Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 6 от 102 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2011

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    И двете. При мен е само отстрани.
    т.е за да обобщя - няма значение как е 16:9, важното е да не гледам с ленти. Аз имам два три филма гледани с ленти отгоре и отдолу, не мисля че е прблем нали?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Един тъп въпрос? Колко, горе- долу дърпа една 50"- плазма ток в покой....сиреч неработеща...

4. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Потребление в режим на готовност 0.30 W PANASONIC TX-P50VT30

5. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от staf4o
    т.е за да обобщя - няма значение как е 16:9, важното е да не гледам с ленти. Аз имам два три филма гледани с ленти отгоре и отдолу, не мисля че е прблем нали?

Споко бе, човек! Пусни си 16:9 сканирането и приключваме въпроса. Може да си гледаш филмите спокойно.. ще се разработи няма къде да ходи, ако беше фатално щеше да е описано като такова!
    Аз вече имам над 10 филма и също нямам 200часа.

6. Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от vanio
    Споко бе, човек! Пусни си 16:9 сканирането и приключваме въпроса. Може да си гледаш филмите спокойно.. ще се разработи няма къде да ходи, ако беше фатално щеше да е описано като такова!
    Аз вече имам над 10 филма и също нямам 200часа.
    Ок мерси за отговорите.

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

За прогаянето на панела, може би трябва да се отвори нова тема защото мненията се скриват назад.
    Но да споделя моите впечатления: купих 42ST30 на 15.12 днес е вече на 300часа картината е много добра, не е гледан един канал повече от 4часа дневно и всеки ден пускам подвижната лента поне за 10минути. Вчера реших да проверя за остатъчен образ с цветни заливки и на зелената се появи логото на Бтв. Забелязва се много трудно като бледа сянка и само ако го търсиш, но си е там, на другите цветове няма. Не знам дали ще стане по–зле след време, а главната причина та го взема беше, че панела е NeoPlasma и прогарянето ще е по-малко вероятно.
    Незнам защо не изкавам звук на ресивъра през оптичният кабел. ресивъра е Yamaha RX-V363.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

На колко си държите брайтнеса и контраста, че за толкова кратко време ви се виждат логата?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

diakata, не знам откъде идва въпросния звук, но е твърде вероятно телевизора да вади звук от оптичния си изход само ако този звук е от вградените в него (в телевизора) тунери. Сигурен ли си, че това лого не е остатъчно изображение? Като поизчакаш и попревъртиш малко лентите не изчезва ли? Пък и да не изчезне напълно, щом го виждаш само в определени условия и то когато го търсиш - майната му, кефи си се на картината и си свиркай.

Ама голяма реклама на BTV върви с тия коментари за прогарянията, а?

11. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Здравейте,
    май се попрецаках. Купих си вифи донгъла на Нетгеар, тръгна от раз с Виера-та. Но не мога да се свържа с лаптопа (в една мрежа са)! Въобще възможно ли е да се гледат филми от компа на телевизора, чрез вифи? Благодаря.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Телевизорът ти не поддържа DLNA - не може да се гледат филми от компютъра на телевизора чрез мрежа.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

adgj: възможно ли е да се гледат филми от компа на телевизора, чрез вифи? Благодаря.
    За съжаление твоят TV както и моят нямат DLNA от лаптопа само с Hdma кабел, ако намеря начин ще пиша.
    Настройките са като от поста на hristoslav2 за разработка

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Цитат Първоначално публикувано от diakata
    adgj: възможно ли е да се гледат филми от компа на телевизора, чрез вифи? Благодаря.
    За съжаление твоят TV както и моят нямат DLNA от лаптопа само с Hdma кабел, ако намеря начин ще пиша.
    Настройките са като от поста на hristoslav2 за разработка
    Колко съм застрелян, не написах модела на тв-то P42S30E.
    Дааааа и за к'во си го взех тоз' донгъл?

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

За VIERA Connect без кабели. Не се ядосвай, а ако се ядосваш - продай го и толкова.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

В Технополис гледам са намалили 50ST30 нн 1999 лв. и има налиности в доста магазини.Възможно е да имат някъде и запечатани

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Понеже за трети път ме питат на лични едно и също нещо - поствам отговора и тук.

Цитат Първоначално публикувано от VicKing
    Здравей, последните дни изчетох целия форум и безкрайно благодаря за изчерпателната информация. Днес си закупих tx-p42st30e и отчаяно се мъча да открия един твой линк към чужд форум където имаше за всеки модел настройките за първите 200 или колкото часове бяха.. Смътно се сещам за някакъв ник D-RACE или нещо подобно. Много ще съм ти благодарен да го намеря, че наистина се изгубих в четене
    Това са линкове към темите с настройки и ревюта. Напомням че това са за американските модели. Освен това запомнете, че настройките за дадена бройка от даден модел не съвпадат 100% с калибрираните настройки за друга бройка от същият модел.

D-Nice
    http://www.highdefjunkies.com/forumd...NS-amp-REVIEWS

Chad B

Kevin Miller

В тази тема avjunkie, който работи като дизайнер в Panasonic твърди, че стойката в новите модели няма да е с Х образна форма но и не казва с каква ще бъдат...
    http://www.highdefjunkies.com/showth...Thread/page312

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 102 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе