Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият PDP телевизор Panasonic ?

Гласували
279. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

15 5.38%
  • PDP 42"

198 70.97%
  • PDP 46"

26 9.32%
  • PDP 50"

37 13.26%
  • PDP 54"

0 0%
  • PDP 58"

0 0%
  • PDP 65"

2 0.72%
  • PDP 103"

1 0.36%
Страница 85 от 174 ПърваПърва ... 3575838485868795135 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 2607

Panasonic PDP / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Re:Panasonic LCD-PDP / Faq, обсъждане, мнения

Здравейте. Моля за малко инфо за tx-l32u10e ( сериен номер NN-0212896 ) . Kak точно мога да проверя колко часа е работил? Този модел подлежи ли на корекция на параметрите яркост, подсветка и ниво на черното? Скаран съм с този вид техника,затова питам Скоро го взех. На Булсатком е включен. Благодаря предварително

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

PANASONIC-LCD телевизори влизане в сервизното меню

1. Натиснете и задръжте "VOL -" бутона на телевизора.
    2. Натиснете "RECALL" бутона 3 пъти на дистанционното.Ще се покаже сервизното меню.
    3. Използвайте "1" и "2" на дистанционното за навигация в главното меню.
    4. Използвайте "3" и "4" на дистанционното за навигация в суб менюто.
    5. Използвайте "VOL+" и "VOL -" на дистанционното да промените item value.
    6. Изключете телевизора от бутона на самият телевизор за да излезете от сервизното меню и за да запазите настройките

--------------------------------------------------------------------------------
    ПУНКТОВЕ НА МЕНЮТО:
    Time - време на заработка на телевизора 00000:00 ( час:минути ).
    Count - брояч на включванията на телевизора.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2006

Днес написах на info@panasonic.bg това писмо и се надявам да му обърнат внимание:
    Уважаеми дами и господа от Panasonic - България,

На 31.03.2010 г. закупих от Техномаркет LCD TV TX-L32U10E с № NN-0221646 с версия на фирмвера 1.216-10000
    Ползваме го на DVB-C с карта и CI модул на M-SAT Cable.
    При извършването на настройките и при експлоатацията установих следните грешки и недостатъци в програмата управляваща работата на телевизора:

1. Направените настройки за език на звука и субтитрите на DVB-C каналите не се запомнят и след превключване на канала и при следващо завръщане на предишния са тези, които са по подразбиране. Съществуващата опция за избор на език на тези настройки по подразбиране се извършва по предварително зададен твърд списък от езици в който българския не съществува;

2. В първоначалното меню се извършват регионални настройки в които България не е упомената. Наличната опция за източна Европа активира единствено само аналоговия тунер. Би следвало за държави в които все още не е нормативно уредено ползването на DVB каналите, както е в България да има опция за максимално използване на наличния хардуер. Възможността това да се извършва през Финландия/Хелзинки е неразбираема за потребителя и не е описана в инструкцията;

3. Липсва бутон на дистанционното за превключване между последните два избрани канала, За изпълнението на тази функция, извън менютата за настройка, без проблеми може да се използва бутонът RETURN на дистанционното управление.

Подобни проблеми са описани и от @Staykov в http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41495.1200.html и вероятно са валидни и за някой от другите модели на фирмата.
    Проблемите и недостатъците могат да бъдат премахнати с коригиране на управляващата телевизора програма.

Моля за Вашето съдействие, при изготвяне от производителя на следващата версия на фирмвера на посочения от мен модел телевизор, да бъдат премахнати посочените проблеми и същата да бъде разпространена по сайтовете за поддръжка на продуктите на фирмата
    .
    Първоначално искаха да ме пратят към някой от сервизите, което нямаше да помогне с нищо без да е коригиран фирмвера, но ме разбраха.
    Не мога да разбера защо версиите за съответните държави не се пробват в местните представителства. Практически се оказа че побългаряването на продукта се е състояло само в превод на менютата.
    Надявам се да отстранят проблемите.

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Съжалявам за невежеството ми ,но този бутон "RECALL" не го откривам никъде ...

6. Тук е от
    Mar 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivelin1980
    Съжалявам за невежеството ми ,но този бутон "RECALL" не го откривам никъде ...
    Няма такъв бутон, и аз го търсих, когато исках да вляза в сервизното меню. Предполагам, че някой грешно е разтълкувал съкращението REC, което значи RECORD (Запис). Всъщност ако искаш да влезеш в сервизното меню и да видиш колко часа е работил ТВ прочети внимателно първа страница на тази тема.Там е обяснено подробно за различни видове телевизори.

7. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

RECALL e 0

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    Стара Загора

Благодаря С бутон '' 0 '' се получи. Време на работа- 160 часа и 60 включвания... С другите настройки ще експериментирам след по-обстойно четене във форума. Лек ден на всички .

10. Member
    Тук е от
    Jan 2010

zz_stefanov,

И аз не разбирам как може дъртия ми CRT телевизор Samsung да сканира наред, да открива канали, да им разпознава системата за кодиране, на колко е отместването на носещата на звука... А Панасоник от 2009-та да изисква такива "гимнастики" със съмнителен резултат. Това си е жива подигравка с потребителя.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Стария ти кинескоп има ли DVB-C тунер?
    Там най-вероятно хващаш аналоговия пакет, с който и на Панасоника няма да имаш нкакви проблеми. Най-малкото защото няма пакети и тн.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2006

@yotce, лично аз нямам проблеми с настройването на програмите, защото още от магазина си знаех за финландия/хелзинки. Доколкото разбирам обаче освен телевизора, за проблеми с приемането на DVB-C може да е виновен и кабелния оператор с неправилна номерация на пакетите. При мен с това няма проблем. Излизат ми около 140 канала и се появяват нови.

13. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Проблем със звука на HD канал

Здравейте,
    напоследък все по-често и по-често гледам Nat Geo HD и ми прави впечатление,че при някои предавания през 3-4 минути нещо все едно прещраква и звука сам се намалява и след това сам се връща до предишното ниво.Като имайте предвид,че не съм го усилил звука много - говориме за нормално ниво,което е за средно тиха стая,тоест около 8-9 деления.
    При други програми не съм го забелязал тоя "феномен"

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2006

+1 И при мен днес само там.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте.Днес отидох да взема IRDETO CAM модул на телевизора ми- 50 V10,за да стана абонат на Булсат и да ползвам вградения сателитен тунер,но продавача ми каза,че можел да не стане,можело пиновете да не отговарят.На Панасоника понякога не ставали модулите.Аз доста се изненадах от това.Има ли го тоз проблем и ако е така какъв модул трябва да взема?

17. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Стария ти кинескоп има ли DVB-C тунер?
    Там най-вероятно хващаш аналоговия пакет, с който и на Панасоника няма да имаш нкакви проблеми. Най-малкото защото няма пакети и тн.
    Между другото, доколкото си спомням, Панасоника имаше проблем със звука точно с аналоговия пакет. Явно си беше заплюл някакво отместване на носещата и го ползваше за всички канали наред. Едва ли е голям проблем софтуера на телевизора да пробва и двата варианта (5.5 и 6.5 MHz)?
    Не говоря за проблемите, причинени от дублиране номера на пакети, канали и какви ли още не чудесии. Не може да ти продават телевизор, който се рекламира, че има освен аналогов и DVB-T/DVB-C тунер, а като избереш България, буквално да отрязва функциите на телевизора. Това е недоправен софтуер. Съзнавам, че не сме никакъв пазар, но ако не друго, да бяха копирали настройките от тези на Финландия.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2009

yotce, звука се настрйва ръчно за всяка програма при анлоговият тунер на TV Panasonic , така е и при старият ми 14' Panasonic Top Dome модел 1996 година ... 1 час се настрйват 60 канала !!!
    Няколко пъти ми се е случвало да натисна без да искам автоматично сканиране и няма спиране !!
    Тъпо е ,но ще го преживеем !!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Panasonic / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 17-09-22, 23:36
  2. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  3. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе