Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 69 от 174 ПърваПърва ... 1959676869707179119 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2006

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Здравейте, искам да ви попитам относно 5годишната гаранция на панасоник, когато си взимах плазмата P42G10E си закупих допълнителна 5годишна гаранция. След това рабрах, че панасоник правят промоция и по същото време когато е имаше и аз си купи тв-то. Въпросът ми е има ли смисъл да се регистрирам за допълнителната гранция предоставяна от панасоник, понеже срокът е до 31 март 2010г. Благодаря предварително.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2009

bobez

Да, не разчитай много на ТМ

4. Novice
    Тук е от
    Mar 2010

Закупих Panasonic TX-P42G20E в петък.Използвам вградения DVB-C тунер. При сканирането на цифровите канали излъчвани в мрежата на моя кабелен оператор не съм имал никакви проблеми . От три дни чета форуми и експериментирам с настройките. Според мен този телевизор в момента няма конкурент по отношение цена /качество на картината (лично мнение). След всички тези часове прекарани в промяна на различни параметри на настройките според мен основно качеството на изображението зависи от качеството на входния сигнал. За да се разкрият възможностите на този телевизор обезателно се абонирайте за цифровите канали при вашия кабелен оператор. При сателитен приемник със SCART изход се извършва конвертиране на сигнала от цифров в аналогов (в сателитния приемник) и след това отново от аналогов в цифров в самия телевизор. Това е причината за лошото качество на изображението. Когато използвате вградения DVB-C тунер няма загуба на качеството при тези преобразувания и тогава ще разберете на какво е способен G20 . При ТВ каналите с нисък битрейт ще получите и ниско качество на изображението естествено, но рекламните блокове по немските канали качеството на картината е "почти" като на HD каналите. БТВ НОВА и Канал 1 (особено новинарските блокове) са почти с перфктно качство. Относно това как да настроите G20, използвайте http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...0100308169.htm Според мен това е страхотно ревю и мога да потвърдя изводите направени в него от собствен опит . С удоволствие ще се опитам да отговоря на всеки който има някакви въпроси.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от bobez
    Здравейте, искам да ви попитам относно 5годишната гаранция на панасоник, когато си взимах плазмата P42G10E си закупих допълнителна 5годишна гаранция. След това рабрах, че панасоник правят промоция и по същото време когато е имаше и аз си купи тв-то. Въпросът ми е има ли смисъл да се регистрирам за допълнителната гранция предоставяна от панасоник, понеже срокът е до 31 март 2010г. Благодаря предварително.
    Здравей и от мен,
    Аз също закупих P42G10E на 30.11.09 г. От Техномаркет нищо не можаха да ми обяснят за тази гаранция - просто не бяха в час. Аз настоях и в крайна сметка една мъглива служителка реши да ме увери, че има такава гаранция , като ми показа някакъв вътрешен, служебен мейл. Глупости! Обадих се до Панасоник - България и ми обясниха, че е необх.да изпратя скенирана Паневропейската гаранция, стр.5 - там се вижда серийния номер на тв-то, датата на покупката, името на купувач, т.е."моето" и кой е продавача. Тази гаранция би трябвало да имаш - тя се дава при покупката + касовата бележка. Направих го, изпращането е на info@panasonic.bg От там ми върнаха мейл, че е приета моята регистрация и че 5-годишната гаранция ще ми бъде изпратена след изтичане на промоцията.
    Минаха 3 и повече месеца и получих нов мейл от Панасоник Бг, с който ме питат на кой адрес да получа 5-годишната си гаранция. Даже се обадих и на служителката по телефона, тя потвърди, че тази седмица ще бъде изпратена гаранцията.
    Чакам тези дни това да стане. Надявам се, че са коректни. Все пак да получиш 5 годишна гаранция в наши дни за телевизор е сериозно нещо, знае ли човек...! Така че направи го и ти! Ако имаш съмнения в написаното от мен се обади на тел.02 971 2969 - това е телефона на Търговско Предстваителство Панасоник България. Успех и пиши какво е станало!

6. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от bobez
    За пръв път чувам за закупуване на допълнителна гаранция от Техномаркет. Удължена гаранция се даваше от Панасоник-България в продължение на 2 месеца, не от ТМ, ТП и прочие. На сайта на Панасоник-България си има информация какво и как да се направи

http://www.panasonic.bg/content/bg/main/neopdp_5.html

Удължената гаранция се води "пълна гаранция", може би включва нещо, което стандартната 2 годишна не включва, но нямам представа какво точно. Представлява едно листче с печат на централата за европа (Унгария). Аз си го взех лично, че напоследък какво ли не ми затриха всякакъв модел пощаджии и куриери.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Освен тази гаранция от Панасоник, която беше на промоция и ТМ дават опция за закупуване на такава. Плащаш % от стойността на покупката и получаваш 5 год. гаранция. Не е малко като сума /около 100 лв за ТВ/, но смятам, че си струва. Едно че не се притесняваш докато го имаш и втори може да го продадеш докато е още в гаранция.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2009

dyulgeroff не се притеснявай , взел си един от най-добрите телевизори в момента !!!
    Просто е въпрос на настройка и малко свободно време ,прочети темата на Лазарус18 за калибриране на телевизори ! http://forum.setcom.bg/index.php/topic,42206.0.html
    Първите 200 часа гледай в режим КИНО ,за мен НОРМАЛЕН е малко засилен ,а и не разчитай само на готовите режими!
    Като се пипне ще стане доста по-добре !
    За HD режима е ТHX - без коментар ,всичко е на 6 !
    Аз съм с цифрова кабелна и не съм много в час с новите тунери на Булсат ,но ако имат компонентен изход както казваш трябва да включиш телевизора задължително на него ,просто си купи компонентен кабел за 15 лева и си в джаза !
    Това е най-добрата връзка след HDMI !
    Успех !

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

РЕВЮ на Panasonic TX-P42G20:
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...0100308169.htm

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Здравейте,искам да помоля за съвет.Спрял съм се на 46" плазма и се колебая между два модела- PANASONIC TX-P46G15E или PANASONIC TX-P46G20E.Ако можех да намеря от къде да купя G20 нямаше да се колебая,но понеже никъде не мога да го намеря се чудя дали разликата между двата модела е толкова голяма,че да чакам да се появи.Дайте съвет да чакам или да пазарувам G15.Благодаря предварително.

12. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, довечера ще свързвам един PS3 към моята плазма та се питам, дали тая джаджа ще успее ли да възпроизведе мкв файл със субтитри от флашката ми и ако става има ли нещо по-специфично в настройките?

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

casa- Първо трябва да се види на каква цена ще излезне G20-46"
    и тогава де се мисли.Новия модел е с нова матрица и консумира по малко ток до колкото знам аз.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Живее в
    София

PS3 и MKV = забрави...

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pacho_20
    Здравейте, довечера ще свързвам един PS3 към моята плазма та се питам, дали тая джаджа ще успее ли да възпроизведе мкв файл със субтитри от флашката ми и ако става има ли нещо по-специфично в настройките?
    Принципно става, но ти трябва сървър от компютър, който да транскодира видеото и PS3 да чете от него. Търси по форумите за PS3.

17. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от XoXo
    PS3 и MKV = забрави...
    Мерси

18. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Принципно става, но ти трябва сървър от компютър, който да транскодира видеото и PS3 да чете от него. Търси по форумите за PS3.
    Ааааа не благодаря, значи само ще се играе

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе