Направи запитване на сайта им, имат форма за контакти. Може да ти отговорят. Аз така си взех моят телевизор.
Направи запитване на сайта им, имат форма за контакти. Може да ти отговорят. Аз така си взех моят телевизор.
Миналата година по това време вече ги имаше всичките модели в БГ.
Тази година родните дистрибутори не си дават много зор.
При мен проблема с отвесните черти се появява на вече трети телевизор и всички досега бяха плазмени Панасоници.Сега съм с G20 чакам да свърши европейското и го нося в сервиза.Поне знам каква е процедурата ,ако ти е гаранционен.Един месец в сервиза, след това ти се обаждат, казват ти че повредата не може да бъде отстранена и ти предлагат да го заменят с нов. Ако не е в гаранция пиеш една студена вода!
аз затова питам коя гаранция важи - когато си купих първия телевизор той беше с 24месеца гаранция (която изтече на 8 март 2010г) или всеки подменен телевизор си има нова 24месеца гаранция ?
Ако не важат някакви специални условия в конкретния случай, принципно гаранцията само се прехвърля докато изтече срока, започнал да тече с издаването й. А, и не се впрягай на Loreti, той така си ги пише, колкото да е написал нещо.Първоначално публикувано от apmil4ev
kirretto, аз казвам на човека ,че нямам проблеми с моите телевизори ,а на теб съм ти казал да не се месиш в моите разговори ,меко казано е невъзпитано да не кажа някоя по-силна дума !![]()
Panasonic TC-P65VT50 review
http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-35118305.html
Малко инфо за консумацията. Днес ми пристигна уредчето и почвам уредите
P37C10Y - средна почти постоянна консумация около 150W. В зависимост от кадъра дали е по-тъмен или по-светъл консумацията варира от 100W до 200W. В режив на готовност 0,7W.
За кой модел става въпросПървоначално публикувано от peterstamov
P37C10Y - средна поч....
моя 50" харчи средно 150 вата замерван е малко над месеци.
Това е супер полезно инфо! Дано се намери някой с 46G30.
Здравейте, имам следния въпрос, изчтох началната страница но не мога да намеря начин при който като си пусна телевизора, картината автоматично да си е наместена в режим "точен екран", та въпроса ми е как да го направя да се стартира по този начин. Благодаря предварително!!
Доколкото си спомням телевизорите Панасоник помнят зададеният на всеки канал поотделно аспект на картината. Така още със старта картината ще бъде в аспект Точен екран.Първоначално публикувано от nikolov87
При G20 не помни за всеки канал, а на какъв режим е оставен преди изключване.
Само на каналите с WSS си превключва сам в 16:9.