Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 45 от 113 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно
Резултати от 661 до 675 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2012
    Живее в
    България

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от Blazhev Виж публикацията
    Привет. На прага съм на следната, като гледам "класическа", покупка - Panasonic TX-42ET5E. Доволен съм от ревютата в интернет, препоръчват ми го, но имам едно смущение - в Технополис не искат да ми пуснат SD канал, за да видя за каква картина иде реч. HD-то изглежда добре, 3D-то - също, но нека не се лъжем - докато повечето канали не станат HD, SD програмите са важен фактор при избора на телевизор. Та, питането ми е - може ли някой, който има този телевизор, да ми каже доволен ли е от SD каналите? И като цяло, препоръчва ли моделът. Мерси предварително на всички добри люде
    Със същия модел телевизор съм. SD каналите са си с хубаво качество, както и аналоговата. В магазин няма смисъл да искате да тествате за качеството на каналите. Там обикновено са навързани много телевизори и не е добър сигнала. Телевизорът е много добър. Аз лично не ви препоръчвам да си взимате Филипс, като се има предвид сложното им меню. С Панасоник се борави лесно. Няма проблем при работа с CAM модул. За разлика от Сони-то например. За половин година, откакто го имам, съм открила само един недостатък. Не са сложили бутон за таймера за изключване и трябва през менюто да се прави. Но не е чак голям проблем.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2013

Привет на всички форумци. Понеже от два дни съм собственик на Panasonic TX-L42ET60E ми трябва малко повече информация за него. В интерес на истината го купих "на сляпо", защото предния ми телевизор / пак панасоник но с кинескоп / изгоря и реших да не инвестирам повече в него. Интересува ме с каква матрица е и колко Hz e. Гледам доста мачове, филми ... изобщо всичко. Като цяло вече имам някакви наблюдения над него. Надявам се да се справя достатъчно добре при бързите кадри. Вчера даваха на запис един мач и ми направи впечетление, че на моменти образа леко замазва. После гледах и мач на / пряко предаване / и нямаше проблеми. Абонат съм на "Булсатком" и вече съм с HD приемник. Качеството на картината на HD каналите е супер. На останалите е според качеството на сигнала явно. Беше на промоция, на изплащане без оскъпяване / което също оказа значение /. Моля знаещите да коментират добър ли е избора ми. Благодаря предварително.

4. Тук е от
    Feb 2013

И аз от днес съм с Панасоник 42ЕТ5Е.
    Подкарахме кабелната, НО картината е черно бяла. Моля кажете как да я направя цветна, че вече се ровя доста време и не става.

5. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

С едно приятелче взехме последните две бройки TX-L47WT50 от Технополис Пазарджик,та довечера ще сравнявам картината с тази на Самсунгите от средния клас в къщи.Просто цената бе изкушителна за този размер флагмански модел,та смених марката и дано да не съжалявам.

6. Тук е от
    Mar 2013

Hristov E

е как така черно бяла ?

7. Тук е от
    Feb 2013

Ами ние сме на Булсатком с цифровия им приемник, който е на над 4 години вече. Не е HD. Телевизора е свързан към него с композитните букси и няма цвят. През флашка като се пусне филм всичко си е наред, но телевизията на всички канали си е черно-бяла. Рових в настройките на телевизора и от никъде не успях да извадя цвят. Търсех нещо като смяна на системите като в старите телевизори - PAL , SECAM ама не намерих никъде такава настройка да има. Някой който е на Булсатком и е с чинчовете свързал телевизора към цифровия тунер да помогне моля.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Hristov E Виж публикацията
    Ами ние сме на Булсатком с цифровия им приемник, който е на над 4 години вече. Не е HD. Телевизора е свързан към него с композитните букси и няма цвят. През флашка като се пусне филм всичко си е наред, но телевизията на всички канали си е черно-бяла. Рових в настройките на телевизора и от никъде не успях да извадя цвят. Търсех нещо като смяна на системите като в старите телевизори - PAL , SECAM ама не намерих никъде такава настройка да има. Някой който е на Булсатком и е с чинчовете свързал телевизора към цифровия тунер да помогне моля.
    Виж в настройките на приемника,там трябва да има такива опции.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Защо не ползваш пълен скарт кабел с RGB настройки в СТБ на Булсат-а картината е по-добре от композитния ? От СТБ свързваш жълт/бял/червен чинч към същите в тв нали?

п.п. И утре отивай в офис на Булсат и сменяй за ХД приемник .
    Този пост е редактиран от svetlio1; 31-03-13 в 18:39.

11. Тук е от
    Oct 2012

Моля за малко помощ. Възстанових фабричните настройки на Панасоник 42ЕТ5Е и сега при включване "стои" на аналогов сигнал а не на HDMI1. Преди беше по дифолт на ХДМИ1 тъй като там е включен Булсатком и всичко си беше ок. Сега не мога да намеря тази настройка.
    Моля за малко помощ!

12. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря много на отзовалите се, svetlio1 точно както си описал е свързан в момента телевизора.
    И утре ще ходя в офис на Булсатком, но да си прекратя договора и да минавам на Нет 1.

sweeper
    и да има нещо такова в менюто на приемника аз не го откривам.
    Ох вече не зная какво да правя, остава да се гледат филми и черно бяло ТВ.
    Приемам и други предложения.

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Кой модел е СТБ и какви изходи има ?

14.  

15. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от biser Виж публикацията
    Привет на всички форумци. Понеже от два дни съм собственик на Panasonic TX-L42ET60E ми трябва малко повече информация за него. В интерес на истината го купих "на сляпо", защото предния ми телевизор / пак панасоник но с кинескоп / изгоря и реших да не инвестирам повече в него. Интересува ме с каква матрица е и колко Hz e. Гледам доста мачове, филми ... изобщо всичко. Като цяло вече имам някакви наблюдения над него. Надявам се да се справя достатъчно добре при бързите кадри. Вчера даваха на запис един мач и ми направи впечетление, че на моменти образа леко замазва. После гледах и мач на / пряко предаване / и нямаше проблеми. Абонат съм на "Булсатком" и вече съм с HD приемник. Качеството на картината на HD каналите е супер. На останалите е според качеството на сигнала явно. Беше на промоция, на изплащане без оскъпяване / което също оказа значение /. Моля знаещите да коментират добър ли е избора ми. Благодаря предварително.
    Колеги, никой ли няма подробна информация за данните и възможностите на TX-L42ET60E?

16. Тук е от
    Mar 2013

Цитат Първоначално публикувано от panasonic-fen Виж публикацията
    Моля за малко помощ. Възстанових фабричните настройки на Панасоник 42ЕТ5Е и сега при включване "стои" на аналогов сигнал а не на HDMI1. Преди беше по дифолт на ХДМИ1 тъй като там е включен Булсатком и всичко си беше ок. Сега не мога да намеря тази настройка.
    Моля за малко помощ!
    Пробвай така : Меню-настройки-други настройки-при включване задай AV

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от biser Виж публикацията
    Колеги, никой ли няма подробна информация за данните и възможностите на TX-L42ET60E?
    как го гледаш на какъв режим и какви настройки си правил по картината ?
    Най вероятно си първия, който е закупел такова тв във форума и затова малко е оскъдна информацията... Предвид това, че разполагам със стария модел не би трябвало да имаш проблеми с картината, но всичко е до настройки и свикване

17. Member
    Тук е от
    May 2006
    Живее в
    Поморие

Цитат Първоначално публикувано от Hristov E Виж публикацията
    Телевизора е свързан към него с композитните букси и няма цвят..
    Свързал си обикновените чинчове означени на приемника обикновенно с / video,audio L,audio R/ към компонентния вход на телевизора където дупките са означени с /"Y,Pb,Pr / и ти трябват 5 чинча затова ти е черно бяло ! Намери еднакво означените дупки и ще се оправи ! Ти ползваш от приемника тези в лявата колонка а на телевизора тези най-отгоре в дясно /или обратното/ а те не са съвместими !
    Philips_46PFL3505_3.jpg
    Този пост е редактиран от stivi; 31-03-13 в 22:32.

18. Тук е от
    Mar 2013

как го гледаш на какъв режим и какви настройки си правил по картината ?
    Най вероятно си първия, който е закупел такова тв във форума и затова малко е оскъдна информацията... Предвид това, че разполагам със стария модел не би трябвало да имаш проблеми с картината, но всичко е до настройки и свикване [/QUOTE]

Може би не съм свикнал още с образа на този вид технология. Това ми е първия такъв ТВ. Иначе от настройките пипах тези на картината. Направих си ги както ми изглеждаха най-добре. Разбрах, че TX-L42ET60E използва IPS-матрица. Някой гледам пишат, че този вид матрици имат малко по-лошо черно. Аз това нещо поне визуално не мога да го видя. На HD каналите качеството е перфектно. На РингБг по време на мач обаче е зле. На БНТ по време на мач около играчите има един ефект на "маранята през лятото" /даже на статичните кадри /. Но това ми се струва, че е от самия сигнал. Интересува ме колко херцов ми е панела? В данните му пише "Опресняване на картината: 600 Hz BLS". Това какво е в действителност? Кой е предходния модел с който си ти?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 45 от 113 ПърваПърва ... 3543444546475595 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе