Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 95 от 113 ПърваПърва ... 45859394959697105 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2014

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница

Взех - PANASONIC TX-42AS650

Доволен съм от телевизора -цветове и т.н.
    Въпрос: Имам проблем при Screen Mirroring/има такова приложение в програмите/. При опит да се свържа през Samsung Galaxy S3 ми дава грешка и излиза от приложението. Самия телефон казва Issues ....

Какъв може да е проблема ?

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

5. Тук е от
    Jun 2014

Актуализирах до последна версия телевизора P145_3060,

Телефона е Samsung GalaxyS3 с андроид 4.3 официален.

за описания проблем с Mirroring не намирам решение
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 03-07-14 в 20:18.
    muraveia одобрява това.

6. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от Hero Виж публикацията
    PANASONIC TX-42AS650 - Картината е хубава, но софта е пълна тъпотия, пълен с бъгове ... Направо не знам как може да има подобен продукт на пазара. Дали бройката която взех от ТП е калпава, или просто са си такива не знам ... Първо имах проблем с приложенията, никое от тях не искаше да тръгва, след няколко ресета, нещата се оправиха, сега имам проблем с часа и датата, сменят се постоянно, не може да се настрои таймера за записване ... Колкото повече започвам да го разцъквам, толкова повече започва да ме разочарова ...
    Hero, проблемът най-вероятно е както при мен с моя ЕТ60 - некоректна информация идваща от кабелния ти оператор. Когато датата не е актуална, приложенията не могат да направят връзка с интернет. При мен също миналата седмица започна да навърта различни дати последователно и когато "дойде" на дата, близка до актуалната, тогава и приложенията се свързваха с интернет. Сега пак си е на старото положение - върти две стари дати и интернет няма. Частично решение за работа с приложения е да отидеш на канал с читав телетекст(при мен RTL) и телевизорът веднага си сваля коректната дата и приложенията проработват. Писал съм на Панасоник България за проблема, но едва ли ще бъде решен с ъпдейт. За по-подробно виж малко по-назад в темата моите мнения с описанието на проблема. Дано твоят кабелен оператор реши да си оправи бакиите, моят не пожела.

7. Тук е от
    Jan 2014

Напоследък моят WT60 започна да ми прави досадния номер да не разпознава половината канали, когато просто ги прехвърлям или гледам нещо в нета. Например на HBO съм, местя за момент на някой друг и след това връщам с Last View, и вече е "Кодиран канал". С изключение на BNT HD, който си е свободен, другите изведнъж стават кодирани ( а са ми включени в плана и допреди минути съм ги гледал ). Трябва да изключа ТВ-то, и след това всичко е OK. Добре, ама напоследък стана много често и ме изнерви ужасно- вадих целия CA модул- нищо. Обадих се на тези иначе тооолкова любезни младиежи от Близу, които след дълги обяснения ми казаха, че картата е наред, и трябва да върна фабричните настройки, и да избера страна Германия ( не помня коя съм задал, но явно не е била същата, щото сега ми нареди отпред всичките немски телевизии, а приложенията са преобладаващо дойч, и езикът, с който ме приветсваше в Apps също беше немски. И това го преглътнахх, един час наново настройки, които бяха заличени, и резултатът, познахте, е същия- отново шибаните кодирани канали. От януари го имам и това не го е правил допреди месец.
    Някакви съвети как да се отстрани пробема?

8.  

9. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Май, май има нещо гнило в КА модулите на Близу. Сарафов, виж тука сме обсъждали подобен проблем.

10. Тук е от
    Jan 2014

Мдааа...както при всичо, до което се е докоснал нашенеца - уж европейска услуга, уж сме големата работа, ама не съвсем. Все нещо ако може по телефона, все ако може да изкараме абоната виновен, и те така...Чакам поредното обаждане от оператора и евентуално посещение на техник, разбираш ли... Ще пиша за резултата, а междувременно ако някой има идеи, да светне. Благодаря.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Без конкуренция ... направо си е подарък:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...8AS640E-3D-LED

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Здравейте,имам Panasonic TX-L47DT50E с 3D ОЧИЛА PANASONIC TY-ER3D4SE

Питането е има ли аналог на друг производител по-евтини очила понеже тези са си цифра!

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Има комплект на Самсунг за 60 лв, С моята плазма работят . http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-SSG-P51002/XC Отиваш в технополис и ги пробваш на твоя модел.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-07-14 в 20:58.

16. Тук е от
    Jun 2014

Здравейте!

След допитване до форума си взех Panasonic tx-42as600e Благодаря за съвета - много съм доволен, макар, че в ТМ упорито ме убеждаваха за едно Sony 40 инча с подарък playstation и процесор , който бил 2пъти по-добър от този на Панасоник. От няколко дни се мъча обаче да пусна субтитри на филми, които зареждам от флашка и не успявам. Четох началните страници и си изтеглих препоръчаната програма (viera srt), но пак не успявам да пусна субтитри. Ще ви помоля за малко помощ

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Бутон Option като пуснеш филма .

18. Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Благоевград

Вече дойдоха и "ВЕСТЕЛ-ски" Panasonic-и. Незнам какво става и с Панасоник ама не е на добре. Серията 300 е турска.
    hristoslav2 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе