Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 16 от 102 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Добре де мама му.. откъде се появи логото на бтв върху панела на плазмата ми при положение, че тази телевизия не я гледам? Случва се да гледам новините, но това са 20-30 мин. на ден! Държа да отбележа че нямам баби гледащи сериали вкъщи. Това не е нормално! При всичкото ми обгрижване и баене ... Все пак купих си ТЕЛЕВИЗОР не фотографска плака. Мама му!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

От доста време се каня да взема и аз една плазма (чудене м/у 50GT30 и 50VT30), но многото негативи през 2011 на огромен брой собственици по-света направо ще ме откажат напълно. Иначе, ДА кино усещането е страхотно. Така ли, няма начин да се решат технологично един път завинаги тия неща? Отново много жалко.

4. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от VicKing
    Добре де мама му.. откъде се появи логото на бтв върху панела на плазмата ми при положение, че тази телевизия не я гледам? Случва се да гледам новините, но това са 20-30 мин. на ден! Държа да отбележа че нямам баби гледащи сериали вкъщи. Това не е нормално! При всичкото ми обгрижване и баене ... Все пак купих си ТЕЛЕВИЗОР не фотографска плака. Мама му!
    В една лодка сме, за жалост. Но няма да се отчайваш. Майната му на логото и на телевизора.
    И в никакъв случай не се връзвай на разни подмятания за лупи и изречения с по 10 удивителни и въпросителни. Защото колкото и да им се струва невъзможно на някой хора, плазмените телевизори, независимо как и колко им баеш, прогарят. Може да не се случва на всеки, но се случва на достатъчно много, не всички от които пишат по форуми.
    Здраве да е. Продължавам да си гледам филмите със субтитри и спират да ме интересуват разни отпечатани логота и пр. Ще ми служи, а не аз на него. Като се скапе тотално, ще се е скапал.

5. Тук е от
    Sep 2007

Още веднъж ще попитам-Къде се намира менюто за автоматично обновяване на каналите и как да стигна до него?

6. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от goiko
    Още веднъж ще попитам-Къде се намира менюто за автоматично обновяване на каналите и как да стигна до него?
    Меню-настройки-системно меню ...

7. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от prince
    Меню-настройки-системно меню ...
    Мерси много!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

VicKing, skydancer, karan4o
    Най-голямото безобразие е, че производителите не предупреждават за този възможен проблем на официалните си страници. Там няма и дума по въпроса, в книжката с инструкциите също не е обяснено подробно. Явно очакват клиентите им да са образовани специалисти в областа на телевизорите.....

Цитат Първоначално публикувано от goiko
    Моля за малко помощ! При настроика на dvb-c тунера на ТВ Panasonic TX-L42E30E след запаметяване на каналите къде да намеря "auto system update "отметката за която пише на първа страница за да не ми се разбъркват каналите?
    По-добре го остави включено. Така при промяна или добавяне на програми от кабелният ти оператор, ще се появи съобщение дали да сканира и обнови списъка. Няма разбъркване на подредените програми - новите програми се добавят накрая на списъка.

10. Тук е от
    Oct 2004
    Живее в
    София

Имам въпрос относно написаното за медиаплеъра в този цитат:

В инструкцията/и менюто на телевизора/ искат да направите регистрация на сайта
    1. Изтеглете си DivX плейъра от тук
    http://www.vod.dvix.com/

2. Създайте си акаунт през сваленият на компютъра ви DivX Player - отворете плейъра и горе в лентата с инструменти кликнете на VOD - Register a DivX Certifiied Device
    http://support.divx.com/faq/view/sup...0DivX%20Player

3. Кода за регистрация може да вземете от менюто на телевизора /media player/.
    меню - настройки - DivX Vod
    http://www.divx.com/en/electronics/c...es/televisions

4. С регистрацията получавате на имейла си линк от DivX News за активиране на акаунта.
    http://www.divx.com/en/join/confirmed
    Ще ви отвори тази страница-за потвърждение че вече имате акаунт.

5. На акаунта си ,ще получите регистрационен видеофайл ,който наименувате и качвате на флашка. После поставете флашката с каченият файл във USB порта на телевизора и пуснетете файла чрез бутона- Viera cast-video. /този файл трябва да бъде възпроизведен от вашият телевизор за да завърши регистрацията/,
    Така ще си активирате вграденият в телевизора медия плейър. Приятно гледане.

Внимание!! При влизане от менюто на телевизора във /media player/ не натискайте OK - така ще се отрегистрирате.

Може да плейва флашка и хард форматираи под FAT32 и NTFS. Преди да извадите флашката влезте в: опции-безопасно отстраняване U.S.B.

Телевизора ми е модел P42S30E. В момента плейва DIVX записани на флашка, без да съм правил никаква активация на сайта посочен по-горе. Въпроса ми е каква е целта на това активиране и какви функции ще отключи евентуално. Още едно питане - тъй като този модел не е сертифициран за DLNA явно не бих могъл да пускам филми записани на харда на компа по домашната лан мрежа. От друга страна, в спесификациите пише, че медиаплаъра поддържа MKV, тогава какъв е варианта телевизора да ги възпроизвежда - през USB флашака не става, през SD Card не съм пробвал, как би могло да стане с вградения медиаплеър?

11. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте отново,

имам още едно въпросче: имам Панасоник TX-P50UT30E и LG 42LD550. С кабелна телевизия от Софийска Кабелна съм. Каква е причината Панасоника да ми хваща 110 цифрови канала при страна Дания, а при същата страна LG-то да хваща само 77 цифрови? От тунера на тв-тата ли зависи или е нещо до настройки ма телевизорите?

Между другото с тоя доставчик съм установил, че на Дания хваща най-много канали и на двата телевизора.

12. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от skydancer
    В една лодка сме, за жалост. Но няма да се отчайваш. Майната му на логото и на телевизора.
    И в никакъв случай не се връзвай на разни подмятания за лупи и изречения с по 10 удивителни и въпросителни. Защото колкото и да им се струва невъзможно на някой хора, плазмените телевизори, независимо как и колко им баеш, прогарят. Може да не се случва на всеки, но се случва на достатъчно много, не всички от които пишат по форуми.
    Здраве да е. Продължавам да си гледам филмите със субтитри и спират да ме интересуват разни отпечатани логота и пр. Ще ми служи, а не аз на него. Като се скапе тотално, ще се е скапал.
    skydancer,
    не разбирам защо подхождаш иронично към моя отговор!
    Явно сега всеки ти е виновен и искаш да покажеш, че си се прецакал ужасно като си купил плазмата.
    Аз какво да кажа като ми изгоряха няколко пиксела на втората седмица за телевизор, струващ 4к+ лева... всъщност го казах: едва ли пак ще си купя LCD.
    Ще го напиша по друг начин и дано този път ме разбереш правилно:
    Купил си уред, който (вероятно) е показал някакъв странен дефект, нетипичен за останалите 99% от същия вид , или поне не в такава степен.
    Явно обаче има и нещо друго, което го е причинило (дефекта), но просто такава е технологията на твоя уред.
    Просто игнорирай проблема ("дефекта") и се наслаждавай на покупката си - сигурен съм, че скоро изобщо няма да обръщаш внимание дали е прогоряло или не .

13. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от tachor
    Здравейте отново,

имам още едно въпросче: имам Панасоник TX-P50UT30E и LG 42LD550. С кабелна телевизия от Софийска Кабелна съм. Каква е причината Панасоника да ми хваща 110 цифрови канала при страна Дания, а при същата страна LG-то да хваща само 77 цифрови? От тунера на тв-тата ли зависи или е нещо до настройки ма телевизорите?

Между другото с тоя доставчик съм установил, че на Дания хваща най-много канали и на двата телевизора.
    Най добре беше на страна Финландия на LG-то.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2007

Re:Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /&

Цитат Първоначално публикувано от rodeo1
    Най добре беше на страна Финландия да LG-то.
    Цитат Първоначално публикувано от tachor
    Здравейте отново,

На LG мини на ръчно търсене и за СКК дай следните параметри-честото/458000,466000,538000,546000,690000,730000,819000,827000,835000,843000,851000,859000/скорост-6900/модулиране-256.За държаво Финландия,Германия или "----".
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327134780[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    VicKing, skydancer, karan4o

По-добре го остави включено. Така при промяна или добавяне на програми от кабелният ти оператор, ще се появи съобщение дали да сканира и обнови списъка. Няма разбъркване на подредените програми - новите програми се добавят накрая на списъка.
    Христославе,благодаря за отговора,но при мин се получава следното-Баща ми го убедих да си смени приемника на кабелната с КА-модул и след като му настроих телевизора той си направи списък с номерата на програмите защото се различаваха от номерацията на сет бокса с която той беше свикнал.На другия ден имаше канали които си бяха сменили номерата и аз си мисля че е точно от тази опция.Ако греша моля поправи ме защото другата седмица ще ходя пак при нашите и ще настроивам телевизора от ново.

16. Тук е от
    Jan 2012

Колеги днес забелязах на плазмата ми 42g30 като гледам спусканията по ски при бял фон "остатъчен образ"oтпечатък от часа,бях си поставил часовник в долния ляв ъгъл преди около месец и наскоро го преместих като само на бял цвят се очертават остатъците от цифрите на часовника,не са много ясни но е дразнещо когато се вгледаш в този ъгъл,сега вече го махнах но след дъжд качулка,плазмата е на 6 месеца и е работила доста,на някой вече случвало ли му се е това,и дали ще изчезне този образ,след време ,но като чета различни статии стигам до извода че ще остане така,а уж е нов модел 2011,минаха първите 200-300 часа за прогаряне на панела и т.н.допълнение със сателитен HD приемник се гледа,и гаранцията дали ги поема тези "прогаряния"

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от svett
    Колеги днес забелязах на плазмата ми 42g30 като гледам спусканията по ски при бял фон "остатъчен образ"oтпечатък от часа,бях си поставил часовник в долния ляв ъгъл преди около месец и наскоро го преместих като само на бял цвят се очертават остатъците от цифрите на часовника,не са много ясни но е дразнещо когато се вгледаш в този ъгъл,сега вече го махнах но след дъжд качулка,плазмата е на 6 месеца и е работила доста,на някой вече случвало ли му се е това,и дали ще изчезне този образ,след време ,но като чета различни статии стигам до извода че ще остане така,а уж е нов модел 2011,минаха първите 200-300 часа за прогаряне на панела и т.н.допълнение със сателитен HD приемник се гледа,и гаранцията дали ги поема тези "прогаряния"
    Не знам как не сте се досетили, но това е противопоказно да се прави при плазма. Имам предвид да се оставя часовника на екрана постоянно.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това се отнася за всеки тип тв.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 102 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе