Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 67 от 174 ПърваПърва ... 1757656667686977117 ... ПоследноПоследно
Резултати от 991 до 1,005 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от acho67
    Проблема е,че HD каналите им се показва инфото - какво дават в момента, но като ги отваряш - дава Кодиран Канал.
    Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем.
    Колега,ако само на HD каналите ти го изписва,а другите работят коректно,най-вероятно Оператора ти изисква допълнителен абонамент за тях.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Колега,ако само на HD каналите ти го изписва,а другите работят коректно,най-вероятно Оператора ти изисква допълнителен абонамент за тях.
    Това ми е напълно ясно ..имам го абонамента,картата е пробвана на сат.приемник и работи нормално...проблема го знаят в панасоник,но...да сме чакали ъпдейт за БГ

4. Member
    Тук е от
    Nov 2009

В събота ходих до ТП да видя G20 и X20 .
    Телевизорите са без конкуренция в класовете си !!!
    Забележки:
    1.Субтитрите на плеъра на G20 излизат на кирилица ,но нечитаеми !!!
    2. Дизайна на X20 e особен . На мен ми хареса , но ще има проблеми с чистенето на прах от релефните черти !!!
    Есента ще си купя G20 50' ако е дал Господ !!!
    Едиствено притеснение имах за дизайна и цвета на G20 , но бях приятно изненадан !!!

5. Member
    Тук е от
    Nov 2009

Поздравления за millioni_1 , не се бях сетил за диоди .
    Явно ще сменя луминисцентната лампа защото не може да се регулира интензитета на светлината.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от acho67
    Това ми е напълно ясно ..имам го абонамента,картата е пробвана на сат.приемник и работи нормално...проблема го знаят в панасоник,но...да сме чакали ъпдейт за БГ
    Попитай ги дали са дали заявка за такъв ъпдейт и кога и къде ще го поставят на страницата си.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от millioni_1
    Здравей, преди 2 дни бях в Гърция и ходих до IKEA. Там видях това за което говориш... пълно менте и струваше 49 евро!!!
    Тази светодиодна лента я купих от София, 12лв/м .. за целта купих 2,70м. Не съм слагал светодиоди зад поставката. Светодиодите са 60 бр/м. Скоро ще сложа и димер да регулирам светенето им. Тази снимка е правена през деня... вечер е доста светло това е саита на фирмата от която ги взех: www.bg-leds.com
    Поздрави.
    Ако не те затруднявам би ли снимал ТВто отзад?

8.  

9. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Попитай ги дали са дали заявка за такъв ъпдейт и кога и къде ще го поставят на страницата си.
    Аз преди Нова година,когато бях влезнал "във филма" с КАмодула за моя 37X10Y звънях в Панасоник БГ и разговарях с г-н Ивайло Бързаков(дано не бъркам името,но мисля че така се казваше) ,който мисля че е управител на офиса в БГ.Когато го попитах за нов фърмуеър и изобщо малко повече информация,директно ми каза че не се занимават с "такива неща" и да съм се бил обърнал към Сервиза им.
    Но дано на колегата да му отговорят по-изчерпателно.

10. Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от Bivola
    Аз преди Нова година,когато бях влезнал "във филма" с КАмодула за моя 37X10Y звънях в Панасоник БГ и разговарях с г-н Ивайло Бързаков(дано не бъркам името,но мисля че така се казваше) ,който мисля че е управител на офиса в БГ.Когато го попитах за нов фърмуеър и изобщо малко повече информация,директно ми каза че не се занимават с "такива неща" и да съм се бил обърнал към Сервиза им.
    Но дано на колегата да му отговорят по-изчерпателно.
    относно проблема с HD каналите ,който иска може да прочете тук http://www.dvb-bg.com/showthread.php...F0%E4%E5%F2%EE

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

400 човека им се оплакали с този проблем и чакали решение от централата....този г-н Ивайло Бързаков от панасоник трябва всеки ден да притиска централата за Европа за да се размърдат.

12. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Относно проблема при DVB-C тунера на Панасоник (при някои кабелни се препокриват каналите от различни носещи честоти), ходих и се срещах със спецове от К&К. Според тях проблема е, че канали на различни носещи честоти имат еднакви PID-ове (или нещо такова) и тунера се обърква. Пак според тях проблема може да се реши софтуерно е нов ъпдейт. Пратих им на съпорта на Панасоник по мейла подробно описание на проблема, с коментарите и предложенията на техниците и с въпрос дали ще има такъв ъпдейт. Още повече, че проблемът не е при конкретен модел, а повсеместен за Панасоник. Това беше преди около 3 месеца. До сега отговор нямам.

EDIT: На моделите от 2010 г. тунерите са същите!

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Тогава да издигнем лозунга " За Бога братя не купувайте Панасоник !" та дано се осъзнаят . Впрочем , нали КиК са вносителите на тази марка , защо карат клиентите сами да пишат на съпорта ?

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

Здравейте!
    Преди 2 дни взехме на баща ми Panasonic TX-P42G20E.
    Разочарован съм от качеството на картината гледайки Булсатком. Явно очакванията ми са били доста големи. Знаех, че няма да е като на рекламните клипове в магазина, но чак толкова.... Опитах и с DVD двуслойни с най-доброто качество което имам - там е ... съвсем малко по-добре. Опитвах различни настройки, входове и какво ли не.
    Интересува ме видео файл от SD карта и USB в какъв формат трябва да е, защото пробваните 2 трейлъра - 1920х912 .mkv и .mov не ги опозна изобщо.
    Благодаря!

16. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    400 човека им се оплакали с този проблем и чакали решение от централата....този г-н Ивайло Бързаков от панасоник трябва всеки ден да притиска централата за Европа за да се размърдат.
    А може, Бързаков, да е съвестен. Да е пуснал няколко пъти и-мейли, но в централата да са го отсвирили. Сами знаем какъв е пазара в Б-я!
    За съжаление в големите компании е така. Принципа е: "Щом нещо работи, не го пипай!" Макар, че може още по-добре - но нали за сега това става?!?

17. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от dyulgeroff
    Здравейте!
    Преди 2 дни взехме на баща ми Panasonic TX-P42G20E.
    Разочарован съм от качеството на картината гледайки Булсатком. Явно очакванията ми са били доста големи. Знаех, че няма да е като на рекламните клипове в магазина, но чак толкова....Опитах и с DVD двуслойни с най-доброто качество което имам - там е ... съвсем малко по-добре. Опитвах различни настройки, входове и какво ли не.
    Човече, не ме отчайвай, тъкмо се бях навил да я вземам...
    Кажи все от какво разстояние я гледаш; да не би да я караш с настройките от магазина, ресетна ли ги... дай малко повече инфо. Нали има и кино-режим/THX, на него как се държи.

18. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Варна

Подкрепям, дай повече информация на какви настройки го гледаш. Най-вече ме интересува в THX режим как е. Че и аз съм се засилил точно същия модел да вземам за Булсат. А mkv и mov е нормално да не вървят, поддържа се само DIVX, тоест главно AVI файлове.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе