А коя програма ползваш за медия сървър? Windows Media player или руската?
А коя програма ползваш за медия сървър? Windows Media player или руската?
Руската.
PANASONIC TH-152UX1W - отвътре
Плазменные телевизоры Panasonic 2013/2014 года - слухи...
лелиииииииии ,цената му е умопомрачителна
С толкова много вентилатори явно не са го измислили с по-адекватно охлаждане. Някаква друга система би била по удачна. Вярно че се гледа от далече обаче след време все някой вентилатор ще се разбучи колкото и да са добри ще трябва да се сменя. Иначе е трепач просто размера.
Привет
Скоро ще направя 200 часа на 42ST50 .Някой с добри настройки за след това ?
Благодаря !
Купих си 3D очилата на Панасоник за 2012 плазмите , ама нещо не ми ги разпознава телевизора...дайте идеи. Пробвахме ги в техното, от където ги взех.. там се свързаха, доло в дясно видях какво се показа като се "вържат", при мен нещо не се получава ... Да няма някакви допълнителни настройки по телевизора ?
PS: успях да ги подкарам
Този пост е редактиран от Didko1984; 25-01-13 в 22:24.
задръж по от близо цайсите до ТВ-то също така и бутончето им... за 5секунди или повече при първоначално пускане за да се адаптират
Привет, на моя 42ST50 се получава следното:
Като го вържа към мрежата през WiFi и работи повече от 30мин - 1 час и после искам да подкарам нещо през dlna, изобщо не ми намира сървъра. Трябва да изключа Тв-то за 1мин и после като го пусна, намира сървъра и всичко е ОК. Също така през WiFi, приложението viera remote за iphone изобщо не ми намира телевизора, както и не го виждам в мрежата на лаптопа.
Обаче като го вържа към рутера с кабел, веднага намира dlna сървъра, независимо колко време е работил, viera remote app-a също го намира и се връзва, и TV-то се появява в мрежата на лаптопа.
Според вас проблема в телевизора ли е или пък е нещо от рутера?
А също така за surround опцията, кое е най-добре: V-Audio, V-Audio Surround или Изключено?
Нямам нищо по usb-тата. Явно не е от това. Дано да има ъпдейт по-скоро
Дявол го взел .......появи се един дразнещ вибриращ шум при музиката от заливките .
Телевизорът е 42ST50