На първо време намали яркост и контраст под средата и дай поне на зум 1-Това да е първото което ще направиш тъй като отначало лесно прогаря.Първоначално публикувано от nikoro
На първо време намали яркост и контраст под средата и дай поне на зум 1-Това да е първото което ще направиш тъй като отначало лесно прогаря.Първоначално публикувано от nikoro
Както писа по-горе iwoto, и както ще прочетеш в темите по-назад, нужно е така нареченото разработване на панела. Пишат да се гледа на занижени настройки първите 200 часа. Също и без линиите отстрани и отдолу. Аз спазих тези препоръки, даже продължавам да гледам кабеларката на Зум1, а когато пускам филм 21:9, на Зум2!
Ами благодаря, но не ми хареса ЗУУМ 1, защото деформира надписите/субтитрите.Оставям го на АВТОМАТИЧНО, като сложих контраст на 35 (от 66 мах), Яркост на НУЛА с изключен ЕКО-режим.
Разгледах сервизното меню и се оказа, че е работил 000013:12 On/Off 009 (което е добре, предполагам).Картината е ЧУДЕСНА на кабелната СД-сигнал.Отключих всички тунери и настройки,но DVB-C излизат кодирани каналите.Да не би да си пречи с АНАЛОГОВИЯ тунер ?
Ако се сетите някои други настройки (от системното меню примерно) - ще се радвам да ги чуя
Ами най-вероятно са кодирани от кабелният оператор и ще ти трябва САМодул и карта да ги разкодира.
Здр опитах се да свържа компа с тв-то с лан кабел но нещо неми се получава пи6а ip и на компа и на телевизора и като пусна тест на връзката само на последното проверете комуникацията със сървара ми дава хикс отпред а другите са отметнати като вярни ако някои знае от ко може да е ще съм благодарен .
Какъв е този кабел - обикновен или усукан / кроснат / ? Направени ли са настройки на LAN картата ?
Чесно казано незнам беше си с лаптопа как мога да разбера . Относно настроиките пиша си аипита 192.168.0.1 , 255.255.255.0, шлуз 192.168.0.1 същото пиша на телевизора като на първия рет е 192.168.0.2 .
Прочети това - http://forum.setcom.bg/index.php/topic,45400.0.html има и още , но сега не мога да го търся !
това го четох снощи преди да започна но неми помогна връзвал съм два компа в мрежа с тоя кабел и мислех че е същото но нещо неми се получи ще пробвам пак като си купя рутер така може да се получи мс все пак .
Програмата за медия сървър инсталира ли я ?
не каква е тая програмка как се казва ?
Не разбрах как се опитваш да направиш мрежата, казваш, че нямаш рутер. Ако компютъра, от който вземаш нет, има свободна мрежова карта, ползвай нея, шервайки я чрез Internet Connection Sharing (Properties на Local Area Connection). За да тестваш връзката е достатъчно да влезеш във "Viera Cast" - менюто...Първоначално публикувано от kemo
значи аз ся пробвах само връска между компа и телевизора която с програмката която ми каза колегата по горе наистина стана и виждам филмите,музика и картинки чрез медия сървар.Също като пусна пинг до ip-то на телевизора има пинг, но като пусна тест от телевизора на връзката и пак последната одметка проверете комуникацията със сърварае с x,Toва да нее само ако има нет щото и на VIERA CAST ми дава че няма връска с сървара. А иначе съм с една ланкарта но тя е свободна щото ползвам wi-fi adapter.
Какво стана с Panasonic P42V20E никаква я няма още а световното чука на вратата ) беше обявена заедно или даже преди 3Д да излиза?
В цяла европа вече се продава само тук както винаги сме последни.Ако някой има инфо да казва ,че нищо чудно и да пропуснат да я изкарат преди да са си продали V10.