Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 134
Like Tree80Одобрявам

Проблем с OLED телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Отговор: Проблем с OLED телевизор

Нищо чудно да са му взели работещата карантия, включително и екрана, въпреки петната и да ги набутат другаде.
    espace, Gena_bs и Swon харесват това.

2.  

3. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Обърнахме хубавата тема на чат! Защо задаваш тези въпроси чак сега, а не се консултира с адвокат още когато видя измамата? Имаше си снимки и документи за всичко. Имаш снимки на телевизора, преди да го изпратиш по куриер и документ, че е приет без забележки. Защо не отказа пратката, когато говедото дойде от сервиза да ти я набута в ръцете и избяга? Тук вече никой от нас не може да ти помогне, освен ако не е с адвокатска практика, за да атакува документално изпращането на телевизора от сервиза по куриер до теб. Няма никакъв смисъл да коментираме повече.
    Gena_bs одобрява това.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2024

Цитат Първоначално публикувано от Swon Виж публикацията
    Дори и да го беше отворил, няма как да знаеш че тв не работи.

Ще изгориш с парите. От тия пари няма да видиш. Ако искаха да ги дадат, нямаше да те пързалят със сервиза. Това е предварително подготвено. В сервиза са знаели че тв не работи и са го пратили, за да кажат че или ти или куриера сте го счупили

А всъщност те го счупиха, защото когато го прати тв работеше. Hищо ново- поредните търгаши
    Проблема е всъщност, че рекламацията е към емаг и ако е подготвено от този от който го закупих, не следва ли и емаг да са запознати с тая схема? От протокола който са издали от сервиза пише, че са сменили уж панела, и следва, че емаг трябва да са го платили, както и труда им... поне така си мисля. Което ако е така, не разбирам защо просто не го подмениха с нов телевизор, като не искат да връщат пари. Не знам вече, пълен кошмар е цялата тая простотия и накрая просто ще пия една студена вода и ще си спестя повече нерви. Но все пак след празниците мисля да направя един последен опит и да видя дали си струва да търся адвокати и да ги съдя... а и тук не съм сигурен кой да съдя ако реша.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Ако може да си позволиш адвокат осъди ги. Да им треснат една глоба, за да не изгори някой друг. Продължават да продават ,,нови,, тв-та

Не знам и КЗП дали може да помогне

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Писах по-назад, че подобен филм го играх с едно гаранционно ЛГ от емаг- 4 пъти му сменяха панела в същия сервиз "Сръчко" докато накрая не решиха да връщат парите... нямам представа къде им излиза сметката.
    Само дето при мен си беше директно от емаг и нямаше прекупвачи. Нямам оплакване от самите емаг, дори напротив - бяха си коректни и след година и половина (от която вероятно 2-3 месеца в сервиза ) върнаха сумата.
    Swon одобрява това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Кой знае дали 4 пъти е сменян панела, толкова и частите. Имат вероятно някаква въртележка с частите за печалба.
    Gena_bs и Swon харесват това.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Всеки път пристигаше със залепено фолио и си личеше, че е друг/нов панел... и накрая даваше подобен или различен дефект
    brotzki и Swon харесват това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Всеки път пристигаше със залепено фолио и си личеше, че е друг/нов панел... и накрая даваше подобен или различен дефект
    И на телефона капака след сервиз идва със залепено фолио, но е старият. Белязал съм го и си го познавам.

Как беше: Нещо щом върви, значи добре се лъже.
    Този пост е редактиран от brotzki; 20-12-24 в 20:25.
    Swon одобрява това.

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2024

Аз се чудя дали да не викна някой техник да го погледне и поне да ми каже със сигурност дали е вярно това което твърдят тия от сервиза, че заради тая малка драскотина телевизора не включва. И без друго тя вече гаранцията замина след твърденията на тия, че щом съм им казал и знаели, че бил счупен нямало да я уважат, а пари на тях няма да им дам. Поне ако го хвърля накрая на боклука, ще знам дали Сръчко лъжат и прехвърлят вината в куриера и клиента и въртят схеми.

12. Member Аватара на coverstar
    Тук е от
    Dec 2017

За уроците на живота винаги се плаща по един или друг начин....
    espace, Gena_bs и dodo_pv харесват това.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз първо бих потърсил тия, от които е купен и да ги информирам, че ми е върнат неработещ след ремонт - да си го вземат и пращат гаранционно дето искат.
    Споменаването на разните там организации - данъчни, КЗП и т.н. + евентуалното повдигане на съдебни искове също би трябвало да стои на дневен ред в разговора.
    Swon одобрява това.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Освен да изразя съчувствие към колегата, не знам с какво друго вече може да му се помогне!
    dodo_pv вече е написал какво и как е трябвало да направи.
    Вече е too late, за съжаление.

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Лошото е че за пореден път излиза виновен не продавача а купувача. И ще помоля някой хора да смекчат тона, защото това не е на баща им форума да казват кое как ще става. Форума е за всеки. Който не иска да се дразни не влиза и не чете

Като си направят форум, тогава да дават непоискани акъли. Не ми се четат малоумщини
    Този пост е редактиран от Swon; 21-12-24 в 00:17.
    pavi2mac одобрява това.

17. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Купувачът не е виновен, но не знае как точно се атакува доставката на "отремонтирания" телевизор от сервиза до него. Измамниците разчитат на това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Ти се успокой и не внасяй повече напрежение във форума. Палячо

Как да го атакува като пред куриера не е разбрал че е развален? Как да го върне като е мислел че работи. Мисли малко и чети, умен
    Този пост е редактиран от Swon; 21-12-24 в 00:44.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 9 ПърваПърва ... 23456 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам OLED телевизор LG 55''
    От zorbata във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 02-08-24, 00:09
  2. Избор на 55 инчов OLED телевизор
    От marto7 във форум Телевизори
    Отговори: 28
    Последно: 18-11-23, 19:54
  3. Чисто нов OLED телевизор Sony KE-55A8P
    От kirretto във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 18-05-22, 16:43
  4. Помощ за избор на голям OLED/QLED телевизор
    От spidera във форум Телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 14-08-20, 15:27
  5. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе