Някои може ли да ми каже как да махна този "Автоматичен стендбай след 3 мин.АКо искате да продължите гледането натеснете ОК".Ще съм ви много задължен.
Някои може ли да ми каже как да махна този "Автоматичен стендбай след 3 мин.АКо искате да продължите гледането натеснете ОК".Ще съм ви много задължен.
Меню>Настройки>Системни настройки>Автоматичен стендбай>Изкл.Първоначално публикувано от pdydy
Здравейте,
нов съм за този форум, но доста четох и накрая си купих Панасоник TX-P50V20E.
Купих отначало самсунг лед 46 инча, но не ми хареса двойния образ при бързи сцени и го замених за панасоника. Но сега моля за помощ - имам проблем тунера за цифрова тв.
Вкарах настройките, намери всички канали, но като му сложа са модула CONEX на БЛИЗУ
изписва неналична услуга. Два дена си играх аз и "майсторите" от близу и нищо.
Върнах им модула, но сега не знам, какво да правя...Не мога да приема, че няма подходящ модул, но в Русе не се продават други модели...
Като влизаше през менюто на телевизора, разпознаваше ли ти модула?
КЪм deian
Да разпознава модула conex и даже сменихме друг и пак същото
AAA да са **** то това било в "други настроики",мерси ти братле за инфото,просто не сам обърнал внимание че има и графа "други настройки"Първоначално публикувано от madmaxx
Как да ти помогна, като явно към момента не разполагаш с модул в теб. Иначе телевизорът намери ли си всичките канали? Отваря ли некодираните?Първоначално публикувано от pisane
Аз съм със същият телевизор ,но съм на М-сат и нямах проблеми. В начални настройки избираш страна Финландия/Хелзинки/.Първоначално публикувано от pisane
Поставяш КА модула с картата в телевизора /в изключено положение/ после в менюто избрираш цифров кабелен тунер /DVB-C/ пускаш на автоматично търсене /отнема му към 4 минути/-намира си всички програми.
@ hristoslav2
ти от какво разстояние гледаш твоята нова 50'-ца?
Пак съм на линия. Благодаря ви, но....?????::-(:-(
Страната, на която поставих настройката е финландия/турку/
Намери всички канали, като тв ги определи на платени 157 и свободни 14 и радио 6. На всеки канал изписва - платени, свободни, качество от 8 до 10. Без модула изписва кодиран сигнал, само рекламния канал на близу/ и в момента го гледам/ се вижда без модул. Настройки - търсене честотта 111Мхц скорост 6875 Мрежа - авто.Когато поставя модула /с карта или без карта/изписва - неналична услуга. Когато извадя картата изписва, че я няма. А за модула изписва, че е наличен- conax. Търсих каналите и със всички тунери и само с DVB-C.
От настройки - състояние на канала изписва кейбълтел и параметри....
А същата карта работи ли в техния приемник? Звучи ми като да не са я активирали.
При мен надписа неналична услуга излиза когато е сменена честотата на даден канал, но аз съм без модул и карта защото каналите не са кодирани,когато се появи този надпис знам че са сменили честотата и търся наново, но на ръчно сканиране, останах с впечатлението че първо търсиш без модула и после го поставяш,и тогава излиза неналична услуга,що не поставиш всичко и тогава да търсиш?
Картата работи с техния приемник. Когато поставя модула не открива никакви канали. В един форум прочтох, че е има няколко вида конекси и трябва този с чушката на логото http://www.sky-digital.eu/index.htm?...tal.eu/CAM.htm
Вярно лие не знам, а и няма как да проверя, защото в русе се продават само един вид в технополис
Искаш да кажеш, че като сложиш картата и изобщо не ти изписва, че има канали?
Нали уж ги бяхте намерили всички.
Наличието на модул и карта не трябва да влияе на намирането или не на каналите, само на декодирането им.
Щом картата работи в приемника значи проблема трябва да е от модула - да ти го сменят с друга бройка.
Всички канали са намерени и в момента мога да гледам две програми некодирани - на близу/рекламния с програмите/
и на кис 13/ русенска кабеларка/.При опит да се прехвърля на друга програма изписва - кодиран сигнал. Но когато поставя модула/ с карта или без карта/, започва да търси до 100% и не намира нищо, като изписва - неналична услуга. Явно модула му пречи.А в настройките изписва, че конакса е наличен и реагира с надпис, когато извадя декодиращата карта. Три модула смених от същия кабелен оператор и резултата е същия.