Ще опитам с ъпдейт, въпреки че, честно казано, малко ме е шубе дали ще се справя. За начало трябва да си намеря файлчето, след това ще паля свещ и ще действам.
Ще опитам с ъпдейт, въпреки че, честно казано, малко ме е шубе дали ще се справя. За начало трябва да си намеря файлчето, след това ще паля свещ и ще действам.
Вече една седмица стои в сервиза - били поръчали някаква платка и никой незнае кога и от къде ще дойде. Оставиха ме да се надявам за 7-ми юни... евентуалноПървоначално публикувано от lazarus18
май няма да се гледа световното на хубав телевизор
Мине ли един месец направо се обаждаш в магазина за нов
tzetzoПървоначално публикувано от tzetzo
Не знам дали ще намериш фърмуер за твоят модел телевизор.
http://dlc.panasonic-europe-service....lc/default.asp
http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/220239/index.html
Тъкмо и аз го прочетох в ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ чл.113Първоначално публикувано от lazarus18
Дано пък да го оправят...
hristoslav2, благодаря ти много. И аз търсих из тези сайтове, обаче явно за моя модел няма ъпдейт. Което май ме праща в задъдена улица. Чудех се дали има шанс, ако си взема ресивър, нещата да се оправят. В смисъл - той по някакъв начин да синхронизира приемника и телевизора. Макар че е доста сложна ситуацията - едва ли си струва да купя ресивър, само за да разбира, че и така не става.
Направи се на ударен и помоли оператора за друг приемник. Може да е от бройката.
Другият вариант е да помислиш за нов телевизор с DVB-C тунерПървоначално публикувано от tzetzo
Хаха, ако ставаше с мислене, всичко щеше да е различно.
Здр аз искам да попитам как става тая регистрация за divx vod влизам в саита които ми пише че трябва да ваведа номера но и идея си нямам каде се вавежда ? И другия вапрос е как ства записа дирекно на харда с PANASONIC TX-42G20E съм?
За записа на диск всичко е обяснено много подробно в ръководството.
За Divx просто следвай стъпките в сайта. Не виждам смисъл обаче от упражнението.
Е неще да поткара dvix формат нее ли от това ?
От това е. Въпроса е, че не виждам смисъл да подкарваш divx изобщо.
Вярно няма смисъл въпреки че показва че вече е активиран пак неще да ги върти