Хехехе - абе то за зарибяването проблем няма. Ама промоцията ми надскача бюджета и то не малко. Така че не мога да се възползвам дори и да ми се иска !Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
![]()
Хехехе - абе то за зарибяването проблем няма. Ама промоцията ми надскача бюджета и то не малко. Така че не мога да се възползвам дори и да ми се иска !Първоначално публикувано от Bojidar_Iliev
![]()
Lazarus18 каква е разликата в DLNA на А756 и DLNA на А856?
Bojidar_Iliev тествах и двата размера от 8-ма серия и положителния резултата е в полза на 40' определено!
И мен ме интересува това :-)Първоначално публикувано от HunterBG
Би ли споделил с какви настройки и с какъв сигнал както и какво видя като разлика.... ааа и най важното колко "пъти" е разликата в картинатаПървоначално публикувано от soon
![]()
От DLNA-то май няма голяма файда...реално погледнато.
По-важното е, че тв има превъзходен образ![]()
Аз явно съм бил в голяма заблуда, че А756 няма DLNA функции.
Явно тогава разликата е в дизайна и по-тънкия панел на 8-ма серия.
Soon, аз не долавям някаква разлика в качеството...Първоначално публикувано от soon
За мен двете ТВ 46 и 40 са абсолютно еднакви както в технически смисъл, така и визуално...
Ти имаш своите съображения, разбирам те че си с добри намерения...но не знам дали си забелязал - тук аз пуснах основната тема за голямо ТВ, каквато е била моята мечта. Затова и коментираме 46-инчовия модел.
Разбира се, ако нещо се случи лошо във финансов смисъл ще мина на 40-ка, но се надявам да не стигна до там
Bojidar_Iliev няма лошо, казвам само съществената разлика м/у 40' и 46' която се вижда отчетливо. И на мен ми се иска да са еднакви, ама не са. Все пак ти пожелавам от сърце успех в крайния избор!!!
Такаа колегата "става" за политик има над 10 поста в които казва че има проблем но нито един в който казва нещо конкретно... Как да кажа леко смешен си така.....Първоначално публикувано от soon
Лазарус, чакаме те за коментар...ти си всепризнат спец.Първоначално публикувано от HunterBG
Добре, че има такива като теб да ни ограмотяват
Някой има ли впечатления или информация дали 15m кабел DVI-HDMI ще да де сериозно отражение на качеството на връзката и кои са добрите фирми-производители на подходящи кабели. Знам, че трябва да е по-дебел визуално, притеснявам се че голямото разстояние ще се отрази доста зле (поради по-големите линейни загуби)
Всъщност няма разлики. Маи Lazarus18 се беше объркал, че А756 няма ДЛНА и затова спомена ДЛНА-то на А856 като екстра. Мисля, че единствената разлика между А756 и А856 е само дизайна. А за кабела на Bandrige са добри, но повече от 10м не съм виждал.
Bojidar_Iliev прочети тоя пост на hristoslav2 .Там е казал, че 8 серия не е добра за монитор. http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg311169
Не видях къде пише че не е добър за монитор (това може да е защото ми се спи) но видях че е писал че А856 е с ЛЕД подсветка което не е вярно...