Взех - PANASONIC TX-42AS650
Доволен съм от телевизора -цветове и т.н.
Въпрос: Имам проблем при Screen Mirroring/има такова приложение в програмите/. При опит да се свържа през Samsung Galaxy S3 ми дава грешка и излиза от приложението. Самия телефон казва Issues ....
Какъв може да е проблема ?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 88Одобрявам
88Одобрявам

Първоначално публикувано от Hero
 Първоначално публикувано от Hero 

Благодаря за съвета - много съм доволен, макар, че в ТМ упорито ме убеждаваха за едно Sony 40 инча с подарък playstation и процесор , който бил 2пъти по-добър от този на Панасоник. От няколко дни се мъча обаче да пусна субтитри на филми, които зареждам от флашка и не успявам. Четох началните страници и си изтеглих препоръчаната програма (viera srt), но пак не успявам да пусна субтитри. Ще ви помоля за малко помощ
 Благодаря за съвета - много съм доволен, макар, че в ТМ упорито ме убеждаваха за едно Sony 40 инча с подарък playstation и процесор , който бил 2пъти по-добър от този на Панасоник. От няколко дни се мъча обаче да пусна субтитри на филми, които зареждам от флашка и не успявам. Четох началните страници и си изтеглих препоръчаната програма (viera srt), но пак не успявам да пусна субтитри. Ще ви помоля за малко помощ