Страница 88 от 94 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Да, не притежавам! Обмислям да се сдобия скоро, много скоро.
    Питам, защото съм фен на Panasonic и мисля да си взема плазма, но малко донавиване ми трябва

P.S. Да не ме питате този път защо без кавички
    И на мен ми предстои скоро покупка и бях се настроил към плазма, заради по-хубавата (близка до реалната) картина, но след многото негативи в нета, относно плазмите и затова как прогарят, не ми се иска да дам близо 2000 за телевизор от 2011 година, който има такива проблеми.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

То по тая логика може да дадеш и много повече от 2000лв и да имаш още по-големи /и очевидни / проблеми с неравномерната подсветка при EdgeLED .

4. Тук е от
    Dec 2011

Утре смятах да се сдобия с 42GT30,но и в трите ТМ в Б-с са само мостри,дали да рискувам или да мина на G модел
    до колко часа работа мога да си позволя да купя работил ТВ,а във Варна имало 3 запеч.,но пък риска да го превозя от там ми се вижда големичък.Моля за съвет.Благодаря ви за полезните неща,които споделяте тук,вече два месеца чета.

5. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Моят съвет, като собственик на 3D плазма е, ако не държиш на 3D възможностите / разбирай не си фен на филми и игри в стереоскопичен 3D режим на 42" 3D монитор /, да си спестиш парите за екстри, които няма да ползваш.
    Докато избирах съм сравнявал само 3D моделите, но предполагам само за телевизия, качеството картината на цифров и аналогов сигнал на примерно на GT серия, сравнена с тази на G серия едва ли е различна.

6. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря за съвета,наистина ако взема G Вместо GT монитора моге да отиде на 50" ,а в интерес на истината не съм по екшън игрите,а филмите не са много ,за сега в 3Д ,а и има мнения,че било изморително да се гледа,Би ли изразил мнение за умората при гледане,вярно ли е?

7. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Ако ползваш 3D очилата с мярка, нямаш причина за безпокойство.
    Наистина тези с активен затвор използвани при екраните с активно 3D, товарят очите повече от пасивните /поляризираните/.
    Аз избрах моят 50VT30, на база едногодишното ми вече ползване на 3D монитор в комплект с 3D Vision очилата от nVidia.
    Ако с нещо ми бяха навредили, щеше ли да бъде приоритет качествената 3D картина, при изборът ми на нов телевизор? Едва ли!
    За 3D телевизорите си има отделна тема, наистина, но колкото и бях предубеден от прочетеното в нета за плазмените екрани, когато го видях на място, всички останали варианти за избор отпаднаха на момента!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Още веднъж Благодаря,относно модела и технологията нямам съмнения,във форума,забелязах хора,които твърдят,че е изморително(основно нямащи 3Д),затова исках мнени е на човек с такова(по-компетентно от тяхното).Мисля,че ще направя каквото мога да е 3Д,макар и 42",все пак скоро едва ли ще купувам пак ТВ, 3Д си е переспектива.Благодаря Ти наклони отново везните на където си бяха

10. Member
    Тук е от
    May 2003

ALEK1373 Защо да го пренасяш ти ?
    Ето днес ми доставиха 46G30E (изтеглен бил от Варна, а аз съм в Добрич) , поръчан онлайн и платен в събота, при поръчката не съобразих да спомена в "забележка" изискванията си,
    но го направих после в е-мейл с номера на поръчката, който накратко съдържаше очакванията ми за запечатан телевизор, който само така ще считам за нов и т.н. .. малко в нахален стил , но днес като го пуснах и успях да се добера до менюто да му видя часовете ... показа 000000005 т.е 5 минути и 1 вклюване

Сега остава колегите да помогнат с конкретни настройки след разработването, за самото разработване ги намерих ...

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ALEK1373
    Утре смятах да се сдобия с 42GT30,но и в трите ТМ в Б-с са само мостри,дали да рискувам или да мина на G модел
    до колко часа работа мога да си позволя да купя работил ТВ,а във Варна имало 3 запеч.,но пък риска да го превозя от там ми се вижда големичък.Моля за съвет.Благодаря ви за полезните неща,които споделяте тук,вече два месеца чета.
    Един съвет.
    Ако ще го превозваш ти, трябва да е във вертикално положение. В никакъв случай хоризонтално/легнал!! Тогава има риск да се получат микропукнатини по плазменият видеопанел и това рано или късно ще се отрази на картината.

Ако вземаш мостра.
    Пусни му от лаптоп бяла заливка и огледай екрана добре, за зони с леко по-тъмен жълтеникав цвят. Часовете заработка може да ги провериш в сервизното меню-ако ти позволят...

Цитат Първоначално публикувано от georgebg
    ALEK1373 Защо да го пренасяш ти ?
    Ето днес ми доставиха 46G30E (изтеглен бил от Варна, а аз съм в Добрич) , поръчан онлайн и платен в събота, при поръчката не съобразих да спомена в "забележка" изискванията си,
    но го направих после в е-мейл с номера на поръчката, който накратко съдържаше очакванията ми за запечатан телевизор, който само така ще считам за нов и т.н. .. малко в нахален стил , но днес като го пуснах и успях да се добера до менюто да му видя часовете ... показа 000000005 т.е 5 минути и 1 вклюване

Сега остава колегите да помогнат с конкретни настройки след разработването, за самото разработване ги намерих ...
    Честито
    Остави си го на режим THX за постоянно.

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от tsiven
    Да, не притежавам! Обмислям да се сдобия скоро, много скоро.
    Питам, защото съм фен на Panasonic и мисля да си взема плазма, но малко донавиване ми трябва

P.S. Да не ме питате този път защо без кавички
    Понеже никой не ме ДОНАВИ досега, да питам конкретно:

PANASONIC TX-P42S30E или PANASONIC TX-P42ST30E?

13. Тук е от
    Sep 2009

PANASONIC TX-P42ST30E
    Донавит ли си ?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Незнам как е PANASONIC TX-P42S30E но преди 2 дни си взех PANASONIC TX-P42ST30E от Технополис https://www.technopolis.bg/b2c/detai...IC-TX-P42ST30E и съм много доволен.Пробвах и 2D към 3D на HD каналите на Булсатком и не съм очаквал такава картина

16. Тук е от
    Dec 2011

да се похваля ,макар и доста ЧАСА ДА Е ,но поливахме,неразпечатан,успях,е една бройка в единия ТМ,ама в склада,в микробуса на ТМ беше легнал,но май всичко е наред,надявам се.Видях повече от колкото съм очаквал,за картина(предния yp80p,abe neznam,podarih go na Tati ),но красотата на картината и на дизаина....просто...,извинявайте за еуфорията ,но...утре ще споделя още и благодаря на всаички,с каквото мога ще помагам,вече съм собственик(изключва разбирач,надявам се, за сега)
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323911213[/time]_________________________________________________

georgebg,честито,знам,че си в елфория ,като мен в момента,а аз и малко пиян,извинете ме,ЧЕСТИТО,май ще споделяме,моделите са почти единтични ,особено за мен(ще се гледа 2Д предимно),са еднакви до колкото разбрах

17. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Цитат Първоначално публикувано от snk82
    Незнам как е PANASONIC TX-P42S30E но преди 2 дни си взех PANASONIC TX-P42ST30E ....
    ST30 и S30 нямат нищо общо като картина, според мен. Не трябва да се търси аналогия с G30 - GT30.

18. Member
    Тук е от
    Aug 2011

Напоследък започнах да забелязвам краткотраен ритеншън при превключване от една картина на друга (особено където има контраст бяло-черно). Цъкам 4-5 мин. WD TV менюто да си пусна филм и после като включа филма за 10-ина секунди забелязвам остатъци от менюто, които избледняват...преди го нямаше този "ефект", или поне не беше така осезаем?!
    Бях включил някакви настройки vivid color и resolution enhencer, pn-r и ги изключих, ще обърна внимание дали пак става така...гледам на THX.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 94 ПърваПърва ... 38788687888990 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе