HDMI.Първоначално публикувано от lazarus18
Ми щото така искам.Първоначално публикувано от emil22
Закривам си въпроса. Благодаря на всички!
HDMI.Първоначално публикувано от lazarus18
Ми щото така искам.Първоначално публикувано от emil22
Закривам си въпроса. Благодаря на всички!
Това, за което аз говоря е при приемане на сигнал от вградения му тунер.
През HDMI може би има проблем, но подозирам, че идва от външния приемник. Явно той има някаква настройка да подава 16:9 и бърка телевизора.
Честито blum дълго да му се радваш...и дълга и безаварийна работа за тв-тоПървоначално публикувано от blum
Здравейте и честито рождество.
Телевизора, който търсих все още не съм го купил но пък намерих оферта която немога да подмина и затова отново се появявам с въпроси.
Значи...P50G30 в България струва 2300лв, а в Румъния излиза към 2250лв, но цялата работа е чрез приятели мога да го взема без ДДС, което там е 24%.Крайната сума е 1710лв.
Разликата в цената е супер, но нямам абсолютно никаква представа дали телевизорите там са пригодени и за България.Транспортът също не е проблем, сам ще си го докарам.
Силно се надявам отговорите да са положителни
Няма да има никаква разлика ,почти сигурно , но как ще се оправяш с гаранцията , ако му стане нещо .
Здравейте,
по каква причина в режим на разработване (200 часа) 16:9 сканирането трябва да е изключено?
Благодаря и Весели празници!
Христослав,
неможе ли да се регистрира в Панасоник и оттам да тече гаранцията?
HristoK, аз също гледах подобна румънска "схема", и намерих този сайт, където твоя ТВ струва под 2000лв. с румънското ДДС:
http://ttmag.ro/televizoare-cu-plasm...nic-tx-p50g30e
Разликата в цената между БГ и Румъния специално на G30 е много голяма.
Да, разликата е голяма и вместо да дам 1900лв за 46'' от БГ може би ще взема 50'' от Румъния.За да не оставям грешно впечатление, не става въпрос за покупка от онлайн магазини.Бях в Букурещ по други причини и просто минах през 2 магазина да видя за какво става въпрос.Това с ДДС-то го разбрах по късно(че могат да ми го спестят).
Остава въпроса с гаранцията, дали при регистрация в Панасоник ще дадат гаранция за телевизор закупен от Румъния?!?!?!
Честно казано се съмнявам да важи промоцията освен ако и там я няма защото тия дни бях в Турция и те също имаха 5 год. Цените бяха малко по-високи от нашите /поне в този магазин/.
Защото така телевизора се растяга картината на цял екран ! В противен случай на програми като НВО /SD/които са орязани като резолюция от Булсатком - картината е с черни ивици отстрани и това ще доведе до неравномерно разработване на екрана.Първоначално публикувано от adgj
Попитай Панасоник България по и-мейла и пиши какво са ти отговорили. Според мен гаранцията би трябвало да е международна.Първоначално публикувано от HristoK
Да-точно така - не съм го обяснил правилно. С включено 16:9 сканиране разпъва картината на цял екран.Първоначално публикувано от lazarus18
и за какво им е този Flash. тъкмо се разбра че бъдещето е HTML5, а тe слагат Flash?! да вземат да сложат един хубав browser и да не се занимават с глупости...В топ линията - touch remote, Flash player, вграден WiFi. Нов стъклен дизайн, в названието има дума - prism
Значи в такъв случай, сканирането трябва да е включено при разработване!Първоначално публикувано от hristoslav2