Eдновременно ? Тоест можеш да избираш цифрови и аналогови програми от един списък.Първоначално публикувано от fit
Eдновременно ? Тоест можеш да избираш цифрови и аналогови програми от един списък.Първоначално публикувано от fit
И при Самсунг е така. Там лично съм пробвал и работят едновременно анлоговите програми от кабела и цифровите от кабела. Пред канали изписва един знак какъв е.Първоначално публикувано от hristoslav2
Можеш да избереш каква телевизия да гледаш като натиснеш бутона "TV" там излиза DVB-S,DVB-C,DVB-T и аналогова.За първите 2 ти трябва ка модул,само ефирната неможе да тръгне защото трябва да се сложи антена на мястото на кабелната,тогава ще се гледа само ефирна и сателитна!
В менюто има "добави DVB-C или S и така ти излизат всички телевизии!
можеш ли да направиш снимка на менюто си?
влязох в SRV-TOOL и излизане няма ... помощ ....... Оправих се но за около месец новият ми телевизор е врътнал 1075часа .... незнам колко е бил нов ...
Телевизора ти е бил мостра 2 месеца.И какво стана че не можа да излезеш?Първоначално публикувано от valiak
Опитах да вляза в сервизното меню с V/- и бързо 4ри нули,но не успях,чух само едно "цък" все едно се включва плазмата?Скоро ще снимам менюто,че ме нямаше!
G10 е събран на друга платка. G15 и V10 са събрани на една и съща платка, но в G15 отсъства микросхема с двата чипа за памет.
Моля, ако някой е наясно, да ме светне, като пише на този ТВ, че има цифров DVB-C и DVB-S тунери, това така ли е или има уловка?
Доколкото разбрах, не можело просто до си вкараш CONAX картата, а трябвало някаква джаджа от кабеларката да искаш.
Вероятно подобна врътка има и за сателитно приемане? И въобще, дали може да се управлява чинията чрез ТВ-то?
Щом го пише на стикера залепен отзад-значи ги има.Първоначално публикувано от jezoff
Трябва ти CAM модул за CONAX картата.Не можеш да управляваш чинията.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lazarus 18 ето какво се крие зад чипа Vreal pro3 Иначе в брошурата на Panasonic пишат че компанията 100% си произвежда всичко за телевизорите-дори винтчетата
http://www.micronas.com/pressroom/press_releases/art…s/0811/index.html
"FRC-Q generates 120Hz video, and in a two-chip parallel configuration generates 240Hz video from 50/60Hz video content or 24 fps movie sources."
замереното черно на G10 е малко по-добро от на V10
иначе видимо няма разлика в черното на G10, G15 и V10
После более ищательного просмотра V10 стало ясно, что делает FRC-Q. На V10 явно видно добавление объёма в картинке, как бы деление на передний и задний планы. И чёткость конечно выше. И чем качественнее материал, тем больше это видно. На Шарпах RD2 стоял побобный обработчик в режиме Кино и носил название TruD. По всей видимости родственник Микронаса FRC-Q в V10. Но там уж очень явно он работал и на плохом материале и сильно гадил эффект объёма на динамичных сценах оконтуриванием движущегося предмета. На V10 оконтуривание практически не заметно, хотя иногда проявляется. При этом на BD или HD каналах со спутника при полном объёме на картинке оконтуривания вобще нет, а на эфире нет ни оконтуривания, ни объёма. В общем эта вещь работает на много интелегентнее.
За да сложиш картата в телевизора ти трябва нужния CI модул. За кабелните той обикновено е Conax.
По същия начин е и за сателитната. Само не мога да ти кажа дали има как да въртиш чинията.
Благодаря на Hristoslav2 и на Lazarus18 за инфото. Ако може сега и да ме осветлите, къде се продават подобни модули и евентуално - колко струват?