Резултати от 1 до 5 от общо 5
Like Tree3Одобрявам
  • 2 Post By Ивайло Стоянов
  • 1 Post By Ивайло Стоянов

Проблем с внезапно изгасване на LG OLED55CX3LA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Jul 2024

Проблем с внезапно изгасване на LG OLED55CX3LA

Здравейте, извинявам се предварително ако повтарям тема и т.н, но не успях да намеря писано по моя проблем
    Имам посочения в заглавието на темата от 14-7-2021г, за съжаление със стандартнта гаранция от 2 години, не съм имал идея, че ще се развали толкова рано за да я удължавам
    Преди две седмици, връщайки се от почивката, ми направи впечатление, че безпричинно телевизора както си работеше спря, изгасна, светодиода премигна 3 пъти, след което може би за половин минута не реагираше не може да се пусне. След това отново с трикратно премигване тръгна.
    Има дни в които не изгасва нито веднъж, но има дни в които го прави постоянно
    Тази сутрин от до тръване за работа няколко пъти изгасва, и ме навежда на мисълта, че така няма как да се продължи
    Питах LG през приложението и support-a и ми казаха да върна фабр.настройки
    Не помогна това изобщо
    Насочиха ме към сервиз в моя град, с човека там коментирахме, че според него няма какво да се направи, трябвало да удължа гаранцията и т.н
    Конкретно питането ми е имам ли изобщо някакъв ход, или да го изхвърлям, което много ще ме разочарова от марката, технологията, сервизната поддръжка и т.н, все пак преди три години дадох около 3 хиляди лева за това нещо и в никакъв случай не мога да се съглася, че си е "избило парите вече"

Предварително благодаря за разбирането и жалнието да помогнете като по-разбиращи в тази сфера от мен хора!

Пожелавам приятен ден!

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Aug 2024

Отговор: Проблем с внезапно изгасване на LG OLED55CX3LA

Здравейте,

При мен се наблюдава същото поведение когато се използва приложение (EON, MAX, дори от скоро и вграденото приложение за гледане на филми и снимки от вътрешна памет или по вътрешната мрежа).
    Телевизорът работи около 5 мин, след това се гаси с три примигвания и за да го включа отново махам щепсела от контакта и след това тръгва.
    Пуснах и EON box, като след около 30 минути, вместо стандартните 5 мин, пак направи същият проблем.

Когато се използва като монитор към десктоп компютър няма никакви грижи.

Това, което успях да намеря в нета е https://www.reddit.com/r/OLED/commen...app/?rdt=41944
    Смяна на главна платка(ако правилно си превеждам "main board").

Успех и хубав ден.

4. Novice
    Тук е от
    Jul 2024

Малко update по темата
    От миналия понеделник съм с нов main board и за момента нещата са повече от прилични
    hristoslav2 и AntrAcsA харесват това.

5. Senior Member Аватара на AntrAcsA
    Тук е от
    Jul 2014

Цитат Първоначално публикувано от Ивайло Стоянов Виж публикацията
    Малко update по темата
    От миналия понеделник съм с нов main board и за момента нещата са повече от прилични
    Честито, радвам се че все пак реши да поправиш телевизора от колкото да се насочваш към друг. Колко ти излезе ремонта в крайна сметка и ако не е тайна? ОТ къде намерихте платката и за колко ?
    Този пост е редактиран от AntrAcsA; 19-08-24 в 09:33.

6. Novice
    Тук е от
    Jul 2024

Ремонта излезе 600лв
    Знам от сервиза,че ми е чисто нова платката и имам гаранция.
    От къде е доставена не мога да знам.
    AntrAcsA одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LG OLED48CX3LB vs LG OLED55CX3LA
    От Plastic във форум LG телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 19-09-21, 20:10
  2. popcorn hour внезапно се превърна в right protected
    От strandja във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 26-01-14, 15:01
  3. Внезапно спиране на газта
    От Маринов във форум Отопление
    Отговори: 26
    Последно: 04-02-12, 13:16
  4. Странно изгасване на лампа в спалнята
    От bo4o във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 16
    Последно: 21-11-07, 20:40
  5. Отговори: 9
    Последно: 16-08-04, 10:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе