Отлична
Много добра
Добра
Средна
Задоволителна
Слаба
Този пост е редактиран от zlatacho; 11-07-14 в 19:17.
Каквото и външно устройство да вържа, не ме пита за форматиране и съответно не мога и да записвам на него. С натискането на REC също нищо не се случва. Не мога да разбера!?
Ако като включиш диска към ТВ не екрана не излиза съобщение, че е намерено ново устройство, то най-вероятно дискът се нуждае от външно захранване, за да проработи. Преди да изгори, моят външен WD250GB 2,5" работеше само със захранването от ТВ.
Аз имам една кутия с два USB извода, единият е само за захранване на диска, другият е и за двете (данни и захранване). С такава дори и 3,5" за настолен компютър би трябвало да тръгнат без проблеми.
Това изглежда страхотно вечер на плазма ...
Излезе нова версия на софтуера - Jul. 15, 2014 Ver. 3.733, току що се ъпнах. Не виждам нещо ново да има, в официалното инфо пише - Improve lip sync issue, каквото и да означава това.
Подобряване синхронизацията на звука с картината.
Надявах се да е нещо, свързано с инпут лага.
хайде и четвъртата ми плазма издаде багажа - появи се черта вляво на 3см от края след година и половина щадящо ползване, защото ми е в спалнята и я ползвам вечер за няколко часа като си легна.
смених PY70, G10, G20 и сега ST50 е наред. не мога да разбера как за толкова години и с патентите на пайнер не успяха да направят читаво залепване на тези дешифратори.
лошото е че, не виждам алтернатива в другите марки за разумни пари.