Като прочетох ревюто на 60E8000 определено бих се насочил към Панасоник ако размера не е определящ.
Пък и 59D7000 така и не се появи у нас.
Едва ли ще намериш неразпечатан....по-добре изчакай до излизането на новите модели.Първоначално публикувано от sattler
а кой от новите модели се очертава като негов заместник(имам в предвид цена/качество)
Panasonic TX-P42GT50 и Panasonic TX-P42ST50Първоначално публикувано от sattler
Не можах да намеря информация за запис на HDD в темата (поне търсачката не откри нищо), че да споделя моя опит - на GT30 външния ми диск WD250 ГБ тръгна без проблеми без допълнитлено захранване. Очаквах да не стане, заради това, че се захранва само от USB на ТВ-то. HD програми от кабелната записва без видима разлика в качеството (поне за мен).
Не си търсил добре.
Първа страница на темата-----> https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456831
Но, благодаря за информацията. Ще ъпдейтнем тази в гореспоменатия линк.
Първоначално публикувано от Momchil
Имах предвид, че в ръководството дават да се пускат дискове само с външно захранване (има си и картинка), и се учудих, че тръгна без такова (само със захранването от ТВ). На първа страница не е уточнено, че може...
При мен когато гледам нещо по DLNA след известно време диска се изключва и при преминаването към TV се чува как се развърта диска. В eдин от десет случая това е съпроводено с рестарт на телевизора - явно тогава не му стига ток за HDD през USB.
Здравейте.Утре мисля да купя тоя модел Panasonic TX-P42GT30Е,доста добри коментари има точно за него,а и е на промоция сега в ТМ.Иксам да ви попитам...,тръгват ли повечето субтитри от флашка,защтото много филми така щте се гледат?
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Някой успя ли да подкара 1 USB HDD за PVR и филми (*.mkv) едновременно?
KirilVIAS, няма начин как да стане това ,което искаш!
Добър модел е, но са останали само мостри. Не подържа субтитри - съветвам да си вземеш външен плейър.Първоначално публикувано от tothot
https://forum.setcombg.com/index.php/board,116.0.html
Благодаря ти HRISTOSLAVE.Получили били както писах по-горе в ТМ доста бройки от тоя модел panasonic,казаха 4е не били мостри и ако желая мога да проверя в сервизното меню,чудя се дали да им вярвам след като знам,че модела е миналогодишен.
За мострите - ако в Техномаркет има само мостри, виж в Технополис - и там в момента е на същата цена. Аз моя го взех за същите пари около Великден от ТМ, като си мислех, че шанса да е мостра беше огромен. Ама се оказа, че освен мострата имаше още две неразопаковани бройки (моят беше включван вендъж за няколко минути). Така, че можеш да имаш късмет!Първоначално публикувано от tothot
П.П. Моят е произведен края на м.Януари 2012г.