Бихте ли казали в какъв срок получавате отговор на регистрацията за 5г. гаранция. Аз го регистрирах на 21.11 и още не съм получил нищо.
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Бихте ли казали в какъв срок получавате отговор на регистрацията за 5г. гаранция. Аз го регистрирах на 21.11 и още не съм получил нищо.
Трябва сам да изтеглиш сертификата от сайта. Като влезнеш в профила си в Panasonic България - "5 години гаранция", отиваш горе вдясно на "Вашето оборудване" и ти излизат данни за модела и "изтегли сертификат".
Проблема е че и там нищо не излиза. На "вашето оборудване" няма никакви данни, само таблицата и отдолу е активно само "Добави ново оборудване"
Здравейте,
Имам следното питане?
ТВ-то е Panasonic 47AS650Е, и искам да мога да гледам на него web камерите, които са на PVR. Същият е достъпен през web и от РС-то няма проблем да се гледат. Целта ми е да мога да си ги гледам през браузъра на ТВ-то.
Успява да зареди страницата но не отваря камерите.
Някой има ли идея дали трябва някое специално приложение да се инсталира или проблема се крие другаде? И ако има специално приложение от къде мога да си го сваля и да го инсталирам?
Извинете за въпроса , но след като изтегля файла със сертификата трябва ли да ходя до Технополиса да се завери допълнителната гаранция или просто си принтирам на първия възможен принтер файла и го прибирам при останалите документи за покупка на Панасоника ?
Мисля, че е достатъчно да си го принтираш и прибереш.
Още един-два сигурно тъпи въпроса: Ако пусна ъпдейт ще изгубя ли настройките на тунерите и каналите? Когато пускам ъпдейт телевизора всъщност работи на някакъв канал - трябва ли да е в друг някакъв режим?
Няма да изгубиш нищо, само да не спре тока![]()
Еми мога само да се надявам. Благодаря!
Този пост е редактиран от tony34al; 27-11-14 в 09:17.
Някой намирал ли е калибрирани настройки на картината за Panasonic TX-L32E5E ? Така и не можах да намеря настройки в нета.
Тези са най-близки до твоя модел - Panasonic ET5 review - FlatpanelsHD ,
като леко може да пипнеш баланса на бялото спрямо твоя тв и твоето цветоусещане.