Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 45 от 102 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Като прочетох ревюто на 60E8000 определено бих се насочил към Панасоник ако размера не е определящ.
    Пък и 59D7000 така и не се появи у нас.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sattler
    Здравеите,искам да си взема посочения модел,но в тези магазини имат само мостри.От каде мога да намеря неразпечатвани.
    Едва ли ще намериш неразпечатан....по-добре изчакай до излизането на новите модели.

5. Novice
    Тук е от
    Oct 2009

а кой от новите модели се очертава като негов заместник(имам в предвид цена/качество)

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от sattler
    а кой от новите модели се очертава като негов заместник (имам в предвид цена/качество)
    Panasonic TX-P42GT50 и Panasonic TX-P42ST50

7. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Не можах да намеря информация за запис на HDD в темата (поне търсачката не откри нищо), че да споделя моя опит - на GT30 външния ми диск WD250 ГБ тръгна без проблеми без допълнитлено захранване. Очаквах да не стане, заради това, че се захранва само от USB на ТВ-то. HD програми от кабелната записва без видима разлика в качеството (поне за мен).

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Не си търсил добре.
    Първа страница на темата-----> https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456831

Но, благодаря за информацията. Ще ъпдейтнем тази в гореспоменатия линк.

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Не си търсил добре.
    Първа страница на темата-----> https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456831

Но, благодаря за информацията. Ще ъпдейтнем тази в гореспоменатия линк.

Имах предвид, че в ръководството дават да се пускат дискове само с външно захранване (има си и картинка), и се учудих, че тръгна без такова (само със захранването от ТВ). На първа страница не е уточнено, че може...

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

При мен когато гледам нещо по DLNA след известно време диска се изключва и при преминаването към TV се чува как се развърта диска. В eдин от десет случая това е съпроводено с рестарт на телевизора - явно тогава не му стига ток за HDD през USB.

12. Тук е от
    May 2012

Здравейте.Утре мисля да купя тоя модел Panasonic TX-P42GT30Е,доста добри коментари има точно за него,а и е на промоция сега в ТМ.Иксам да ви попитам...,тръгват ли повечето субтитри от флашка,защтото много филми така щте се гледат?
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Някой успя ли да подкара 1 USB HDD за PVR и филми (*.mkv) едновременно?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2009

KirilVIAS, няма начин как да стане това ,което искаш!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tothot
    Здравейте.Утре мисля да купя тоя модел Panasonic TX-P42GT30Е,доста добри коментари има точно за него,а и е на промоция сега в ТМ.Иксам да ви попитам...,тръгват ли повечето субтитри от флашка,защтото много филми така щте се гледат?
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Добър модел е, но са останали само мостри. Не подържа субтитри - съветвам да си вземеш външен плейър.
    https://forum.setcombg.com/index.php/board,116.0.html

17. Тук е от
    May 2012

Благодаря ти HRISTOSLAVE.Получили били както писах по-горе в ТМ доста бройки от тоя модел panasonic,казаха 4е не били мостри и ако желая мога да проверя в сервизното меню,чудя се дали да им вярвам след като знам,че модела е миналогодишен.

18. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от tothot
    БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    За мострите - ако в Техномаркет има само мостри, виж в Технополис - и там в момента е на същата цена. Аз моя го взех за същите пари около Великден от ТМ, като си мислех, че шанса да е мостра беше огромен. Ама се оказа, че освен мострата имаше още две неразопаковани бройки (моят беше включван вендъж за няколко минути). Така, че можеш да имаш късмет!

П.П. Моят е произведен края на м.Януари 2012г.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 102 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе