Страница 6 от 12 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 173

Panasonic серията ТH-PY80P, впечатления, препоръки, информация, връзки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re: Голям проблем - Samsung LE-46A656 или Panasonic ТH-46PY80P

При 8 -а серия ако използвате VGA входа ще бъде просто катастрофа. Черния цвят e недостатъчно дълбок, така че забравете за този вариант. През HDMI резултата е по-добър, но телевизора отказва изкара работната маса в "своята" резолюция. Като цяло не е най-добрият вариант.
    Като цяло, Samsung LE40A856 - великолепен телевизор. Заслужава ли си да го купите? Трябва да се помисли. Действительно, какво прави по-добре от LE40A676? Отговора е в по високия контраст, подръжка на DLNA и променен дизайн. Но това е всичко. Трябва да се отбележи че сега цената на LE40A676 трябва да падне, така че може да се вземе този телевизор като по- изгодно предложение. Що се касае до вграденото съдържание, то на този момент той не се оправдава, но като идея ми се струва перспективен.
    Това е поста на ХРИСТОСЛАВ за 8-ма серия
    Моля Ви да го изкоментирате...на мен буквално ми остават броени дни до окончателното решение

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
    При 8 -а серия ако използвате VGA входа ще бъде просто катастрофа. Черния цвят e недостатъчно дълбок, така че забравете за този вариант. През HDMI резултата е по-добър, но телевизора отказва изкара работната маса в "своята" резолюция. Като цяло не е най-добрият вариант.
    Като цяло, Samsung LE40A856 - великолепен телевизор. Заслужава ли си да го купите? Трябва да се помисли. Действительно, какво прави по-добре от LE40A676? Отговора е в по високия контраст, подръжка на DLNA и променен дизайн. Но това е всичко. Трябва да се отбележи че сега цената на LE40A676 трябва да падне, така че може да се вземе този телевизор като по- изгодно предложение. Що се касае до вграденото съдържание, то на този момент той не се оправдава, но като идея ми се струва перспективен.
    Това е поста на ХРИСТОСЛАВ за 8-ма серия
    Моля Ви да го изкоментирате...на мен буквално ми остават броени дни до окончателното решение
    Това прочетох и аз! Мисля че всеки сам си решава но аз не бих взел 8 ма серия! 6 та е перфектна за мен. Избора обаче е само твой! По малко се ядосва човек ако се прецака сам!

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от HunterBG
    Всъщност няма разлики. Маи Lazarus18 се беше объркал, че А756 няма ДЛНА и затова спомена ДЛНА-то на А856 като екстра. Мисля, че единствената разлика между А756 и А856 е само дизайна. А за кабела на Bandrige са добри, но повече от 10м не съм виждал.
    Аз вече съм отговорил малко по-нагоре, че съм се заблудил в липсата на DLNA при 7-ма серия.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Това прочетох и аз! Мисля че всеки сам си решава но аз не бих взел 8 ма серия! 6 та е перфектна за мен. Избора обаче е само твой! По малко се ядосва човек ако се прецака сам!
    Само за информация, бях при miro_vampiro на гости, нямах много време, но човека ми обърна внимание - голям пич. Та при него има пуснат 46А856, вързан точно през HDMI...сигнала май беше от генератор. Не знам, телевизора предаваше убийствено добре.
    Затова моля всички - обяснете какво се има предвид. А защо не и самия Христослав

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

За мен постовете на Христослав са превод от някакъв руски форум така че надали ще може да ти отговори... иначе респект към усилията на човека да достави синтезирано инфо за всичко свързано с ЛСД/Плзама телевизорите...

Цитат Първоначално публикувано от soon
    zlobarov внимавай в картинката, че има опасност админа да ти забрани повече да не участваш в нашия форум!
    Всички виждаме, че си зле и малък, но чак такава ДЕТСКА градина да си?
    Единствената опасност е да спреш да си забавен тогава ще си останеш просто жалък...
    Като цяло такива мишоци като тебе дето зад клавиатурата са велики съм ги отсвирил отдавна...
    Мисля че достатъчно оспамихме темата на човека ако искаш нещо да ми кажеш --> ЛС...

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Bojidar_Iliev до преди няколко дни нямах никаква представа от характеристики на телевизори, но с помоща на съфорумците и МНОГО четене започнах да схващам някои неща. Ето какво отговори elcos на първият ми въпрос тук - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg324361.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от viktor100bg
    Bojidar_Iliev до преди няколко дни нямах никаква представа от характеристики на телевизори, но с помоща на съфорумците и МНОГО четене започнах да схващам някои неща. Ето какво отговори elcos на първият ми въпрос тук - http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg324361.
    Благодаря ти за насочването на вниманието...едва ли обаче може да се сравнява DAEWOO или ЛГ-то със Samsung 46A856 и текущата промоция. И не се отговори категорично на поста на Христослав за проблемите с образа на 8-цата.
    Чакам коментарите на баш-спецовете

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какви проблеми?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Човек виж заглавието на темата! Ти си го писал. От къде си почнал накъде отиваш! Направи ли си план колко пари ще похарчиш? Просто не може да се купи най - доброто дори и да разбереш кое е то! Изобщо заслужава ли си да дадеш 3600 за телевизор? Това е въпрос на който можеш само ти да си отговориш! Както си тръгнал скоро ще дадеш 5 бона за 46A956! РАзправят че той бил най - добрия!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Поста на Христолав...

13. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от elcos
    Човек виж заглавието на темата! Ти си го писал. От къде си почнал накъде отиваш! Направи ли си план колко пари ще похарчиш? Просто не може да се купи най - доброто дори и да разбереш кое е то! Изобщо заслужава ли си да дадеш 3600 за телевизор? Това е въпрос на който можеш само ти да си отговориш! Както си тръгнал скоро ще дадеш 5 бона за 46A956! РАзправят че той бил най - добрия!
    Абсолютно си прав...за изместване на темата, но това се наложи заради промоцията 46" +22"
    Извинявам се на всички

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Абсолютно си прав...за изместване на темата, но това се наложи заради промоцията 46" +22"
    Извинявам се на всички
    Не те укорявам бе човек! Грешно ме разбра. Просто виждам моите грешки когато започнах да избирам телевизор. Моя съвет е - Забрави за всички промоции и други дивотии! Избирай един от двата които си харесал първоначално ! И двата са МНОГО добри телевизори. Със остатъка от парите ще си купиш нещо или яко ще почерпиш за телевизора. Ако много ти е дотрябвал малък телевизор за останалите пари можеш да си избереш нещо много добро. Може и после да не е веднага! По добри модели ще излизат, цените ще падат. Ако си решил да си правиш подарък за празниците - направи си.
    И да не си блъскаш главата да те побутна:
    Директен отговор от мен - аз лично от двата изброени харесвам повече Samsung LE-46A656! Стига чети, отивай , вземай го и пускай HD от компа и почвай да се хвалиш на приятели и познати със супер картината !

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Поста на Христолав...
    Не знам през VGA входа как е картината, но през HDMI няма да имаш нито проблеми със цветове/черно нито с постигането на 1920х1080 с максимално ясен детайл.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Elcos, много добре те разбирам
    Нали знаеш обаче, че човешкото око е нанаситно и все иска още и още. Последното прозвуча леко като поговорката за лакомия гъз...но за друго говоря
    Значи няма абсолютно ниакъв спор за 46А656 и това ще струва 3000 лв. Обаче с тази яка серия 856 + 22" - 3600лв човек се замисля и затова си позволявам да коментирам. Аз макар и с понапъване мога да си го позволя
    Иначе си прав...едва ли в България е разумно да се дават толкова пари за тв, но ...човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му
    А и докато не докарам нещо в хола си...всичко е възможно

18. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не знам през VGA входа как е картината, но през HDMI няма да имаш нито проблеми със цветове/черно нито с постигането на 1920х1080 с максимално ясен детайл.
    Ох, радвам се да чуя това и ме поуспокои...още повече че с очите си видях при Миро какъв е образа през HDMI.
    Просто заради подобни коментари...някои хора си помислиха 856 не си заслужава.
    Всъщност ВГА входа едва ли се ползва за нещо реално

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 12 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Появи се заместника на FD серията, серията FH
    От edi1 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 806
    Последно: 28-01-18, 20:07
  2. Panasonic LUMIX GX1 / лични впечатления?
    От wizli във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 12
    Последно: 04-11-12, 00:26
  3. Panasonic TX-32LM70-впечатления
    От centurionX във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 27-09-07, 18:57
  4. Panasonic CS-227TB - впечатления
    От nikivv във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 1
    Последно: 22-08-07, 20:23
  5. Някой има ли впечатления от Panasonic GD-75
    От Cko във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 08-07-02, 22:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе