-
Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
В крайна сметка взех Е60 и съм доволен - равномерна подсветка, кристален образ при добър източник. Но и на мен ми се струва, че основният фактор е качеството на излъчвания сигнал от операторите. За сега съм на Мегалан, но HD каналите са твърде малко от общо 170-те които имам.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Мариан
Здравейте,
преди седмица купих TX-L47DT50E и съм много доволен.:)
Проблемът ми е, че вече седмица гледам телевизия през антенка. Чакам VIVACOM от 10 дни до отстранят проблем с тока в мазето на входа за да ми пуснат нет и ТВ. От различни места ми киазаха, че сигналът им е по-добър от този на другите оператори.
Искам да попитам дали ще е голяма загуба да се откажа от тях и да мина към Близу или Булсат.
Благодаря предварително.
Аз бих стоял настрана от Булсатком заради орязаната картина и звук на много канали.
Цитат:
josifn
В крайна сметка взех Е60 и съм доволен - равномерна подсветка, кристален образ при добър източник. Но и на мен ми се струва, че основният фактор е качеството на излъчвания сигнал от операторите. За сега съм на Мегалан, но HD каналите са твърде малко от общо 170-те които имам.
Честито :Drinks: важното е ти да си доволен
-
Цитат:
Мариан
Здравейте,
преди седмица купих TX-L47DT50E и съм много доволен.:)
Проблемът ми е, че вече седмица гледам телевизия през антенка. Чакам VIVACOM от 10 дни до отстранят проблем с тока в мазето на входа за да ми пуснат нет и ТВ. От различни места ми киазаха, че сигналът им е по-добър от този на другите оператори.
Искам да попитам дали ще е голяма загуба да се откажа от тях и да мина към Близу или Булсат.
Благодаря предварително.
Виж ако има тестови период , за да можеш да се откажеш ако не си доволен . Не знам какво качество се постига при iptv .
Цитат:
Re:Vivacom IPTV
@brabusbg, @glowndark
Качеството на картината е напълно съизмеримо с това при сателитната и кабелната цифрова телевизия.
Като цяло капацитета на мрежата изглежда по-голям, но капацитетът никога не е безграничен(нито принципно нито практически).
Много от каналите преди да влезнат в оптиката са взети от сателит.
Голямото предимство на IPTV е двупосочната връзка, възможността за да интеркативни услуги, за nPVR, за timeshift, за ОТТ услуги и т.н.
Недостатък е, че страда от същите проблеми по преносната среда, каквито има всеки интернет доствчик. Ако често ти спира нет-а и IPTV-то ще го прави.
-
С филм с флашка пробвах няколко Панасоника.
Субтитрите се четат, но пред и зад тях има <i>.
Имате ли идея как да се махне това?
-
Цитат:
Търсач
С филм с флашка пробвах няколко Панасоника.
Субтитрите се четат, но пред и зад тях има <i>.
Имате ли идея как да се махне това?
Въпросното <i> има за цел да промени шрифта на "италик" , който плеъра явно не разпознава. Обикновено това са титрите на глас зад кадър. Ако толкова много те дразнят отвори с notepad файла със субтитрите и си ги изтрий, ама ще е голяма играчка. :)
-
Благодаря за отговорите Ви.
Днес посетих офиса на vivacom за да прекратя договора си с тях, който още не е влязъл в сила. Помолиха ме да изчакам до края на работния ден и след час получих отговор - утре в 8:00 сутринта проблемът ще бъде отстранен.:)
-
Цитат:
podredko
Въпросното <i> има за цел да промени шрифта на "италик" , който плеъра явно не разпознава. Обикновено това са титрите на глас зад кадър. Ако толкова много те дразнят отвори с notepad файла със субтитрите и си ги изтрий, ама ще е голяма играчка. :)
Може да използва реплейс функцията да подмени <i> със нищо - така ще се изтрият италик таговете бързо!
-
Panasonic tx-l42e5e субтитри?
Едно приятелче има въпросния телевизор и голям проблем със субтитрите. На някои филми излизат, на други показва, че няма (а има в папката), на трети въобще изчезва опцията за субтитри от менюто. Филмите бяха различен формат - .avi, mp4 и т.н Пробвахме и със всички възможни формати и кодировки за субтитрите, чрез ЮСБ и ДЛНА.
Няма и възможност за запаметяване на енкодинга на суб-овете, всеки път като се пусне филмче трябва да се влиза в менюто и да се избира http://hardwarebg.com/forum/images/s...d/rolleyes.gif
Въпросът ми е, това нормално ли е, т.е. такъв си е телевизора или нещо се е бъгнало?
Кои формати, филми + субтитри, се поддържат от телевизора, и може ли да се подобри положението с ъпдейти?
П.П. Ебаси, телевизор за 1200 лв. е в пъти по-зле по отношение на поддръжка и настройка на субтитри от ТВ-та за по 300 лв
-
Здравейте,
Искам да попитам някой виждал ли е този модел на живо Panasonic 3D LED TV 47" TX-L47FT60
Четох няколко ревюта за него и останах с доста добри впечатления от прочетеното, но го има само в една верига в България (като пише по заявка ) и за да се метна на него ми иска поне някой да каже дали си заслужава парите ?
-
Здравейте,
PANASONIC TX-L47DT50E 3D LED чете ли субтитри на 3D от флашка или хард диск?
-
Цитат:
mars1914
Здравейте,
Искам да попитам някой виждал ли е този модел на живо Panasonic 3D LED TV 47" TX-L47FT60
Четох няколко ревюта за него и останах с доста добри впечатления от прочетеното, но го има само в една верига в България (като пише по заявка ) и за да се метна на него ми иска поне някой да каже дали си заслужава парите ?
Да - заслужава си.
-
-
Как мога да видя с какъв видео битрейт приемам даден канал от кабеларката?
-
Цитат:
brotzki
Как мога да видя с какъв видео битрейт приемам даден канал от кабеларката?
Качество, сила на сигнала и грешки в битрейта
МЕНЮ -> Настройки -> DVB-C меню настройки -> Състояние на сигнала
-
Здравейте! Нов съм тук и вероятно въпросите ми ще са глупави, но не мога да се оправя с новия телевизор, който купихме - Panasonic VIERA TX-L42ET5E. Свързах го с компютъра си чрез рутера и кабел. Първия проблем е това, че не иска да възпроизвежда mkv файлове, въпреки че в листовката пише. Втория проблем е, че не мога да изкарам абсолютно никакви субтитри на дадени филми, въобще не показва, че ги има. И третия проблем е свързан с външен хард Тошиба, който си купих точно, за да мога да пускам и от него видео и други неща, разпознава го, но когато трябва да го пусна през телевизора пише неналична функция. Ще се радвам ако някой може да ми отвори очите, как да реша тези неща.