Здравейте, първо искам да благодаря на всички за полезният форум .
След това да се похваля ,че от петък съм с 42G20E
За сега не мога да кажа нищо за цветове защото не съм я пуснал на макс а след 29 тръба е направо невероятно.
Пуснах си Lan кабелче м/у Телевизора и Компа. Интересно е но не бих казал ,че е много полезно. Имам достъп директно до Youtube и мога да си търся направо от телевизора и разни други опции на Viera Cast . Голямото ми разочарование дойде от Media server пуснах руския „Media server” ,но се оказа ,че телевизора е доста капризен на тема формат на файловете , не чете повече от половината файлове и за сега още не мога да разбера ,кои точно , не мога да си подкарам и субтитрите през него просто не тръгват. През USB порта също имам проблеми , не иска да види 500 GB HDD може би има проблем с файловият формат , диска е на ntfs , от флашка чете DivX и Xvid но пак не иска подкара субс. Изкарва ги на „маймуни’ а е настроен на кир. за субтитрите.
За сега не ми остава достатъчно време да си играя.Ако някой колега се е срещал с тези проблеми и има решение ,което не съм намерил , ще се радва ако го сподели
Ще пиша какво се случва