Здравейте, извинявам се предварително ако повтарям тема и т.н, но не успях да намеря писано по моя проблем
Имам посочения в заглавието на темата от 14-7-2021г, за съжаление със стандартнта гаранция от 2 години, не съм имал идея, че ще се развали толкова рано за да я удължавам
Преди две седмици, връщайки се от почивката, ми направи впечатление, че безпричинно телевизора както си работеше спря, изгасна, светодиода премигна 3 пъти, след което може би за половин минута не реагираше не може да се пусне. След това отново с трикратно премигване тръгна.
Има дни в които не изгасва нито веднъж, но има дни в които го прави постоянно
Тази сутрин от до тръване за работа няколко пъти изгасва, и ме навежда на мисълта, че така няма как да се продължи
Питах LG през приложението и support-a и ми казаха да върна фабр.настройки
Не помогна това изобщо
Насочиха ме към сервиз в моя град, с човека там коментирахме, че според него няма какво да се направи, трябвало да удължа гаранцията и т.н
Конкретно питането ми е имам ли изобщо някакъв ход, или да го изхвърлям, което много ще ме разочарова от марката, технологията, сервизната поддръжка и т.н, все пак преди три години дадох около 3 хиляди лева за това нещо и в никакъв случай не мога да се съглася, че си е "избило парите вече"
Предварително благодаря за разбирането и жалнието да помогнете като по-разбиращи в тази сфера от мен хора!
Пожелавам приятен ден!