Здравейте! При изскачане на инфо балон "Недостатъчно памет,Приложението ще се рестартира" на LG 42LB 671v има ли опция да освободя памет ? С ъпдейт на webOS съм 5.00.04 .
Здравейте! При изскачане на инфо балон "Недостатъчно памет,Приложението ще се рестартира" на LG 42LB 671v има ли опция да освободя памет ? С ъпдейт на webOS съм 5.00.04 .
Днес отскочих до Техномаркета да видя в менюто на TruMotion дали има две опции.бяха извадили 50инчовият на тозиhttps://www.technomarket.bg/products...43/lg-55lf652v модел.Имаше ги и двете опции,значи е 100нц-цов панела.Но сякъш клоня към сонито 807С или 809с .Имам да размишлявам още до 04.12.15г до тогава е промоцията на LG-то на равни вноски.Ако пуснат и Сонито на такава промоция ще взема него.
Здравей,
За съжаление няма такава опция.
Това е една от най-неприятните недомислици в LG webOS. Преди проблема го имаше само при гледане на филм през браузъра. Сега (05.00.20) се появява и при някой по-тежки сайтове,а дори и при инсталираните приложения.
Решение е, да се върнеш към по-стара версия на фърмуера, например 04.33.27.
Здравейте,
може ли някой да помогне в разликите на следните модели.
LG 49UF8527 3D Ultra HD LED
LG 49UF852V Ultra HD 3D LED
LG 55UF8507 3D Ultra HD LED- този е 55" но дали има същата производителност като на горните 49"
A разликата между първите два.
В началото на темата видях че моделите с V имат по добра производителност,
но в какво се изразява това. ако модела с V има четериядрен процесор с колко ядра е модел без V.
и като за последно каво бихте препоръчали между тези и
SONY KD-49X8309C Ultra HD LED
3D-то не е от значение.
Ето ти разликите
http://www.lg.com/bg/PDFServlet.pds?...&bvHidden=true
Lg Tv Av Lineup Chart 2015 Ver3
За да разгледаш подробно таблицата - натисни бутона Ctrl (долу в ляво на клавиатурата) и в същото време скролирай с мишката - така може да увеличаваш или намаляваш.
После възстанови настройките по подразбиране, като кликнеш на лупата горе в дясно в лентата за търсене на браузъра си.
Благодаря hristoslav2,
според таблиците разликта е само:
850:LineRibbon/Titan,
851:LineRibbon/Gold,
852:LineRibbon/White
Иначе по-подробни характеристики свързани с производителноста не са описани.
Здравейте. И аз съм се ориентирал към закупуването на нов телевизор. За сега клоня към lg 49uf850v, но бих искал да знам какви приложения има в app store и по специално български такива. Има ли къде да се види това, както е за smart hub на Samsung например.
Този пост е редактиран от dmatrov; 26-11-15 в 18:14.
LG 32LF561V възпроизвежда ли DTS звук през флашка, че на различни места пише различно?
Дистанционно mr500 дали ще работи с телевизор LG 50LF652V ? Някой пробвал ли е? Ако не с тоя модел тв, то поне с друг от 2015г?
Този пост е редактиран от penmark; 30-11-15 в 19:50.
Не работи. Трябва ти AN-MR600. С MR500 само можеш да го включваш и изключваш, никой друг бутон не работи