19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
мисля, че трябва да изключиш и Икономичния режим от Меню Настройки, т.е. веднъж изключваш ЕКО от Меню картина и втори път изключваш другото
Аз точно "Еко" режима от "картина" съм изключил. И си мислех, че на това се казва динамичен контраст.
Но сега като прочетох, че трябва да се спре от две места, намерих и "икономичен режим" в настройките - изключих и него. Ще видя как е.
За сега изглежда, че се оправи!
Този пост е редактиран от n_netov; 09-01-13 в 00:14.
A kak се стига до тоя Динамичен контраст при TX-L42ET5E. Стъпка по стъпка моля
Същата работа е при мен. Освен при субтитрите особено дразнещо е когато има кадри с огън. Горе долу поносимо е като си настроя еко режим - вкл. и настройки/други настройки/икономичен режим- изкл. Преди плазмата нямаше такива "ефекти", но пък си имаше други кусури. Някой има ли примерни настройки както в темата за плазмените панасоници?
Ако изберете режим "кино" или "реалистично кино настр." има ли го "ефекта" ?
Този пост е редактиран от ivonty; 09-01-13 в 02:27.
На Реалистично кино, като че ли го няма "ефекта". Контраст, яркост, цвят и рязкост са ми до половината, а всичко друго е изкл.
hristoslav,
мисля че за модели - EM5, U5, X5, C5, X50 процесора е следния:
Mediatek (Mstar) -> MT5367; 576 MHz
Mediatek и Mstar се сляха през юни.
http://www.csportal.panasonic-la.com/descargaspla/PANAMEX/TELEVISION//LCD%20TV//LED-TV/TC-L32X5X/DOCUMENTO/MANUAL%20DE%20SERVICIO//TC-L32X5X-H-L%20suplemento.pdf
моля, май обаче ще ти отворя още работа
ето и процесорите за 2013:
Mediatek (Mstar) -> 5367 (576 MHz)
Mediatek (Mstar) -> 5590 (900-1000 MHz?)
Uniphier (Cortex A9) -> MN2WS0270 (aka sLD8) 2 x 800 MHz (тук може да е 1x800 MHz още не е ясно)
Uniphier (Cortex A9) -> MN2WS0230 (aka PRO4) 2 x 1400 MHz
тази таблица има точно в кои модели ще са
http://panasonic.co.jp/news/topics/2012/106968.html
http://panasonic.co.jp/news/topics/2012/105762.html
Този пост е редактиран от augata; 10-01-13 в 17:18.
Привет,
Някой да има идея какъв алтернативен wifi адаптер може да се ползва за модели 2012 година? Телевизорът ми е e5-серия и досегашния NETGEAR WNDA3100 версия 2 не работи. 100+ лева за нещо, което струва 30-40 лева не ми се дават. На път съм и да го направя през LAN порта и с едно евтино рутерчe в repeater bridge режим за безжичната свързаност. Така ще си реша проблема със сигурност, обаче трябва още едно захранване, още място около телевизора и за това устройство...
По някое време ще направя обяснения за това как се реализира по-горния евтин вариант (моля ако има във форума обяснено - да кажете за да не се хабя).
Другият ми въпрос: E5E сериите не поддържат браузър. Няма ли начин да заобиколим това ограничение и да си сложим такъв?
Мерси предварително!
ами ако ти сам си напишеш firmware сигурно ще стане, иначе ще чакаш някой друг да го направи (ако го направи). маркетинг на Panasonic безценно!
Хмм няма инфо по въпроса
Optional Accessories | VIERA Connect Apps Navigator | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
В понеделник се обади на Панасоник България и ги попитай за съвместим донгъл
Абе тия шемети от Панасоник няма ли да пуснат TuneIn Radio и за по-старите модели най-накрая?а и фейсбука нешо отдавна не "зацепва" ....