Колега,ако само на HD каналите ти го изписва,а другите работят коректно,най-вероятно Оператора ти изисква допълнителен абонамент за тях.Първоначално публикувано от acho67
Колега,ако само на HD каналите ти го изписва,а другите работят коректно,най-вероятно Оператора ти изисква допълнителен абонамент за тях.Първоначално публикувано от acho67
Това ми е напълно ясно ..имам го абонамента,картата е пробвана на сат.приемник и работи нормално...проблема го знаят в панасоник,но...да сме чакали ъпдейт за БГПървоначално публикувано от Bivola
В събота ходих до ТП да видя G20 и X20 .
Телевизорите са без конкуренция в класовете си !!!
Забележки:
1.Субтитрите на плеъра на G20 излизат на кирилица ,но нечитаеми !!!
2. Дизайна на X20 e особен . На мен ми хареса , но ще има проблеми с чистенето на прах от релефните черти !!!
Есента ще си купя G20 50' ако е дал Господ !!!
Едиствено притеснение имах за дизайна и цвета на G20 , но бях приятно изненадан !!!
Поздравления за millioni_1 , не се бях сетил за диоди .
Явно ще сменя луминисцентната лампа защото не може да се регулира интензитета на светлината.
Попитай ги дали са дали заявка за такъв ъпдейт и кога и къде ще го поставят на страницата си.Първоначално публикувано от acho67
Ако не те затруднявам би ли снимал ТВто отзад?Първоначално публикувано от millioni_1
Аз преди Нова година,когато бях влезнал "във филма" с КАмодула за моя 37X10Y звънях в Панасоник БГ и разговарях с г-н Ивайло Бързаков(дано не бъркам името,но мисля че така се казваше) ,който мисля че е управител на офиса в БГ.Когато го попитах за нов фърмуеър и изобщо малко повече информация,директно ми каза че не се занимават с "такива неща" и да съм се бил обърнал към Сервиза им.Първоначално публикувано от hristoslav2
Но дано на колегата да му отговорят по-изчерпателно.
относно проблема с HD каналите ,който иска може да прочете тук http://www.dvb-bg.com/showthread.php...F0%E4%E5%F2%EEПървоначално публикувано от Bivola
400 човека им се оплакали с този проблем и чакали решение от централата....този г-н Ивайло Бързаков от панасоник трябва всеки ден да притиска централата за Европа за да се размърдат.
Относно проблема при DVB-C тунера на Панасоник (при някои кабелни се препокриват каналите от различни носещи честоти), ходих и се срещах със спецове от К&К. Според тях проблема е, че канали на различни носещи честоти имат еднакви PID-ове (или нещо такова) и тунера се обърква. Пак според тях проблема може да се реши софтуерно е нов ъпдейт. Пратих им на съпорта на Панасоник по мейла подробно описание на проблема, с коментарите и предложенията на техниците и с въпрос дали ще има такъв ъпдейт. Още повече, че проблемът не е при конкретен модел, а повсеместен за Панасоник. Това беше преди около 3 месеца. До сега отговор нямам.
EDIT: На моделите от 2010 г. тунерите са същите!
Тогава да издигнем лозунга " За Бога братя не купувайте Панасоник !" та дано се осъзнаят . Впрочем , нали КиК са вносителите на тази марка , защо карат клиентите сами да пишат на съпорта ?
Здравейте!
Преди 2 дни взехме на баща ми Panasonic TX-P42G20E.
Разочарован съм от качеството на картината гледайки Булсатком. Явно очакванията ми са били доста големи. Знаех, че няма да е като на рекламните клипове в магазина, но чак толкова.... Опитах и с DVD двуслойни с най-доброто качество което имам - там е ... съвсем малко по-добре. Опитвах различни настройки, входове и какво ли не.
Интересува ме видео файл от SD карта и USB в какъв формат трябва да е, защото пробваните 2 трейлъра - 1920х912 .mkv и .mov не ги опозна изобщо.
Благодаря!
А може, Бързаков, да е съвестен. Да е пуснал няколко пъти и-мейли, но в централата да са го отсвирили. Сами знаем какъв е пазара в Б-я!Първоначално публикувано от hristoslav2
За съжаление в големите компании е така. Принципа е: "Щом нещо работи, не го пипай!" Макар, че може още по-добре - но нали за сега това става?!?
Човече, не ме отчайвай, тъкмо се бях навил да я вземам...Първоначално публикувано от dyulgeroff
Кажи все от какво разстояние я гледаш; да не би да я караш с настройките от магазина, ресетна ли ги... дай малко повече инфо. Нали има и кино-режим/THX, на него как се държи.
Подкрепям, дай повече информация на какви настройки го гледаш. Най-вече ме интересува в THX режим как е. Че и аз съм се засилил точно същия модел да вземам за Булсат. А mkv и mov е нормално да не вървят, поддържа се само DIVX, тоест главно AVI файлове.