Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 47 от 102 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

хора, за пореден път ми се прецака панела - това е трета подред поколение плазма, която ми дава вертикална черта!
    ПИСНА МИ!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от apmil4ev
    хора, за пореден път ми се прецака панела - това е трета подред поколение плазма, която ми дава вертикална черта!
    ПИСНА МИ!!!
    Този от колко време го имаш ? Поискай нов G50.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

телевизора ми е G20 - смених PY80, G10 и сега и този ми се скапа
    дадоха ми го 2010г мисля - трябва да си видя протокола за подмяна
    телевизора съм си го пазил, разработвал и т.н.
    има навъртени 945часа

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

дадоха ми го 2010г мисля - трябва да си видя протокола за подмяна
    телевизора съм си го пазил, разработвал и т.н.
    има навъртени 945часа
    Тука трябва вече баш шефа на Панасоник да ти дойде на крака да ти се извинява... На твое място бих му писал имейл с подробности.
    945 часа работа за две години - ти почти не си го ползвал/2 часа на ден.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Да не би да има голяма температурна амплитуда в помещението. Три телевизора, които са различни години да дефектитат по един и същ начин е прекалено

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

на PY70 му се появи в долния десен ъгъл голям квадрат с неадекватно изображение
    на Г10 и Г20 - по една вертикална черта - отлепване на дешифраторите на панела доколкото разбрах

pilot , телевизора ми е в спалнята - нито го пече слънце, нито печката духа в него

сериозно обмислям да напиша писмо(може би отворено) до представителството на ПАНАСОНИК
    не знам само дали като се подмени телевизора каква гаранция има - продължава старата(което е изгодно на Панасоник) или има нова(което е добре за мен) - но при всички случаи телевизор у нас 2 пълни години не е изкарал

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Да нямате екстрасенс в семейството? Някой с по-силно излъчване...

10. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от Vlado2D
    Да нямате екстрасенс в семейството? Някой с по-силно излъчване...
    не съм забелязал да има подобен феномен у дома

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

сериозно обмислям да напиша писмо(може би отворено) до представителството на ПАНАСОНИК
    не знам само дали като се подмени телевизора каква гаранция има - продължава старата(което е изгодно на Панасоник) или има нова(което е добре за мен) - но при всички случаи телевизор у нас 2 пълни години не е изкарал
    Започва нова гаранция с 2 годишен срок. Все пак ти дават нов телевизор.
    Пиши как се развиват нещата , може за компенсация да ти предложат 3Д модел - GT..

12. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Panasonic TC-P50U50 Review

Очертава се, като добър бюджетен модел.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2008

странно - днес чертата вече не се вижда - как може да изчезне не мога да си обясня
    не знам за хубаво ли е или не, ама вече имам фобия с тези плазми като пусна телевизора да намеря дефект

14.  

15. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Апък моята черта изчезна снощи като изгледах два филма. Днес на студен старт вече я няма. Имам уговорка в сряда да го взимат. Кво ше правя не знам. Едни вид не ми се дава. ТВ-то си бачка добре. Просто пролет и есен си показва по една черта за някой ден и това е. После всичко е наред!

16. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Имаше някъде тук клипче с един пич с бухалка как си оправя точно такива черни ленти на телевизора. Не ти предлагам точно така да правиш, но аз бих се решил да разглобя от вътре и да опитам да притисна проблемните места. Примерно ако панела, рамка или каквото има там, нещо не прави добър контакт или пък не е стегнато равномерно и се получават проблемите.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

странно - днес чертата вече не се вижда - как може да изчезне не мога да си обясня
    не знам за хубаво ли е или не, ама вече имам фобия с тези плазми като пусна телевизора да намеря дефект
    Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Апък моята черта изчезна снощи като изгледах два филма. Днес на студен старт вече я няма. Имам уговорка в сряда да го взимат. Кво ше правя не знам. Едни вид не ми се дава. ТВ-то си бачка добре. Просто пролет и есен си показва по една черта за някой ден и това е. После всичко е наред!
    Проблема е в начина на захващане на дешифраторите към контактните ленти на матрицата. Лепят ги със силикон, който трябва да е термоустойчив. Някъде четох, че температурният режим на панела варира м/у 45 и 65 градуса /не си спомням с точност/. С течение на времето силикона се спича и дешифратора започва да се отделя, като вече не прави контакт с пистите за отделните вертикални колони от пиксели.
    Тоест вертикалните линии трябва да се появяват най-често, когато ТВ е студен. Когато загрее /след 6-7 минути/ се разширяват правят контакт и линиите изчезват. Когато чукнете силно по корпуса в близост до линията , тя може да изчезне...
    Линиите не се появяват всеки ден - зависи от температурата и влажноста на въздуха в момещението.

18. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Има ли някъде снимки на тези дешифратори? Как се означават за да може да се потърси в нета нещо повече. Просто ми е интересно, дали не може нещо да се ремонтира. Да речем смяна на силикона или нещо подобно. Макар че тези проблеми уж трябва да са оправени от производителите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 102 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе