Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 117 от 174 ПърваПърва ... 67107115116117118119127167 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,741 до 1,755 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2010

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

zlobarov, честито и от мен. Понеже от вчера и аз съм с 50V20E, така че знам как се чувстваш. Моля те, ако знаеш как се настройва и ползваш някакъв медия сървър давай акъл, че аз от снощи се мъча, ама нещо не се справям.

[off]

в анкетата няма възможност за избор на PDP 50"

[\off]

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

аз съм се цъкнал на 52, давай и ти там

4. Тук е от
    Jun 2010

ми цъкнах, ама така кривим статистиката

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    аз съм се цъкнал на 52, давай и ти там
    FearMe
    Редактирай анкетата!

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    FearMe
    Редактирай анкетата!
    от доста време се чудех дали да не го направя, но след като има изявено официално желание - voila

7. Member
    Тук е от
    Jun 2008

boboev
    На мен ТВто ми е вързано с компа така че няма как да съм ти от полза тъй като тази функция ми е излишна... Честито и на теб!

iwoto
    Съжалявам ама не съм достатъчно компетентен да сътворя цяло ревю ( с удоволствие бих прочел ревю на lazarus18...)
    http://www.avforums.com/review/Panas...ma-Review.html ето ти ревю на английски.... няма да е лошо ако се появи някой дето да ги превежда на БГ тези ревюта...
    Все пак ако имаш въпроси ще се постарая да ти отговоря.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    iwoto
    Съжалявам ама не съм достатъчно компетентен да сътворя цяло ревю ( с удоволствие бих прочел ревю на lazarus18...)
    http://www.avforums.com/review/Panas...ma-Review.html ето ти ревю на английски.... няма да е лошо ако се появи някой дето да ги превежда на БГ тези ревюта...
    Все пак ако имаш въпроси ще се постарая да ти отговоря.
    Не очакваме профисионално ревю.Просто кажи по дума за нещата които ти правят впечатление -основните характеристики (обработка на СД,контраста,черно,замазване при движение и .,н).Ти си единствения във форума който си прави редовни ъпгрейди на плазмата и мисля ,че можеш да дадеш доста компетентни оценки(заради употребата в нормална среда с нормалн настройки а не проба в магазин).
    Поне кажи предизвиква ли ефекта "УОУ"?

10. Тук е от
    Mar 2010

Здравейте.
    Както се бях похвалил преди време, от скоро съм собственик на TX-P42S20E. Търсих из интернет как се влиза в сервизното меню, че да проверя колко часа е навъртял, но никъде нищо не намерих. За всеки случай провбвах един начин описан от hristoslav2 за влизане в сис. меню на G10 моделите и стана. Ще постна снимки и описание, за тези на които им е нужно.
    1. Натискате и задържате бутона " V- " отстрани на телевизора и след това натискате 3 пъти бутона "0" (нула) на дистанционното. Ще се покаже образа на прикачената от мен снимка №1
    2. Натискате червения бутон "TEXT" за да влезете в SRV-TOOL (снимка №2)
    3. Следва бутон "ОК" за да преминете нататък (снимка №3)
    4. След като се озовете в следващото меню със стрелките на кръстачката местите на реда на който пише "PTCT: 00.00.00.00.00." ==> натискате надясно за да иде маркера срещу гореспоменатия ред с нулите.
    5. Задържате бутон "MUTE" докато се покаже статистиката за това колко часа е работил и колко пъти е вкл./изкл. телевизора.
    6. За изход изкл. телевизора или задържате бутон "Еxit"
    Надявам се да съм помогнал.
    Накрая да питам нещо. Знам че през първите 200 часа яркостта, и др. настройки трябва да са на или под 50%. Въпросът ми е следния - когато купиш TV-то настройките по default са си на 50% . Каква е идеята? Да не ги вдигаш над това или да ги намалиш наполовина (демек на 25%). Щото досега гледах със силно намалени яркостт, контраст и прочее става доста тъмничко и кефа от новия телевизор го нема.
    П.П. последната снимка е на една нощна лампа поставена между ТиВи-то и стената. Толкова готина атмосфера вади, че задължително ше си взема една лента диоди да лепна на телевидението.И наистина очите се изморяват много по-малко в сравнение с гледане на тъмно(не че съм се съмнявал, ама е друго като ти "просветне"....).
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Не очакваме профисионално ревю.Просто кажи по дума за нещата които ти правят впечатление -основните характеристики (обработка на СД,контраста,черно,замазване при движение и .,н).Ти си единствения във форума който си прави редовни ъпгрейди на плазмата и мисля ,че можеш да дадеш доста компетентни оценки(заради употребата в нормална среда с нормалн настройки а не проба в магазин).
    Поне кажи предизвиква ли ефекта "УОУ"?
    За пръв път от както си взех първата плазма се усещам че дърпам главата максимално назад (не съм свикнал с размера макар и "само" 8" по-голям впечатлението като седнеш пред него е за поне 2 пъти по-голям)
    Относно черното е ми просто нямам думи...
    СД както казах изглежда по добре на 42Х10... но това само първоначално сега пак ми се струва супер въпреки че съм 100% убеден че ако ги сложа един до друг 42Х10 ще спечели на СД (от еднаква дистанция на гледане) което е нормално
    Друго което ми прави впечатление е лилавият филтър (през деня на изгасен ТВ всички бели неща ТВто ги отразява лилави) за разлика от зеленикавия на предишните...
    Като цяло днес вече от 3 метра световното в ХД ми се струва невероятно да не говорим за вечерните мачове в които някой изпълнява тъч и се виждат и небето и осветлението на стадиона... е няма такъв контраст....
    Досега не съм пускал нищо освен телевизия че не остава време...
    Относно Близуу се оказа че съм ги плюл неоснователно защото проблема е дошъл от мен...все пак времето за реакция не ми хареса...
    Относно замазване при движение според мен при плазмите се дължи или на лош сигнал или на лош битрейт при 42PV80 и ITV го има при 42Х10 и евроком с CA модул го нямаше... сегашния с ХД не е нужно да го коментираме...
    Друго което се набива в очи е по голяната "дълбочина" на образа и по жива картина което предполагам се дължи на по доброто черно... това при ХД ама то на какъвто и да е ТВ като видиш ХД не ти се гледа вече СД...

12. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Благодаря!

13. Тук е от
    Jun 2010

Аз само да добавя, че дори тъщата, която може да се сетите колко разбира от технологии каза, че хората по филмите й изглеждали обемни някакси.

това в сферата на шегата. Иначе само да се коригирам, вентилаторите всъщност са 3 броя, не знам как ги бях преброил 4 онзи ден.

Единственият проблем за мен е ужасното трептене на статичните образи. Най-странното е, че по някакъв начин зависи от светлината. Най-непоносимо е привечер, когато навън все още е доста светло, но слънцето е ниско. Сутрин почти го няма, а вечер, на лампи съвсем. Това не мога да си го обясня съвсем.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от boboev
    Аз само да добавя, че дори тъщата, която може да се сетите колко разбира от технологии каза, че хората по филмите й изглеждали обемни някакси.

това в сферата на шегата. Иначе само да се коригирам, вентилаторите всъщност са 3 броя, не знам как ги бях преброил 4 онзи ден.

Единственият проблем за мен е ужасното трептене на статичните образи. Най-странното е, че по някакъв начин зависи от светлината. Най-непоносимо е привечер, когато навън все още е доста светло, но слънцето е ниско. Сутрин почти го няма, а вечер, на лампи съвсем. Това не мога да си го обясня съвсем.
    Тъщата - съвсем не е шега. Странно, но всички по-възрастни хора еднозначно го обявяват за супер без да правят абсолютно никакви забележки. Майка ми, баща ми, леля ми ... и тъщата също :-) Докато приятелите ми (и аз най-вече, за което бях заклеймен в този форум :-) :-) :-)) все ще намерим някакъв кусур. Не знам на какво се дължи.

Вентилаторите - по форумите някъде някой обясняваше че са 4. Или на fullhd.gr го видях, не помня ... ама и аз преброявам 3 ... освен ако някъде долу няма още някой.

Трептенето - Мен трептенето ме дразни много и го забелязвам, обаче до сега не можех да си обясня на какъв принцип се появява и изчезава. Сега като го казваш, загрявам че си абсолютно прав ... на някой осветления се вижда ама яко, на други - изобщо. Адски шантава работа !

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Проблема е, че гледате за дефекти, а не гледате какво има на екрана. Пускай един хубав филм или концерт и ще забравиш за трептене, шум, ъгли, черно и тн.

17. Тук е от
    Apr 2010

Хора, това са DLNA-тo на V20 почва да ме вбесява яко !!! Не питайте колко DLNA сървъра и профили/настройки пробвах ... и нищо ... пък все си мисля, че малко от малко отбирам от темата. МР3 и картинки без проблем, видео - йок ! Ако някой има работеща конфигурация, моля да я сподели, защото малко взех да изпадам в пълна безидейност по въпроса вече.

18. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Проблема е, че гледате за дефекти, а не гледате какво има на екрана. Пускай един хубав филм или концерт и ще забравиш за трептене, шум, ъгли, черно и тн.
    М'да, напоследък това и правя ... ама с мачове :-D

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе