Първоначално публикувано от
kirretto
hristoslav2, защо се правиш, че не разбираш за какво зеленеене става дума? Не ти прави чест.
Не съм сигурен, че 50B550 и 50B610 са еднакви, а и логично погледнато не би трябвало да са, тъй като дори 50B610 и 50B650 имат различни филтри на екрана, а пък ти сравняваш различни класове и серии. Вероятно имат ghosting, със сигурност имат сериозен проблем с 50 Hz, че и с 24 Hz през HDMI, и по-чупливи са, и с по-силен buzz, и т.н, и т.н. Това са все неща, които са важни, НО като погледна картината и някак всичко това остава на заден план, разбираш ли ме? Е, Panasonic не може да докара такава картина, и то не само защото няма Full Color Managemant (става дума за досегашните модели, ама те май и новите нямат).
Ами те плюсовете и минусите действително си остават само в началните описателни страници, но дори и те са преписани. Посочи ми един пост, различен от мой такъв, в който някой да изказва (ама не наизуст, а от опит) някакъв съществен негатив, който да касае реално (не някакви едва доловими аспекти, дето ми ги вреш в очите по отношение на Samsung, пък те присъстват навсякъде в плазмите) качествата на картината. Само хвалби, прехласване, от видяли и не видяли. Е, не мяза ли това на фен-клуб?