Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 22 от 116 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Снощи след доста преки сравнения в един магазин Panasonic 50ST60 определено е по-добрия модел. Последен ден размисъл и търсене на горницата в парите за телевизора. Благодарности от приятелчето на всички отзовали се и най-вече на @koleto!!!
    Здравей, Аз си купих 50ST50, защото прецених че разликата в парите за един и същ размер, клас и марка е твърде голяма за да си купя st60. Много съм доволен от ТВ-то. Има страхотно черно. Говорим за 700 лв разлика!!! Освен ако нямаш сериозни доходи(700 лв да са ти като джобни) не виждам причина да се напъваш. за 200лв си взех още 3 години гаранция, за 60лв два чифта очила и все още съм дал 440 лв по-малко.
    От мен това е като съвет, а парите са си твой и имаш право да ги харчиш за каквото прецениш

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

@jovko ако четеш внимателно какво съм писал ще ти стане ясно, че:
    1. допитването е за мой приятел
    2. той търси да намери пари за разликата в цената на новия модел
    3. видимо ST60 за него е по-добрия модел
    така, че човека има крайното решение, а не аз или някой който има друг модел.
    Няма смисъл от коментар по въпроса.

4. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    @jovko ако четеш внимателно какво съм писал ще ти стане ясно, че:
    1. допитването е за мой приятел
    2. той търси да намери пари за разликата в цената на новия модел
    3. видимо ST60 за него е по-добрия модел
    така, че човека има крайното решение, а не аз или някой който има друг модел.
    Няма смисъл от коментар по въпроса.
    Извинявам се че съм изказал мнение по въпроса. Явно не е трябвало. Съжалявам, че отделих от личното си време за да помогна!

5. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от maglata75 Виж публикацията
    Точно тези на самсунг 51002 са идеални за 50ст50 на Панасоник,
    много сме доволни

И от какво сте доволни ?Това че,очилата се свързват с телевизора не означава нищо.Правили ли сте сравнение между оргиналните на Panasonic и тези на Samsung,нищо общо.При Samsung-a ефекта нищожен,да не кажа нулев сравнение с оригиналните очила.
    hristoslav2 одобрява това.

6. Member
    Тук е от
    May 2009
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Искаш да кажеш, че с оригиналните очила, качеството е по-добро ли. Каква е разликата и имаш ли наблюдения с двата модела.

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Има някой партиди от 51002 които има по добър ефект,но на повечето дълбочината е много по слаба сравнение с оригиналните,особено ако по-старите модели на очилата 3,4.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

10. Тук е от
    Apr 2013

Здравйте,
    кво мислите за тези модели на панасоник : http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L42ET60E

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E

главно филми и спортни събития ще се гледат.. ако имато по добро предложение казвайте

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Eray Salif Виж публикацията
    Здравйте,
    кво мислите за тези модели на панасоник : http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L42ET60E

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E

главно филми и спортни събития ще се гледат.. ако имато по добро предложение казвайте
    Объркал си темата, но пък за да останем в нея аз ще ти препоръчам за контента който ще гледаш една хубава плазма: PANASONIC TX-P42ST50E

Ако държиш да е LCD, то 42ЕТ60 е по-добрия избор между двата избрани от теб.

12. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,

от вчера съм така да се каже горд собственик на 65st50. Всичко е повече от чудесно като изключим 3д-то, има ужасен crosstalk, на моменти е почти негледаемо. Очилата са някакво менте, което трябва да е съвместимо - mview e марката и работи както през блутут така и през инфраред. Гледам блурей 3д исо-та през компютър с АМД карта и amd hd3d през Total Media Theatre 5.
    Пробвах очилата на старата плазма 50ut30 и там е идеално, но е през инфраред.

Просто съм тотално разочарован от 3д-то на новия модел и се чудя дали е дефектна бройка, несъвместимост с очилата или нещо друго.

Ако някой има идеи са добре дошли.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По-скоро е нещо с очилата.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Да, оказа се че проблема е в очилата или по-скоро несъвместимост с 65st50. Пробвах с оригиналните на един приятел и е образа е безгрешен. Утре мисля да рискувам и да взема 2 броя самсунг SSG-P51002, че 150 лв за оригиналите идват малко прекалено, още повече че изработката им е все едно ще се скършат всеки миг.

16. Тук е от
    Nov 2003
    Живее в
    София

Здравейте всички,

От 2 дни съм със Panasonic TX-P50ST50 (само този се побра в бюджета и отговори на изискванията ми, като взех в предвид и мненията от този форум разбира се. Хванах и 7% намаление. Благодаря, че ви има!). Засега впечатленията са ми отлични! Успях да проверя дали не е работил (като мостра или върнат от клиент, понеже беше отварян кашона, но ТВ-то и всичко останало си беше в оригиналната опаковка), в момента е на 15 часа . Позлвам го с IPTV на TiVi.bg и както казах и преди за сега съм очарован! Благодаря още веднъж на hristoslav2 и lazarus18 (както и всички останали) за усилията които полагат за здравето на този форум!

Няколко въпроса ме безпокоят и колкото и да чета неможах да намеря точен отговор на тях, а именно:

1. Точни първоначални и последстващи настройки: намалих яркост и контраст на 30/50; гледам само ТВ за сега 16:9 пълен екран без линии; съобразявам се с това да сменям канали на всеки 2 часа (пък и кой може да издържи тъпотиите по ТВ напоследък . В този ред на мисли, ако има някъв гайд за точни първоначални и второстепенни настройки - като линк, ще съм много благодарен да го споделите.

2. 3Д очила - знаете в комплекта с телевизора няма активни очила. 150 лв за един чифт, някък си ми се струва скъпо . Прочетох в темата че има няколко модела които 'уж' стават:
    SAMSUNG SSG-4100GB/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

MVIEW DG-100 BIR :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

SAMSUNG SSG-P41002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Молбата ми е да ми кажете със сигурност кой от изброените или някой друг е съместим с този модел на Панасоник и със сигурност е тестван и работи!

3. Относно плейването на 3Д филми от компютър, изчетох доста тук... но въпреки това неможах да открия точната конфигурация плейър, драйвери, кодеци и т.н. Разполагам с приличен компютър с АТИ 6850 видеокарта. От това което прочетох тук стигнах до извода:
    "1. Софтуер за виртуален BD-ROM Drive - "Virtual Clone Drive", "DVDFab Virtual Drive'...
    2. Софтуера "Arcsoft.TotalMedia.Theatre.v5.0.1.180.Platinum" за възпроизвеждане на Blu-ray 3D структура.
    /както и 2D рип-овете й - Side by Side и Over-Under - най-често в .mkv формат/"
    Освен 1.4 HDMI кабел и въпросните 2 софтуера има ли и по-добра конфигурация от софтуери или нещо допълнително, което трябва да инсталирам?

Надявам се да не съм много досаден и въпросите да не ви се сторят лаишки и предварително благодаря за отговорите!!!

17. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от Katmai Виж публикацията
    Здравейте всички,

От 2 дни съм със Panasonic TX-P50ST50 (само този се побра в бюджета и отговори на изискванията ми, като взех в предвид и мненията от този форум разбира се. Хванах и 7% намаление. Благодаря, че ви има!). Засега впечатленията са ми отлични! Успях да проверя дали не е работил (като мостра или върнат от клиент, понеже беше отварян кашона, но ТВ-то и всичко останало си беше в оригиналната опаковка), в момента е на 15 часа . Позлвам го с IPTV на TiVi.bg и както казах и преди за сега съм очарован! Благодаря още веднъж на hristoslav2 и lazarus18 (както и всички останали) за усилията които полагат за здравето на този форум!

Няколко въпроса ме безпокоят и колкото и да чета неможах да намеря точен отговор на тях, а именно:

1. Точни първоначални и последстващи настройки: намалих яркост и контраст на 30/50; гледам само ТВ за сега 16:9 пълен екран без линии; съобразявам се с това да сменям канали на всеки 2 часа (пък и кой може да издържи тъпотиите по ТВ напоследък . В този ред на мисли, ако има някъв гайд за точни първоначални и второстепенни настройки - като линк, ще съм много благодарен да го споделите.

2. 3Д очила - знаете в комплекта с телевизора няма активни очила. 150 лв за един чифт, някък си ми се струва скъпо . Прочетох в темата че има няколко модела които 'уж' стават:
    SAMSUNG SSG-4100GB/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

MVIEW DG-100 BIR :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

SAMSUNG SSG-P41002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Молбата ми е да ми кажете със сигурност кой от изброените или някой друг е съместим с този модел на Панасоник и със сигурност е тестван и работи!

3. Относно плейването на 3Д филми от компютър, изчетох доста тук... но въпреки това неможах да открия точната конфигурация плейър, драйвери, кодеци и т.н. Разполагам с приличен компютър с АТИ 6850 видеокарта. От това което прочетох тук стигнах до извода:
    "1. Софтуер за виртуален BD-ROM Drive - "Virtual Clone Drive", "DVDFab Virtual Drive'...
    2. Софтуера "Arcsoft.TotalMedia.Theatre.v5.0.1.180.Platinum" за възпроизвеждане на Blu-ray 3D структура.
    /както и 2D рип-овете й - Side by Side и Over-Under - най-често в .mkv формат/"
    Освен 1.4 HDMI кабел и въпросните 2 софтуера има ли и по-добра конфигурация от софтуери или нещо допълнително, което трябва да инсталирам?

Надявам се да не съм много досаден и въпросите да не ви се сторят лаишки и предварително благодаря за отговорите!!!

Здравей, въпросните очила mview на моята плазма 65st50 не стават, както писах по-горе - голямо разочарование. Сега съм взел самсунг 510002 за 60 лв два броя и като се прибера довечера от работа ще тествам. Иначе картата ти става за плейбек на 3д блурей - освен последни драйвери ти трябва софт за виртуален двд с което да си буутваш iso файла - нещо от сорта на Демон туулс. И естествено софт за плейбек - Total Media Theatre, WinDVD или Power DVD. От кодеци няма нужда за блуреите. Ако гледаш SBS или Half over under /не е препоръчително, качеството е доста по-зле от блурей заради намалената резолюция/ ти трябват стандартен плеър като за mkv файлове - примерно Media Player Classic или XBMC или директно с плеъра на телевизора през лан или от флашка..

Поздрави!

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Имам 50ST50 и сам не си намира ъпдейт, но в сайта има нов фърм.
    Обаче там е описано как да го качиш от SD карта.
    Тъй като нямам такава карта възможно ли е да се качи от USB флашка?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 116 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе