Някой от знаещите във форума да каже мнение, можи би проблем в захранващия блок на телевизора Което не е на добре доколкото съм чел.
Едно време на по-слабите уредби , като усилехме басите така се чуваше , вибриращ зум .Нещо такова .....
На друго освен ''заливките'' не го чувам !
Нито на МТВ , нито концерти през Ютюб ....много странно
Вероятно става въпрос за т.нар. buzzing. Прочети на първа страница на темата.
При мен също се получава при ярки светли картини и фонове.
Здравейте имам плазма Panasonic VIERA TH-42PV70PА от 2008г. още тогава съм я пускал да се разработва и т.н. всичките тези полезни неща са направени.Гледам предимно вечер по 6-8ч на ден нямам никакви забележки ползвам и hdmi към PC гледам доста филми.Преди седмица забелязах отпечатване на часовника на булсат принципно винаги го изключен но когато се ъпдейтва приемника сам се пуска и от ден на семица на месец не съм му обърнал и внимание , бях забравил за прогарянията
И ето го резулатът забележим на тъмен екран от около 1м на 3 м не се вижда .
ABCD0014.JPGABCD0013.JPG
Имам няколко въпроса
Искам да сменям с 50'' след всичко прочетено тук разбрах доста неща за новите плазми но искам да знам според вас като изключим цената кой модел е по добър и по надежден TX-P50UT50 или TX-P50ST50 няма да ползвам интернет на телевизора , както и wifi не ми е нужен да има.
И втория въпрос ползвам HDMI - DVI 10m дължина с 512mb Nvidia 8600 GT и CPU AMD Athlon 5000+ , винаги съм имал леки насичния не е от кодеци ползвал съм всякакви .
Благодаря за отговорите!
Поздрави
50ST50 определено е по-добрия модел.
Тези насичания могат да бъдат от много неща, но със сигурност не е от кабела.
Да и аз към ST50 съм се насочил , а с насичанията нямам идея ..доста неща съм пробвал и няма резултат.
Възможно да е "насичането" при бързи движения при филмите, които са 24 кадъра. Така са записани.
възможно е колегата е прав.искам да го сменя и аз съм със същия TV.дайте прeпоръки...
discus, аз имам абсолютно същата видеокарта, само че съм я свързал с 4 или 5 м евтин HDMI кабел (около 25 лева беше). При мен също насичаше, пробвах различни плеъри без ефект, но след като сложих PotPlayer всичко заспа.
Здравейте. С приятеля ми искаме да си купим телевизор, само че имаме известно колебание относно това дали да е плазма или led. Единият вариант е Panasonic TX P42ST50E, а другия Samsung UE40EH6030. Искам да разбера какви са предимствата и недостатъците на единия и другия телевизор. И дали някой може да ми препоръча някой от тях. Бих била много благодарна ако има кой да ми каже.
Здравей Весела
Panasonic TX P42ST50E - е с пъти по-добра картина, особенно при гледане в тъмно помещение /вечер/
Други негови предимства са,
+ липсата на размазване на образа при бързите сцени
+ дизайна /това е малко субективно/
+ опростеното интуитивно меню
Недостатъка е, че изисква малко повече грижи
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post433904
Samsung UE40EH6030 - е добър за гледане в ярко осветено помещение
+ по-добър вграден плейър / подържа повече формати/
+ препоръчителен при връзка и работа с компютър или игрова конзола
- рискуваш да попаднеш на бройка с неравномерна подсветка
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-01-13 в 17:07.