Спокойно може да ползваш някой празен аналогов канал. Там шума е точно толкова цветен.
Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Спокойно може да ползваш някой празен аналогов канал. Там шума е точно толкова цветен.
White Noise.jpg
можеш да се хипнотизираш на воля![]()
От къде мога да го сваля като gif (предполагам) това! Сваля ми го като картинка - само една точка по средата?
Че какви отпечатъци са останали... на 5000 + часа е.. пазен....
Чак логото на F1 има долу вляво - която я дават веднъж (хайде с квалификации два пъти) седмично.![]()
От опит ти казвам, че най-добре се чистят отпечатъци с вградената подвижна лента - пробвай остави телевизора с пусната лента, след определено време се спира сам
Ами снощи го оставих с нея. Да беше спрял. Но едва минимална разлика намирам към подобряване. Или може може би няколко вечери трябва да го оставя?
Няколко пъти пробвай, би трябвало да се изчисти.
Провери и дало ти е включен "пиксел орбител"-а![]()
brabusbg
В какъв режим на картината го гледаш, и с какви настройки на яркост и контраст? За да се оплакваш толкова често има някакъв проблем в настройките.
Спазвам всичко както е описано в първата тема (благодарности за което). Използвам настройките koleto.
PIXEL ORBITAL на Вкл. или Auto трябва да е?
На "вкл." според мен е по-добре .
Здравейте, без да искам нещо съм разбъзикал в настройките на Panasonic ST60. Картината във формат 16:9 и Ауто ми е с малки черни ленти от страни. При режим точен екран се оправя. Не мога да разбера какво съм натиснал.
От какво идва сигнала?
Пусни го на - точен екран.
От телевизора HD приемник. Свързвах го тези дни с лаптопа и пусках филм. Пипах нещо по настройките на телевизора, защото ми насичаше картината. Така или иначе не се оправи. После вече, когато го пуснах отново да си гледам телевизия, видях, че при тези режими картината не изпълва целия екран. Чудя се дали да му дам заводски настройки.
Влез в Картина > Настройки на екрана > Режим 16:9 Овърскан и го включи, ако искаш донагласи и от долното меню - Н-размер.