Да. Плейва ги, но трябва да обработят с multiAVCHDПървоначално публикувано от riks
Да. Плейва ги, но трябва да обработят с multiAVCHDПървоначално публикувано от riks
Не е точно както го мислиш защото във всички тези папки има само един m2ts файл, а останалите са други,дефакто си мисля че на тв-то се подава информация че това е файл от видеокамера щото май само за това е направена тази опция за гледане на видео, докато на останалите тв-та опцията е за гледане на филми и може би затова сонито отваря файла,ако беше правен за филми панасоника едва ли щяха да изберат този формат щото досега не съм намерил нищо нито в интернет нито в магазина да се продава.Първоначално публикувано от Momchil
Чакаме новия модел на Panasonic 42D25 който ще влиза и в новата промоция от събота цена 2399лева.Другия който ще е на промо е 42S20 за него не знаем още цената
Здрасти, я дай малко поиче инфо за 42D25, къде ще е на промоция, как е в сравнение с 42G20 ? Че е крайно време да купувамПървоначално публикувано от DJPRODIGY
Eдиния е LCD , а другия ТВ е плазма ! Естествено е да имат разлика !
Нищо не мога да кажа за леда (42D25)още не е внесен в БГ
Някой има ли впечатления дали има разлика в SD скалинга между S20 и G20 ?
Няма разлика. Разликата в шасито също е малка. Затова и фърмуера е един и същ за двата модела.Първоначално публикувано от IvayloSC
Малко ме озадачи с този отговор, но ми е полезно да го знам. Утре е "дербито" между тези модели при 42 " при мен и ако няма и голяма разлика в картината при сравнението нищо чудно да си взема С20. Ще го използвам в отношение 80/20- телевизия/ХД филми. И без това останалите 400 лв . ще ми дойдат много добре. Само се моля и аз не знам на кого вече, да не се хвърля в размисъл пак дали да ни си взема 46" С 20, че става много тежко.Първоначално публикувано от hristoslav2
Разликата в обработката на SD е пренебрежимо малка-затова ти писах че няма разлика
Има разлика в картината обаче заради различните панели в двете серии
Да,разбрах те много добре. Просто ще отида и ще преценя на място дали си заслужава разликата в картината тези 400 лв. , защото за интернет и др. подобни предимства на Г20 не ми се плаща. Защото от снимките където бяха постанти за разликата в картината между G20 и V20 не ми се сториха чак толкова голяма, колкото се очертава разликата в цените им(все пак са снимки може на живо нещата да стоят по друг начин).
Има съществена разлика между моделите G20и V20 - в панелите и шаситатаПървоначално публикувано от IvayloSC
докато разликата между V20 и VT20 е само една малка допълнителна платка за 3D във VT20
Ако на това казвате малка разлика каквато е между G20 и V20 незмам какво значи голяма.Двата ги гледах поне 1час и за мен разликата е фрапантна в черното при тежки условия(силна светлина) в полза на V20.При същите тези условия G20 ще удари C и X серията.
За съжаление сигурно и разликата в цената между двата ще бъде фрапантна