Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
501. Не можете да гласувате в тази анкета
  • PDP 37"

29 5.79%
  • PDP 42"

301 60.08%
  • PDP 46"

33 6.59%
  • PDP 50"

121 24.15%
  • PDP 55"

8 1.60%
  • PDP 65"

4 0.80%
  • PDP 85"

0 0%
  • PDP 103"

5 1.00%
  • PDP 145"

0 0%
  • PDP 152"

0 0%
Страница 88 от 102 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1523
Like Tree14Одобрявам

Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Да разбирам, че с кабел го няма "замислянето", така ли?
    Не знам дали са ми правилни настройките, но за съотношение разработване/ все пак нормално гледане съм ги направил така:
    режим True Cinema:
    контраст - 28
    яркост - (-8
    цвят - 30
    sharpness(сигурно острота са го превели, ползвам си тв на англ.) - 3
    Всичко друго- офф
    Да кажат хората, които разбират ок ли е така и има ли замисляне при тях?

2.  

3. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от Mitko195 Виж публикацията
    Да разбирам, че с кабел го няма "замислянето", така ли?
    Не знам дали са ми правилни настройките, но за съотношение разработване/ все пак нормално гледане съм ги направил така:
    режим True Cinema:
    контраст - 28
    яркост - (-8
    цвят - 30
    sharpness(сигурно острота са го превели, ползвам си тв на англ.) - 3
    Всичко друго- офф
    Да кажат хората, които разбират ок ли е така и има ли замисляне при тях?
    При мен няма замисляне поне докато гледах един филм,друго не съм ровил
    не знам за настройките ти, но моите са на минус всички,където позволява и каналите с лого са на zoom 1 или 2 или 3 ...
    и ТХН ,доста ми е тъмно ,но 250часа ще е так

4. Тук е от
    Dec 2012

Привет на всички!
    Преди седмица се сдобих с PANASONIC TX-P42ST50E, и естествено се рачетох насам-натам, като с ръка на сърцето искам да си призная - тази тема ми отвори очите доста широко.
    И понеже реших да гледам филм драснат на СД карта, очаквано останових, че субтитрите на плеъра са подигравателно малки. Поради тази причина поразтърсих из нета и открих доста добър вариант за гледане на филми от ПС (DNLA) - Домашнии медиа-сервер (във форума мисля, че е коментиран). Понеже точно този модел телевизор липсва като пресет във въпросния софтуер, прилагам моя конфиг файл.

P.S. По-горе четох, че може би има проблем с трансфера... Моята постановка е ПС - кабел - рутер - WiFi - Телевизор. Рутера е Бъфало 300N. Гледам без проблем по безжична връзка.
    Прикачени файлове Прикачени файлове
    Този пост е редактиран от zenon; 04-12-12 в 01:12.

5. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    http://tvcalibration.ru/wp-content/u...kIn_Images.zip

Може.

Бързо ще свикнеш и след месец ще започне да ти малее...
    Благодаря за помоща и всички съвети преди да реша да го купя . Някакви други насоки съвети като за нов в плазмения сегмент ?

Бях питал и за едни очила на самсунг, дали имаш наблюдения за тях, както и какъв сървър е най добре да ползвам на лаптопа за DLNA?

6. Тук е от
    Oct 2012

Искам да попитам собствениците на 42ST50 и 50ST50 дали телевизорите ви не прегряват през лятото, ако се гледат в стая без климатик? И последно имат ли си вентилатори и 2та размера, или не?

7. Тук е от
    May 2012
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от krassendeltchev Виж публикацията
    Благодаря за помоща и всички съвети преди да реша да го купя . Някакви други насоки съвети като за нов в плазмения сегмент ?

Бях питал и за едни очила на самсунг, дали имаш наблюдения за тях, както и какъв сървър е най добре да ползвам на лаптопа за DLNA?
    Привет имам 50ST50 ,очилата работят безпроблемно с телевизорите на Панасоник от 2012 г. , аз лично си взех от тях но само една бр. при комплекта от два бр. модела е същия ,нямам база за сравнение с друг модел но мисля че вършат добра работа с едно но.Отстрани профилът им е много тънък и дори в добре затъмнено помещение се получават отражения които мен лично ме разсейват и дразнят на така или иначе нямам особен интерес към 3Д така че не мога да съм критерий.Колкото до сървъра първоначално инсталирах Дом. Медия Сървър и работеше добре докато не се заиграх с настройките и не го омазах сега не ще ,отдавна ползвам и ПС3 медия сървър на други устройства и работи добре пробвах го на и на новия 50ST50 ,няма проблем но препоръката ми е кабелна връзка ако не искаш да ти насичат по тежките файлови ,отнася се за който и да е сървър.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Atanas Georgiev Виж публикацията
    Искам да попитам собствениците на 42ST50 и 50ST50 дали телевизорите ви не прегряват през лятото, ако се гледат в стая без климатик? И последно имат ли си вентилатори и 2та размера, или не?
    Не - грее си нормално. Е в сравнение с VT50 и GT50 грее повече, защото яркоста му е повишена спрямо тези модели. То ест това е единственият европейски модел, чиито настройки са подобни на американските от съответната серия /при другите два яркоста е намалена заради европейските еконорми/.

Цитат Първоначално публикувано от krassendeltchev Виж публикацията

Спазвай настройките от 4-ти пост
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post433904

Може да гледате и без да зумвате картината - просто на всеки час и половина, сменяйте канала. Желателное логото на новият канал да не е на същото място като на предходният.

За 3Д очилата -трябва да имат отпечатано следното лого /горе вляво от сайта/
    Full HD 3D Glasses Initiative :: Home
    Важно е да са синхронизирани по блутут.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-12-12 в 18:47.

10. Тук е от
    Nov 2012

За 3Д очилата -трябва да имат отпечатано следното лого /горе вляво от сайта/
    Full HD 3D Glasses Initiative :: Home
    Важно е да са синхронизирани по блутут.[/QUOTE]

От къде бих ме могли да си закупим такъв чифт очила на поносима цена?
    благодаря предварително

11. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

12. Тук е от
    Nov 2012

Нали такъв тип ,имало,странично разсейване ,(не знам как да го кажа)....
    с една дума не си съсредоточен в ТВ-то

13. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

Аз нямам подобен проблем като гледам. Вярно, формата им е малко странна на фона на други модели, но иначе вършат отлична работа при тази цена.

Прави ми впечатление, че доста хора (и аз включително) започваме да търсим недостатъци на всичко около телевизора и аксесоарите към него. Вместо да се кефим на уникалния телевизор, все си търсим нещо да не ни харесва :D
    В началото бях така, в момента вече си гледам, без да се взирам за излишни дефекти, отблясъци и други "проблеми", които в немалка степен се подсилват от нашето въображение. :D

Поздрави на всички от клуба ST50!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2010

Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Айде и аз с 50ST50!
    Добре, че не послушах жената, че 50 инча е огромен за заместник на 32 инчов Панасоник в нашата малка стая.
    Първи впечатления - телевизорът е с великолепна картина!!! Не забелязвам никакви дефекти, а шум има на 10 см. от панела и то от задната му страна.
    Взех 3D очила на Хама, но не остана време да ги пробвам. Като го направя, ще споделя впечатления. Цената им е 89 лв. в Технополис. Имаше очила и на Дива за 69 лв., но момчето в магазина каза, че е тествало и двата модела лично и при Дива-та се наблюдава размазване на образа.
    Поздрави на всички и приятно гледане

ПС: Установих, че очилата се синхронизират по инфраред, а не по блутуут. Доколкото разбрах от прочетеното по-горе, това ги прави неизползваеми за потребителите на ST50 серията.
    Още един "компетентен" продавач-консултант в Технополис. Ще видим сега ще имам ли проблем с връщането.
    Този пост е редактиран от p.petrov_dr; 05-12-12 в 09:35.

16. Тук е от
    Jun 2011

Взех въпросните очила на самсунг SSG-P41002/69 лева, тествах ги за кратко снощи, като цяло съм доволен супер леки, веднага се свързаха с телевизора. Според мен работят добре но нямам база за сравнение, разбира се гледах на тъмно. Честно казано на тъмно в 3Д режим телевизорът вече не ми се струва голям, даже може и още ). После гледах шампионска лига в HD качество, картината е супер реалистична, направо е страхотно дори със занижените настройки.

3Д филма го пуснах от един външен хард ползвайки вградения плеър на тв-то. Веднага намери харда и филма тръгна без проблеми.

Почвам все повече да свиквам с размера и да си мисля че наистина съм взел страхотен телевизор (преди да го взема имах доста колебания за технологията), така че отново благодаря на всички които ми повлиаха в правилната посока с мненията си.

17. Member
    Тук е от
    Mar 2008

моята сага продължава
    телевизора ми 42г20 с черти трябва да се смени с друг но нямали от тази серия и ще трябва да си избирам друг (вероятно 50" и ако може 3Д)- дайте препоръки какъв и да не е много скъп?
    мисля че трябва обаче да е от техномаркет

18. Тук е от
    May 2012

Re: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Някой има ли наблюдения от по-продължителна употреба на 50ST50 или информация за разни дефекти?
    Четох в чужди форуми, че картината ставала по-различна- черното по-черно, а бялото по-слабо, но с допълнителна калибрация всичко било ок.
    Чуденето ми е провокирано от 30 дневния срок, в който може да се плати удължената гаранция за ТВ. Доста сме новите собственици на плазми в момента, така че сериозен отговор ще бъде полезен

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 102 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе