Страница 28 от 94 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1409

Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Panasonic Plasma TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от Staykov
    >зададен наръчник<, не излиза изобщо...
    Може и така да е в модела Рanasonic TX-P50V10E. В моят Panasonic TX-P50V20E го има.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2009

German, недей, не се занимавай с вградени плейъри. Не си ли вземеш нещо от рода на Popcorn Hour, в краен случай - Diva ще има да пи-иташ тук и там - ами това що не върви, онова как да го преконвертирам, ами къде са субтитрите. Щом трябва, изчакай, но повярвай, няма да сгрешиш.

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Може и така да е в модела Рanasonic TX-P50V10E. В моят Panasonic TX-P50V20E го има.
    За Рanasonic TX-P50V10E, коя е последната версия на софта ?
    Сега съм с 2013-10000, закачам го към интернет, давам актуализация и ми намира версия 2011, която е по-стара.
    На panasonic global сайта има само за мoдели 2010 година. ,,v20 и vt20 и тн. Май ще трябва да ползвам SD карта.
    Идеята ми е да сложа последна версия на софта и се надявам да ми излезе менюто на Рanasonic TX-P50V20E за EPG.
    Дали ще стане?
    Помогнете ми с линк за upgrade на последната версия на софта за V10 , доста ми се иска да е от сайта на Panasonic.
    Може би трябва да сложа софта на V20E, но искам да съм 100% сигурен , че е съвместим с V10E.
    Няма само hristoslav2 да си разцъква.....

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Staykov
    Поразрови се при германските ни колеги за фирмуер.
    http://www.hifi-forum.de/index.php?a...e&forum_id=149

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Не мисля, че проблема е в картата. По-скоро е в структурата, която трябва да следваш.
    Погледни и тази тема на Деян: https://forum.setcombg.com/index.php/topic,38902.0.html

Успех!
    Голямо благодаря на Момчил! Темата на Деян ми свърши добра работа, макар че бая се поизпотих докато улуча настройките. Засега съм успял да подкарам видеото и то, не знам защо, не на цял екран. Също така предстои борба и със звука. Но началото е поставено, "лед тронулся" и се надявам да успея и в това! По-нататъшните впечатления обаче вече ще ги вписвам в съответната "диянова" тема. Колкото до DIVA-та - ще, ще! Благодаря още веднъж на всички!

П.П. Забравих да кажа, че онзи ден имах празник и като си дръпнах малко "огнена вода" ми дойде смелостта и на свой страх и риск пробвах MMC-карта. Върви си! Без проблем! Казвам го, за да е от полза на някой, който би имал същото главоболие. Засега съм пробвал само снимки, видео не, защото едно че моята е малка като обем, и второ - тази технология вероятно е със твърде бавен трансфер за да се справи с такава функция.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За по-добри резултати пробвай с файлове ,които са с точна резолюция - 1920х1080 и 1280х720 .Успех!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Някакви идеи по проблема по-долу ? /според мен е в настройките/

Цитат Първоначално публикувано от grozmaistor
    Здравей,
    преди месец купих Panasonic ТH-P42G20E и тъй като имам Home Theater Panasonic PT-465 бях мн доволен от Viera Link функцията. Най-вече от това да слушам звука през системата за домашно каино а да използвам дистанционното на тлевизора. Сега обаче имам проблем: Телевизорът изписва: Неналична функция - всеки път когато натисна бутона Viera Link. Тоест не ми засича системата. ТОва се случва от миналата седмица. Прознавам си че тогава правих и тестове - тоест поиграх си малко с настройките но защото тествах DVB-T-то. И смених настройките за държава - Германия - Финландия. В един момент разбрах че Viera Link-a не работи. За момент си помислих, че може да ми е изгорял HDMI1 интерфейса но след като прочетох наново форума за панасоник пдп и лично тествах DVD сигнал от домашното кино изглежда всичко си е наред. След това пробвах с дистанционното на DVD и внезапно телевизора започна да засича VL но само след два дни отново се скапа. И не мога да го накарам да го засече с никое дистанционно. И така сега Viera Link-a не работи(HDMI интерфейсите нe са изгорели). Четох по форумите че HDMI интерфейса е hot plug and play и че телевизора трябва да се включи след ДВД за да се направи наново инициализация на интерфейса (след като бъде засечен) за да функционира VL. Това и смятам да направя довечера. Но се съмнявам да стане защото си мсиля, че вече съм го правил.
    За всякакви съвети и идеи ще съм ти благодарен.

поздрави
    Гроздан Грозев

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Има ли възможност да се изключва Viera Link от потребителското меню? Може колегата да го е направил случайно... Нека да провери и за всеки случай да мине на заводските настройки.

12. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте.Имам следния проблем с TX-P42G20E.Инсталирах HDD за да използвам функцията за запис на TV програми.Всичко мина добре,но като пробвах запис излиза надпис "Неналична функция".HDD e инсталиран правилно,форматира се,TV го вижда,показва,че е включен и дотам.Поразрових и разбрах как става номера със запис и тук идва най-големия проблем.В основното меню липсва "Програмен таймер",с който се включва запис.Това проблем на модела ли е или на самия телевизор.Твърдия диск е APACER 601,320GB.Вързан съм към Булсатком,ползвам HD приемника ZHD100,връзка с HDMI.Благодаря предварително за отговор.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не съм ползвал тази функция на моят TX-P50V20E. В момента не съм у дома и няма как точно да погледна на телевизора -но при мен дава тази възможност ,като натисна бутона GUIDE ,после избирам предаването с бутона ОК - отваря се нов прозорец със заглавието на предаването и в първата колонка ти дава избор какво да направиш с него-с маркирането и натискането на стрелките нагоре и надолу се променят вариантите
    1. Напомняне /появява се съобщение на екрана когато започва предаването/
    2. Запис на HDD
    3. ....в момента не мога да си спомня...
    Имай в предвид ,че когато започне запис - се включва на зададената програма и не може да гледаш нищо друго. Не те съветвам докато записва да превключваш на друга програма ,защото това анулира/прекъсва/ записа.

Хм сега като гледам ти ползваш външен приемник на Булсатком може би там е проблема - в сигнала -не позволява да се записва предаването/предполагам/.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

Пробвах с GUIDE,нищо не става,пробвах запис и през медиаплеър-не.Просто липсата на Програмния таймер е причината според мен.А приемника на Булсата не би трябвало да забрани появата на функция в менюто.Да забрани-да,но да не излиза?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

tsartsarov, не съм напълно сигурен, но май функцията за запис е за ползване само с вградения тунер. И тук става малко неприятно - G20 няма сателитен приемник.

18. Тук е от
    Jan 2011

От Панасоник.бг казаха,че записване става през DVB тунер,който май го има в този модел.HD приемника на Булсата пише,че има DBV.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 94 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Panasonic Plasma телевизори - част 4
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 1725
    Последно: 02-10-23, 00:58
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе