Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 98 от 102 ПърваПърва ... 488896979899100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Отговор: Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте!

И аз вече разработвам един ST42. Много съм доволен. Картината е впечатлителна, вкл. от SD канали. Върза се в мрежата от раз. Подкарах и медиа сървър безпроблемно (PS3) – тежките файлове ги насича, но тях ги насича и от флашка (трябваше да я форматирам на exFAT). Андроид приложението Viera remote също заработи и телефон и ТВ се вързаха.

Няколко въпроса и уточнения.

1. Книжката с инструкциите съдържа доста малко информация, а CD-то от кашона не тръгна. Намерих две ръководства в сайта на Panasonic. TX-P42ST50E -manuals -България
    Краткото съвпада с книжката, а дългото (TQB0E2271M.pdf – 112 страници) е доста подробно. Ако на CD-то в кашона има и друга информация, моля някой да я сподели!

2. Има изрични инструкции преди да се извади флашката да се мине през менюто Option/Safely remove USB. Проблемът е, че като се влезе в това меню списъкът с закачени USB устройства винаги ми е празен.

3. Най-много ме притесняват инструкциите за ползване на наличните в комплекта феритни сърцевини (за слушалки и за LAN кабел). На слушалките кабелът е тънък и има шанс да стане, но всички LAN кабели (които имам и намирам в магазините) нямат шанс да се вкарат в тези сърцевини. Доколко тези сърцевини са прекалено презастраховане и ако наистина трябва да се ползват – откъде да намеря тънък LAN кабел?

4. Субтитрите от флашка тръгват с изключение на такива към mp4 файлове!?. Вярно са малко дребни, но от 2,5 - 3 м. се четат добре.

5. Освен Zoom не намерих опция да се премества картината в различни посоки (каквато имат например Philips). Аз ли не я намирам или наистина няма?

6. През WiFi интернет скоростта ми е 20 Mbps, а по кабел стига 50.
    При това положение има ли смисъл да закачам кабел или 20 са предостатъчни за HD съдържание?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

prt
    1. Инструкцията от сайта и тази от CD-то в кашона са еднакви.
    2. Така е няма списък. Влизаш в менюто, активираш функцията изчакваш и вадиш флашката или хард диска.
    3. При мен нямаше проблем с поставянето на феритните сърцевини. Отваряш/разкопчаваш/ сърцевината , прекарваш кабела, завиваш и пак го прекарваш - получава се един вид примка.
    4. Да дребни са и няма възможност за настройки на големината им.
    5. Няма.
    6. Препоръчвам ти да ползваш кабел.

Ето ти списък със съвместимите безжичен LAN рутер (Wi-Fi рутер) /USB-HDD, камера и геймпад/
    http://panasonic.jp/support/global/c...option1_3.html

-----------

http://panasonic.net/avc/viera/smart...013/index.html

http://www.panasonic-batteries.com/promo/en/music
    http://music.panasonic-batteries.com/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-01-13 в 13:40.

4. prt
    prt е офлайн
    Member Аватара на prt
    Тук е от
    Feb 2004

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Благодаря за отговорите!
    Още две неща се сетих:
    7. Знам, че телевизорът няма два тунера, но как се подкарва PIP - макар от различни източници(dvd player вързан с hdmi)? В Option менюто има Multi Video, Sub Channel, които не дават възможности за промяна (а и не ги намерих описани в ръководството за какво са).
    8. За EPG менюто (GUIDE) има само две опции (нормален и списък). В нито една от опциите обаче няма малък екран с preview. Това поправимо ли е?

5. Тук е от
    Jun 2011

Искам да попитам има ли начин да разкарам отпечъци от лога. ужким го разработих и не гледам много време на един канал, но имам лога на евроспорт и бтв.

дайте идея ако има някакъв начин

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ще се разкарат от само себе си. И аз като върви сега Australian Open и се задържам на този канал 2 седмици и се появява отпечатък /видим само на тъмно и равен фон/, но после се разкарва.

7. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте отново !
    Някой има ли идея, защо когато пусна филм със субтитри през флаш памет всичко е ок, но когато заредя същия филм със същите субтитри през медия сървър (MediaTomb) плеъра казва, че не поддържа файла на субтитрите и съответно няма субтитри?
    ТВ-то е ST50
    .mkv файла и .srt/sub файла са с едно и същи име.

Благодаря предварително !

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сървъра, който ползваш явно не поддържа субтитри или нещо по настройките му не е както трябва.

10. Тук е от
    Dec 2012

Сложи си руския сървър , всичко върви

11. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте ! Навъртях над 200 часа слайдове на плазмата ми 42st50, питането ми е следното - мога ли профилактично да пускам "Plasma TV Logo Removing DVD - fix burn-in pixels" или само когато се налага?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от prt Виж публикацията
    Благодаря за отговорите!
    Още две неща се сетих:
    7. Знам, че телевизорът няма два тунера, но как се подкарва PIP - макар от различни източници(dvd player вързан с hdmi)? В Option менюто има Multi Video, Sub Channel, които не дават възможности за промяна (а и не ги намерих описани в ръководството за какво са).
    8. За EPG менюто (GUIDE) има само две опции (нормален и списък). В нито една от опциите обаче няма малък екран с preview. Това поправимо ли е?
    Няма два тунера и не може да гледаш две телевизии едновременно.
    Пуска се от менюто- картина от тв канал и в малък екран долу вдясно от външен източник /сигнал по HDMI порт.

Цитат Първоначално публикувано от Didko1984 Виж публикацията
    Здравейте ! Навъртях над 200 часа слайдове на плазмата ми 42st50, питането ми е следното - мога ли профилактично да пускам "Plasma TV Logo Removing DVD - fix burn-in pixels" или само когато се налага?
    Само в краен случай! Тоест когато си прогорил силно екрана и логото не изчезва от самосебе си.

13. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте и от мен!От вчера се сдобих с tx-p50vt50.За сега всичко е добре освен един проблем с който не мога да се справя.При някой програми излиза една хоризонтална прекъсната бяла линия в най горния край на екрана.Това най-често се получава при Нова ТВ.Забелязах че при hd каналите това нещо го няма.Понякога изчезва сама.Като сменя аспекта на екрана например от 16/9 на точен екран изчезва, но понякога пак се появява.Моля някой от знаещите да помогне или някой който се е сблъскал с този проблем.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Menu-Picture-Advanced Settings - 16:9 Overscan - направи го на On в твоя случай за да изчезне линията.

16. Тук е от
    Oct 2011

Благодаря!Мисля,че се оправиха нещата.

17. Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от Svetlin Dimitrov Виж публикацията
    Здравейте,
    От 3 седмици ползвам ST50 и от самото начало още Wi-fi на тв не работи постоянно.
    Това, което имам впредвид е, че в може би от 40% от случаите, когато реша да си гледам филм през DLNA или да видя някое клипче в Youtube в менюто на тв-то, той не ми отркива рутера. Понякога, след като го загася и изчакам 5 мин и го включа отново се оправя, но в повечето случаи не.
    От роял електроникс казаха, че това не е хроничен дефект и трябва да им занеса тв-то да го погледнат. А пък на мен ми е много неудобно да го нося там, а пък и не е гаранция че дефекта ще се появи докато съм там, което автомачитно значи, че трябва да им го оставя, а това втежнява логистиката допълнително.
    Дали според вас проблема е софтуерен и има ли някакво решение на проблема в домашни условия. като фърмуеър ъпдейт?
    Software version 1.263

Поздрави,
    Светлин
    Здравейте,
    аз имам същия проблем със ST50E. Телевизорът без проблем се връзва с WiFi и вграденият браузър и всичко друго си работи, но когато искам да пусна нещо през dlna, ми казва, че "съвърът не е установен", а пък PC-то ми казва, че VIERA e offline.

Пробвах и през руския сървър, но той изобщо не ми намира ТВ-то.

Колегата дали намери решение?

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

И аз съм с 50ST50 и имах сходни проблеми.
    Като изключа телевизора за през нощта и на сутринта не може изобщо да намери мрежата(безжична).
    Какво ли не правих, докато не прочетох тук, че този проблем се явявал ако има включено нещо в USB портовете.
    Е имаше. Флашката ми стоеше включена. След като взех да я изключвам преди да изгася телевизор нещата се оправиха.
    Сега след като го пусна сутрин се връзва към мрежата сам.
    По въпроса за DLNA. И при мен казваше че сървара не е установен, но пък на компа си виждах телевизора и си ми стоеше онлайн.
    Доста се мъчих, но накрая разбрах как да ги свържа.
    Пускам си на телевизора DLNA и като ми изпише че няма установен сървър натискам веднъж бутона Бек за да се махне надписа, но да остане таблицата с устройства и чак тогава пускам домашния медия сървър на компа.
    При това положение ми излиза на телевизора сървъра и като си го избера всичко си бачка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 98 от 102 ПърваПърва ... 488896979899100 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 01-10-23, 23:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 09:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 18:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 14:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 16:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе