Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 81 от 113 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,201 до 1,215 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1.  

2. Тук е от
    Jan 2014

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница

Снощи забелязах, че не ми се появява рекламното лого SMART VIERA при включване на телевизора (WT60).
    Тази сутрин обаче всичко е на мястото си. Гледах в менюто, но там има вкл./изкл. за рекламния банер, който се появява в лента долу.
    Някакви идеи?

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

krasko одобрява това.

4. Тук е от
    Aug 2013

Телевизорът ми е TX-L39E6Ek. Искам да направя сканиране на каналите, за да намеря БНТ HD, но не знам дали няма да се изтрие списъка с предпочитаните канали. Може ли някой да помогне?

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Дай му актуализиране на каналите.

6. Тук е от
    Aug 2013

Ще го пробвам. А има ли начин да сваля списъкът с канали на флашка? Никъде не видях такава възможност, но все си мисля, че някъде ще има такава опция.

7.  

8. Novice
    Тук е от
    Feb 2014

Здравейте,имам следният проблем с телевизор Panasonic TX-P42S20E.Сложих си CAM-модул CONAX от Blizoo,след настройките всичко тръгна перфектно.По късно забелязах,че на някои програми не ми излизат субтитрите на български.Влязох в option на ДУ нагласям език на субтитрите bul-всичко е ок,излизат си български субтитри.Обаче след като превключа на друга програма и после върна на предходната отново липсват субтитри.Като вляза в option на ДУ-език на субтитри-показва "Изкл.".Пробвах какви ли не варианти,но така и не успях да го оправя този проблем.Да добавя,че до сега бях с HD приемник и нямах проблем със субтитрите.

9. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от sstoyanov_sz Виж публикацията
    Здравейте,имам следният проблем с телевизор Panasonic TX-P42S20E.Сложих си CAM-модул CONAX от Blizoo,след настройките всичко тръгна перфектно.По късно забелязах,че на някои програми не ми излизат субтитрите на български.Влязох в option на ДУ нагласям език на субтитрите bul-всичко е ок,излизат си български субтитри.Обаче след като превключа на друга програма и после върна на предходната отново липсват субтитри.Като вляза в option на ДУ-език на субтитри-показва "Изкл.".Пробвах какви ли не варианти,но така и не успях да го оправя този проблем.Да добавя,че до сега бях с HD приемник и нямах проблем със субтитрите.

Настройка на език и субтитри.

Меню -> Настройки -> Език -> Избрано Аудио 1 - БГ, Избрано Аудио 2 - Англ., Избрани субтитри 1 - БГ, Избрани субтитри 2 - Оригинал
    Нямам субтитри на програмите излъчващи такива.
    Натиснете бутона STTL - намира се под зеленият бутон за телетекста.

10. Novice
    Тук е от
    Feb 2014

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията

Настройка на език и субтитри.

Меню -> Настройки -> Език -> Избрано Аудио 1 - БГ, Избрано Аудио 2 - Англ., Избрани субтитри 1 - БГ, Избрани субтитри 2 - Оригинал
    Нямам субтитри на програмите излъчващи такива.
    Натиснете бутона STTL - намира се под зеленият бутон за телетекста.
    Благодаря,но проблема е че:Меню-> Настройки -> Език -> Избрано Аудио 1-има:Оригинал,Английски,Немски,Френски,Холандски,Испански,Португалски,Италиански ,Турски,Датски,Шведски,Фински,Норвежки,Полски,Баскски,Каталонски,Корсикански,Гал ски,Чешки,Гръцки,Люксембургски,СловашкиХърватскиСловенскиЕстонски,Литовски,Унг арски,но не и Български.
    Избрани субтитри 1-абсолютно същите езици и отново няма Български.
    При натискане на бутона STTL излиза "Субтитри Вкл." или "Субтитри Изкл."-без да излизат субтитри на гледаната програма.
    Прави ми впечатление,че на Eurosport HD дублажа е на английски.Правя го на Български-работи,след превключване на друга програма и връщане обратно говора пак е на Английски.При другите HD програми дублажа е на Български.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от juvefen Виж публикацията
    Ще го пробвам. А има ли начин да сваля списъкът с канали на флашка? Никъде не видях такава възможност, но все си мисля, че някъде ще има такава опция.
    ChanSort | Free Audio & Video software downloads at SourceForge.net

ChanSort / Wiki / Panasonic TVs

12. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от sstoyanov_sz Виж публикацията
    Благодаря,но проблема е че:Меню-> Настройки -> Език -> Избрано Аудио 1-има:Оригинал,Английски,Немски,Френски,Холандски,Испански,Португалски,Италиански ,Турски,Датски,Шведски,Фински,Норвежки,Полски,Баскски,Каталонски,Корсикански,Гал ски,Чешки,Гръцки,Люксембургски,СловашкиХърватскиСловенскиЕстонски,Литовски,Унг арски,но не и Български.
    Избрани субтитри 1-абсолютно същите езици и отново няма Български.
    При натискане на бутона STTL излиза "Субтитри Вкл." или "Субтитри Изкл."-без да излизат субтитри на гледаната програма.
    Прави ми впечатление,че на Eurosport HD дублажа е на английски.Правя го на Български-работи,след превключване на друга програма и връщане обратно говора пак е на Английски.При другите HD програми дублажа е на Български.
    Проблема е от скапания Панасоник и Панасоник България които не искат да си мръднат пръста и да натиснат производителя да си оправи проблема със софтуера на ТВ . Тоя модел ТВ и миналогодишния / демек модели от 2009/2010 година / не помнят настройки на звук и субтитри - пробвай да пуснеш на някоя програма която има и друг аудио поток за да видиш че след като преместиш канала и отново го пуснеш - аудио потока е по подразбиране №1
    Телевизора пуска звук и субтитри които от оператора са зададени като първи от следващата година Панасоник отстраниха проблема
    ................

13.  

14. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Аз влизам да питам за същото и какво чета! Нима няма развитие по проблема? 3 Панасоника имам, първия обаче е от C20E серията и проблема с липсата на български в менюто за езиците на звук/субтитри е дразнещ меко казано!
    Няма ли фърмуеър за този ТВ? Къде мога да видя последния фърм? В сайта на Панасоник за този модел не намерих.
    Сегашния е 1015-10000.
    На следващия C3E, проблема го няма, ама не знам може ли да му се сложи фърм за C3E?

15. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    ................
    Отговора не е на място, говорите си за различни неща. В настройките за език настройваш глобално за всички канали звук (основен, втори ...) субтитри (основни ...) и т. н. с които настройки се съобразяват всички програми, ако на определен канал избереш временно друг звук или субтитри от бързите опции то е до смяната на канала, ако върнеш пак ще се съобрази с глобалните настройки, не с последно използваните. В този ред на мисли ... не виждам какъв проблем са отстранили ... в моделите от 2012 и 2013 поведението е както съм го описал и за мен е нормално.
    Това, че в старите модели, във фърмуера липсва български вече е кофти и нямам идея дали има фикс, по-вероятно не.
    jonov одобрява това.

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Тъй де, проблема е, че в онези глобалните настройки няма български! Няма защо да помни текущия избран език - помни го до смяна и това е нормално. Ама не може да няма нов фърм или поне някой, който да работи нормално, дори и да не е точно за този модел! Никой ли не е пробвал?

17. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Цитат Първоначално публикувано от tolostoi Виж публикацията
    Това, че в старите модели, във фърмуера липсва български вече е кофти и нямам идея дали има фикс, по-вероятно не.
    Така де .... защо да не говорим за едно и също след като ТВ за мен не работи коректно , то по принцип може само ако оператора ги е поставил като първи в списъка на програмата . Проблема е във ТВ , фирм нов не е пускан и може да пием една студена вода . Аз проблема съм го решил като и без това се отказах от близу и си цъкам с външен приемник .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 81 от 113 ПърваПърва ... 3171798081828391 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе