19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
мисля, че трябва да изключиш и Икономичния режим от Меню Настройки, т.е. веднъж изключваш ЕКО от Меню картина и втори път изключваш другото
Аз точно "Еко" режима от "картина" съм изключил. И си мислех, че на това се казва динамичен контраст.
Но сега като прочетох, че трябва да се спре от две места, намерих и "икономичен режим" в настройките - изключих и него. Ще видя как е.
За сега изглежда, че се оправи!
Този пост е редактиран от n_netov; 09-01-13 в 00:14.
A kak се стига до тоя Динамичен контраст при TX-L42ET5E. Стъпка по стъпка моля
Същата работа е при мен. Освен при субтитрите особено дразнещо е когато има кадри с огън. Горе долу поносимо е като си настроя еко режим - вкл. и настройки/други настройки/икономичен режим- изкл. Преди плазмата нямаше такива "ефекти", но пък си имаше други кусури. Някой има ли примерни настройки както в темата за плазмените панасоници?
Ако изберете режим "кино" или "реалистично кино настр." има ли го "ефекта" ?
Този пост е редактиран от ivonty; 09-01-13 в 02:27.
На Реалистично кино, като че ли го няма "ефекта". Контраст, яркост, цвят и рязкост са ми до половината, а всичко друго е изкл.
hristoslav,
мисля че за модели - EM5, U5, X5, C5, X50 процесора е следния:
Mediatek (Mstar) -> MT5367; 576 MHz
Mediatek и Mstar се сляха през юни.
http://www.csportal.panasonic-la.com/descargaspla/PANAMEX/TELEVISION//LCD%20TV//LED-TV/TC-L32X5X/DOCUMENTO/MANUAL%20DE%20SERVICIO//TC-L32X5X-H-L%20suplemento.pdf
моля, май обаче ще ти отворя още работа
ето и процесорите за 2013:
Mediatek (Mstar) -> 5367 (576 MHz)
Mediatek (Mstar) -> 5590 (900-1000 MHz?)
Uniphier (Cortex A9) -> MN2WS0270 (aka sLD8) 2 x 800 MHz (тук може да е 1x800 MHz още не е ясно)
Uniphier (Cortex A9) -> MN2WS0230 (aka PRO4) 2 x 1400 MHz
тази таблица има точно в кои модели ще са
http://panasonic.co.jp/news/topics/2012/106968.html
http://panasonic.co.jp/news/topics/2012/105762.html
Този пост е редактиран от augata; 10-01-13 в 17:18.
Привет,
Някой да има идея какъв алтернативен wifi адаптер може да се ползва за модели 2012 година? Телевизорът ми е e5-серия и досегашния NETGEAR WNDA3100 версия 2 не работи. 100+ лева за нещо, което струва 30-40 лева не ми се дават. На път съм и да го направя през LAN порта и с едно евтино рутерчe в repeater bridge режим за безжичната свързаност. Така ще си реша проблема със сигурност, обаче трябва още едно захранване, още място около телевизора и за това устройство...
По някое време ще направя обяснения за това как се реализира по-горния евтин вариант (моля ако има във форума обяснено - да кажете за да не се хабя).
Другият ми въпрос: E5E сериите не поддържат браузър. Няма ли начин да заобиколим това ограничение и да си сложим такъв?
Мерси предварително!
ами ако ти сам си напишеш firmware сигурно ще стане, иначе ще чакаш някой друг да го направи (ако го направи). маркетинг на Panasonic безценно!![]()
Хмм няма инфо по въпроса
Optional Accessories | VIERA Connect Apps Navigator | VIERA | Plasma&LCD TV | Panasonic Global
В понеделник се обади на Панасоник България и ги попитай за съвместим донгъл
Абе тия шемети от Панасоник няма ли да пуснат TuneIn Radio и за по-старите модели най-накрая?а и фейсбука нешо отдавна не "зацепва" ....