Я да питам, че не стана много ясно - за моделите Е5Е/ET5E има ли проблеми с големината и форматите на субтитрите, когато се гледат филми през DLNA?
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Я да питам, че не стана много ясно - за моделите Е5Е/ET5E има ли проблеми с големината и форматите на субтитрите, когато се гледат филми през DLNA?
Благодаря за отговора. Има ли значение кой софтуер за медиа-сървър се използва (за да могат примерно да се променят шрифта на субтитрите)?
Този пост е редактиран от god; 26-12-12 в 15:31.
До колкото съм чел темата болшинството използваме Дом. медия сървър, а там можеш да променяш всичко на субтитрите, размер, цвят, местоположение и т.н.
:rolleyes:
Модели 2013
http://www.hdzona.com/forum/index.ph...ach=2167;image
чакаме
VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
CES 2013
Panasonic LCD TVs 2013
Series
·································WT60
···························DT60
····························FT60
··························ET60
····························E6
····························EM6
·······················Diagonal 55, 47 60, 55, 50, 47, 42 47, 42 55, 50, 47, 42 42, 32 32 Processor Dual Core Pro 4
UniPhier MN2WS0220
ARM Cortex 9, 2x1400@MHz
DDR3-1600
L1 Cache: 32kb
L2 Cache: 128kbDual Core Pro 4
UniPhier MN2WS0220
ARM Cortex 9, 2x1400@MHz
DDR3-1600
L2 Cache: 128kbDual Core Pro 4
UniPhier MN2WS0220
ARM Cortex 9, 2x1400@MHz
DDR3-1600
L2 Cache: 128kbMediatek 5590 Mediatek 5590 LD8 LCD Panel LG IPS LG IPS LG IPS LG IPS CMO VA LG IPS Backlight Edge Led Edge Led Edge Led Edge Led Edge Led Edge Led Frequency 200 Hz 100 Hz 100 Hz 100 Hz 50 Hz 50 Hz 3D Yes Yes Yes Yes No No 3D Очила Passive x4 Passive x4 Passive x2 Passive x2 No No Tuner
DVBA+T+C+S x2 A+T+C+S x2 A+T+C+S A+T+C A+T+C A+T+C
LG IPS и Edge Led... може би сегашния WT50 ще е по добър от бъдещите модели![]()
И аз това се чудя. Христослав да каже, като по-запознат. А вие пробвал ли сте на източна Европа да го настроите телевизора, дали няма да излезе български в настройките. Забелязах, че различни настройки излизат според страната. Не ми се иска да пробвам напразно, че е на родителите ми и после ще трябва да им подреждам пак каналите.
Колега,имам нужда от твоята помощ!На път съм да си купя същия като твоя ТВ но 47".Още съм в дилема м/у него и един LG 47LM 671S(еднакъв ценово).Можеш ли да кажеш по-подробни впечатления,особенно като медия плеър,субтитри,поддържани(реално) формати,3Д и т.н.Ще съм то много благодарен ако ми помогнеш в избора.Благодаря предварително!
Здравей! Опасявам се, че няма да мога да ти помогна много, но - Медия плейъра е добър, поддържа субтитри, но от флашката субтитрите не могат да се увеличат и идват малки. Тука четох, че могат да се увеличат с някакви програми, но още не съм пробвал, защото повечето пъти ще си гледам с хдми кабела, където няма проблем, но при някои по-големи размери на филми ми насича леко, но това си е от моя лаптоп, щото не е от новите и не е толкова бърз... Иначе, форматите, които съм пробвал ги поддържа, 3Д-то не съм го пробвал , нямам очила(не подаряват към тв-то) и в магазина ми казаха, че нямат за да пробваме... Иначе другата седмица ще взема от един приятел 3д очила и ще пробвам. Аз не съм от най-големите фенове на 3Д, но което съм чел, трябва да е супер гледането с тях! От спортните канали и предавания като цяло съм доволен, макар че искам ощеНе знам какво друго да ти кажа и от предния ми коментар също. Не го знам тоя ЛЖ и преценявай си , най-добре ако ги имат на място и двата сравнявай как се виждат , пробвай различни канали и това ще ти помогне при избора. Успех!
- - - Обновено - - -
Към Стартер - Да, с уиндоус 7 съм, от Саундс - Плейбек - има speakers i realtec digital output. Speakersa е за лаптопа и там давам долу на set default, a за звук от тв-то маркирам realteca и отдолу пак set default, просто ги сменям за двете. А аз се въртях около тях на пропъртис , другаде, но не и да дам сет дефолт...
- - - Обновено - - -
Искам да попитам нещо - защо като сменям каналите и отгоре на повечето канали ми излиза 1080р и 50 хц, защо показва 50хц, а не повече(аз съм с TX-L42DT50E) , даже и тези канали на хд, а на други канали не пише нищо, просто такъв е сигнала или какво?
Не! Софтуерната подръжка продължава точно 2 години след излизането на даден модел на пазара. След този период - забрави....Освен ако няма масови оплаквания от някакъв проблем до представителствата.
ама те и мързи да провериш..
Download Information of VIERA for Oceania | Download | TV | Digital AV | Consumer Products | Support | Panasonic Global
Защото всички ТВ програми са си 50Hz
/засега стандъртът е такъв и не може да се предава в100 Hz/
200-300....600 херца - това се прави от настройките на телевизора
Имам следния проблем. Не може да ми нареди цифровите програми като на приемника. От оператора ми казаха да сложа държава Финландия, но после ми излизат и региони и на който и да цъкна излизат по един и същи начин - разбъркани. Пиша същата честота на Sony и ми нарежда програмите като на приемника. Някой има ли идея какво може да е ?
Здравейте. Един приятел си купи Панасоник L32ET5E и каза, че звукът му е лош(дълбок и глух, както го определи), но аз мисля че е от настройките. Може ли да препоръчате някакви конкретни стойности за еквалайзера на потребителския режим?
Привет,
имам същият и звукът е приемлив/добър.
Както е писал Zerotolerance, все пак няма как да се очаква перфектно качество.
Има и настройка за отдалеченост от стената - "Отстояние"!
Лек.