минутки) като включа кабелът в контакта телевизорът не се стартира сам. Явно излиза, че външният хард диск по някакъв начин провокира запалването на телевизора при идване на токът в ел. мрежата. Много кофти е това защото от известно време с токът става една цветомузика, идва и спира по 5 пъти на ден и когато не съм си в нас телевизорът си работи за "тоз дет клати гората"! Ако колегите с този проблем като моят имат свързан външен хард диск към телевизорът нека споделят при тях как е положението.Колеги от от известно време ми прави впечатление, че телевизорът ми LG42LM660S при спиране на тока и последващо пускане се включва сам(независимо дали е работил или е бил изключен ). Това преди не го правеше! Не знам, може би след някой ъбдейт се получи но желая това да го деактивирам. Имате ли идеи как да стане това?
Дайте линк към програма с която мога да си пренаредя каналите от съставения .TLL файл (телевизора е LG 42LB730V ако има значение)